CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Siapa Jual Kopiah & Serban?" - Aisar Khaled Nak Berubah Ikut Sunnah Nabi

18-8-2021 01:47 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 5457| Komen: 44|Original author: Oleh: Lilrose

Description: Selepas bertubi-tubi dihentam dek content tak semenggahnya baru-baru ini, Aisar Khaled meluahkan hasrat mahu berubah ke arah kebaikan.
Selepas bertubi-tubi dihentam dek membuat content tak semenggah berhubung kematian Siti Sarah Raisuddin baru-baru ini, Aisar Khaled meluahkan hasrat mahu berubah ke arah kebaikan.


Kredit foto: IG

Menerusi Instastory baru-baru ini, selebriti media sosial meminta orang ramai mendoakan dia terus istiqamah untuk menjadi lebih baik.

Dalam masa sama, dia menyatakan kesediaannya memaafkan semua pihak yang bercakap mengenainya sebelum ini.

"Doakan saya supaya istiqamah melakukan kebaikan dan mengikuti sunnah Nabi.

"Sesiapa yang jual kopiah dan serban boleh DM saya ya, nak hari ini," tulisnya.


Kredit foto: IG/Murai


Dalam kemas kini di IGnya, Aisar juga memuat naik gambar dan video pertemuannya dengan pendakwah kesayangan ramai, Ustaz Ebit Lew yang memberikan nasihat kepadanya serta mendoakan doanya dikabulkan.




Kredit foto: IG

Proses mencuci nama ke ni? - CARI
1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (2 people)


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote fadz84 18-8-2021 01:57 PM
Retis ke bdk ni? Btw nk berubah wajib pakai kopiah, serban, jubah bagai ke? Kena ubah dalaman dulu dik...
Quote Kurex 18-8-2021 02:03 PM
Dua2 ni penunggeng agama. Muka kepam si ebit ni
Quote bakingsoda 18-8-2021 02:04 PM
seketul kopiah pon ko takde ke dekk? menutup aurat je yg penting bukannya sunnah nabi luaran, perangai setan kat dalam #donesetajah
Quote Thunderclouds 18-8-2021 02:22 PM
Duly noted. Next!
Quote YomiuriLandMae 18-8-2021 02:28 PM
hmm ntahlah.. jgn jadikan penghijrahan ni as your content sudah..
Quote chinta89 18-8-2021 02:39 PM
x reti search kat shopee? nak jugak announce dasar lapar perhatian
Quote pencintaABC 18-8-2021 02:42 PM
Motep gmbr sebelah ebit liew tu ketatnya jeans ko dik
Quote GegarVaganja 18-8-2021 02:44 PM
Ada buat giveaway tak sempena penghijrahan.

Quote arffa 18-8-2021 02:47 PM
attention seeker je budak ni. by the way beliau bukan artis move la thread ni ke bod personaliti media sosial
Quote kerunai 18-8-2021 03:12 PM
Taliban pun dah hijrah ke afganistan

syukurlah

bebudak tiktok twitter dan ig

pakat2 beli jubah n berhijab niqab dan janganlah tunggang agamo demi selamatkan tengkuk
Quote aderaderker 18-8-2021 03:14 PM
Kopiah dah serban adalah tanda nak jadi baik dan insaf ke sekarang?  

K.
Quote MISZZZ 18-8-2021 03:16 PM
behijrah memang kena pakai serban kopiah ke weh?
Quote syadq 18-8-2021 03:29 PM
Jangan ko hijrah join bisnes ML pulak
Quote Sambalberapi 18-8-2021 03:35 PM
Apa ke bongok sgt ko ni, nk bli kopiah ngn serban pun sibuk tanya kt ig. Punya bersepah kedai jual benda2 tu. X ke nk menunjuk2 nmanya.
Quote trexxxxxi 18-8-2021 03:53 PM
Oh em geee takut budak tu kena lauk
Quote makadek 18-8-2021 03:55 PM
Alaaaaa atoooooooo
Guna lak si cendawan berkismis yuck
Quote Burong_Hantuk 18-8-2021 04:01 PM
Anak didik osim lesung  kah dia ni?????
Quote codenamedream 18-8-2021 04:17 PM
Kat shopee ada jual dik.
Quote ayukpingu 18-8-2021 04:26 PM
buat content bodo-kena kecam-minta maaf-insaf-sambil promote produk..
haa repeat la smp abg jamil mampos

Lihat semua komen(44)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 08:01 PM GMT+8 , Processed in 0.083673 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top