CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Menangis Nak Terkeluar Biji Mata, Ada Makna Rupanya" - Tunggu Saman Dari Mila

18-8-2021 03:02 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 8522| Komen: 42|Original author: Oleh: LilRose

Description: Enggan membiarkan namanya terus diperkata menerima bayaran daripada kerajaan untuk menyokong bekas perdana menteri, Mila Jirin sekali lagi bersuara menegakkan pendiriannya di Instagram.
Kredit foto: IG


Enggan membiarkan namanya terus diperkata menerima bayaran daripada kerajaan untuk menyokong bekas perdana menteri, Mila Jirin sekali lagi bersuara menegakkan pendiriannya di Instagram.

Nama penyanyi itu sebelum ini hangat dibualkan selepas tuar videonya menangis sebaik Tan Sri Muhyiddin Yassin dikhabarkan akan meletak jawatan sebagai perdana menteri.



Mila juga menegaskan dia bukan seorang majikan yang hanya goyang kaki, mengharapkan bantuan kerajaan untuk membayar gaji pekerja seperti dituduh netizen.

"Saya pun sama macam hampa, gheja dari jam 8pagi - 11 malam depan laptop, work out new business proposal, work on cash flow.

"Siapa cakap jadi majikan tu goyang kaki? Jika majikan billionare mungkin lah kot," tulisnya.


Kredit foto: IG

Dalam hantaran terbaru, Mila memaklumkan dia mengambil tindakan undang-undang terhadap seorang individu yang telah melemparkan fitnah terhadapnya.



Kredit foto: IG

Apalah nasib Afiq Mohd. Tunggu surat saman lah nampak gayanya. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kakakpositifker 18-8-2021 03:05 PM
siapa pula afiq ni
Quote Levespa 18-8-2021 03:07 PM
cringe la dengan org menangis sambil rekod2 ni
Quote imransulaiman 18-8-2021 03:09 PM
Ha sudah! Lawyer juga yang masyuuukkk
Quote trexxxxxi 18-8-2021 03:11 PM
Alamak alamak
Acik2 porum b40 yang mengutuk mengeji sheol harituuuu

Sekarang ni nak kena menggelabah kop** ke cemana ni





Quote gekkou 18-8-2021 03:13 PM
the second shilalat ke apa ni?
menangis beria rekod
Quote mamajawie 18-8-2021 03:16 PM
zaman covid ni zaman saman menyaman ye
Quote cruz2 18-8-2021 03:18 PM
Berani saman kerana benar.teruskan mila.iols bukan kipas susah mati mila jirin ni tp rengsa dgn sesetengah netizen zmn skrg ni yg laju jari menaip dr guna otak utk berfikir dahulu sblm menulis dekat media sosial masing2.
Quote MoonRise 18-8-2021 03:29 PM
berani tulis, berani tanggung.
Quote depresio 18-8-2021 03:32 PM
Kata terjejas musim pandemik sampai kena kerajaan bantu
Ni nak saman org ada duit pulak ko ye?????
Quote tintin22 18-8-2021 03:36 PM
mila dan semua be strong
Quote kivio 18-8-2021 03:54 PM
Levespa replied at 18-8-2021 03:07 PM
cringe la dengan org menangis sambil rekod2 ni

Tahnyer.
Kita bila nangis, perkara pertama takkan pikir nak selfie rekod kan

Dia boleh standby pulak, 321action je baru nangis
Quote cupu 18-8-2021 04:00 PM
Dia saman afiq tu aku setuju

Dia rekod video tu aku tgk pun malu.haha
Quote Burong_Hantuk 18-8-2021 04:03 PM
Musim Saman menyaman...
Quote solarlunar 18-8-2021 04:06 PM
Pergh laku khidmat lawyer dlm zaman cobit nie.
Quote TomyamPuteh 18-8-2021 04:11 PM
Ahok, Ahok, Ahok (buat bunyi gagak) acik forumers ada yg dh gelabah tek*s ke?
Quote MinyakAngin 18-8-2021 04:33 PM
Cenggini ke mengaku org bisnes? Nangis2 record video nak justify? Chill sudah la. Kata kental. Ramai majikan bekap engko mila.
Quote LadyCarefree 18-8-2021 04:36 PM
Apa afiq tulis bukan fitnah. Bukan ke mila sendiri yg tulis macam tu.
Quote fazila17 18-8-2021 04:41 PM
Tak kacau cash flow ke bayar lawyer nak saman ni
Quote batmana 18-8-2021 04:41 PM
saman2.. aku sokong aja,

bijan pun tersentap leh saman, apatahlagi org lain..

Lihat semua komen(42)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 06:01 PM GMT+8 , Processed in 0.090428 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top