CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Alya Iman Rindu Sangat Nak Berlakon, Tengok Dinding Pun Boleh Menangis

18-8-2021 03:35 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 5886| Komen: 41

Description: Sama seperti anak seni lain, pelakon baharu yang juga pensohor media sosial, Alya Iman mengakui sangat rindu untuk kembali ke set pengambaran selepas sekian lama kerjayanya terhenti, susulan pandemik ...
Sama seperti anak seni lain, pelakon baharu yang juga pensohor media sosial, Alya Iman mengakui sangat rindu untuk kembali ke set pengambaran selepas sekian lama kerjayanya terhenti, susulan pandemik Covid-19.


Kredit foto: IG


Akui Alya, 20, dia juga sering menangis kerana terlalu merindui kerjayanya namun terpaksa menolak tepi perasaannya itu untuk memastikan dirinya kekal positif.




"Hati ini sangat sedih dan rindu nak masut set pengambaran. Masih ingat lagi atau tak nak berlakon?

"Kadang-kadang terdiam tengok dinding dan menangis tetapi tidak boleh lama-lama kerana perlu cuba untuk jadi positif semampu yang boleh. Insya-Allah kita boleh lawan semua ini,” tulis pemilik nama lengkap Nur Alya Iman Azmil itu.



Dalam hantaran sama, anak kepada pelakon popular, Allahyarham Azmil Mustapha itu turut berkongsi sedutan drama terbaharu lakonannya, Seram Tak Seram yang dirakam sebelum Perintah Kawalan Pergerakan 3.0 dilaksanakan. -CARI

Sumber: Kosmo

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote auntyonion 18-8-2021 03:40 PM
Errr kalau dia ni ingat scandal dia dgn si bob tu je {:smile
Quote Buritan 18-8-2021 03:40 PM
Muke bf nya adoiiii... aku tak bolehlaa..
Quote sharlenetexas 18-8-2021 03:41 PM
Tgk ajelah muka bf lessie siang malam dik oi. Takdelah nak nangis.
Quote virgo19 18-8-2021 03:48 PM
Apa jela cerita yg ko berlakon dek oi.. sampai nak rindu nangis2 bagai
Quote kivio 18-8-2021 03:49 PM
Buritan replied at 18-8-2021 03:40 PM
Muke bf nya adoiiii... aku tak bolehlaa..

Muka tak penting, yang penting hati dan poket
Quote Buritan 18-8-2021 03:51 PM
kivio replied at 18-8-2021 03:49 PM
Muka tak penting, yang penting hati dan poket

Hati pun aku krik krik
Quote kaedahnya 18-8-2021 03:54 PM
baru 20.
macam tak percaya dia dengan kawan laki nora tu.
Quote Kancilkering 18-8-2021 03:54 PM
ingat dia kawen gak ngan scandal dia…tapi x…..
Quote Kurex 18-8-2021 03:59 PM
Sape pulak ni......
Quote shernazz 18-8-2021 04:08 PM
Hur m
Jelah
Quote Chakila9898 18-8-2021 04:15 PM
x hensem xper janji kaye kata2 dr pisau cukur
Quote LadyCarefree 18-8-2021 04:22 PM
Femes ke dia sebagai pelakon? LoLLLL bab bfnya no komen. Hadoi sangat. iols kenal. Dah elok kahwin ada anak sepasang.
Quote bluebutter 18-8-2021 04:29 PM
Apa pasal eh budak budak perempuan zaman now muda nampak so wanita matang.
Dgn lipstick merah.
Dada bidang.
Sanggul tudung over.

Budak lelaki elok je nampak cam remaja.
Dgn badan kurus kurus.
Quote mawarkhayalan99 18-8-2021 04:44 PM
mudanya baru 20 dh pandai nak scandal dgn laki org
Quote heythere123 18-8-2021 05:12 PM
err, pandai ke dia ni berlakon ?
Quote awenda507 18-8-2021 05:33 PM
Berisi jgk dia ni eh tgk kat sepahtu reunion skli tu
Quote codenamedream 18-8-2021 06:58 PM
Kayu kayan keras kejung batu bata rindu berlakon???
Quote AnnaSendin 18-8-2021 08:46 PM
Budak nieyh memang tade kemaluan yer. Lepas cubaan merampas laki orang tak membuahkan hasil, cuba pula memfemeskan diri nan sendu ittuew. Plisslah pengarah/penerbit. Hire pelakon berbakat, bukan yang kontrol ayu duaplohpatjam.
Quote nakkomenjugak 18-8-2021 09:08 PM
muka sheol ni macam sape aaaa...
alaa apa kenama pompuan tu

Lihat semua komen(41)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2022 02:47 PM GMT+8 , Processed in 0.089835 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top