CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

"Ni Nak Berjuboq, Bukan Cucoq! Dah Kenyang Rasuah, Jangan Melalak B"doh,"

8-8-2021 12:52 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 8935| Komen: 58|Original author: Oleh: Saiful

Description: Siapalah yang tak kenal denagn mulut lancang Azwan Haji Ali.
Siapalah yang tak kenal denagn mulut lancang Azwan Haji Ali.

Bagi yang mengikutinya memang hari-hari personaliti ini mencarut dan memaki, terutamanya melalui Twitter.



Foto: IG

Semua artis dijadikan musuh, sengaja cari publisti murahan ke apa tak tahulah?

Baru-baru ini Diva AA ada komen pakai Che Ta yang melaram pergi ke PPV untuk mendapatkan suntikan covid-19.



"Ni pesen nak berjuboq bukan nak p cucuoq,"tulisnya.



Tak tahulah siapa yang menyampaikannya, perkara ini sampailah ke pengetahun Che Ta.

Apa lagi mengamuklah!



Nah, Che Ta balas!

"Hang dah mentekedaqah rasuah kenyang, tak payah nak melalak pasai aku bodoh."


Foto: Twitter

Ha, setepek kena dengan Che. Barulah bertemu buku dengan ruas!

Ok kita tengok nanti Diva AA balas lagi ke tidak. Tahu-tahu nanti ada pula drama saman-menyaman! Haru. -CARI
2

Bagus

Marah

Terkejut
3

Sedih
1

Lawak

Bosan

Friends Rank (6 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Taniajingga 8-8-2021 12:54 PM
Haaa apalagi becakar la hampa dua,, goo!!!{:cryrun
Quote Artemesiaa 8-8-2021 12:57 PM
Elok letak kat board gossip je
Quote Kurex 8-8-2021 01:12 PM
Kau ni sepol.. bila ada gosip, kau pergi letak dekat isu CI. Bod gosip, kau bukak benang pasal pendapat artis.. sangkak kau ni
Quote nakkomenjugak 8-8-2021 01:23 PM
ooohhhhhhh popcorn time
Quote makneng 8-8-2021 01:41 PM
Wartawan Cari dalam kelas tersendiri.

Kelas paling corot sebelah toilet. Kbai.
Quote Tasikchini 8-8-2021 01:42 PM
Buat semak bumi
Quote PEPPERMAN 8-8-2021 01:42 PM
1. AA tu kemahiran dia yang releven hanya lah mencarut, demi kelangsungan hidup.
2. Apa dia kisah, kena kutuk balik, saman, atau kompaan, tu pun peluang untuk publisiti. Paling murah pun buat kenyataan minta maaf di media. Lepas tu memaki hamun balik.
Quote matamata 8-8-2021 01:44 PM
Wartawan CARI dalam kelas tersendiri....kelas juboq
Quote Rockafella 8-8-2021 02:35 PM
1. Tak salah melaram, tetapi tak payah nak gebang. Tau la artis, tapi berpada-padalah. PPV tu tempat nak pergi ambil vaksin, permudahkanlah urusan mereka. Kita nak menang ni, jangan mengada-ngada nak show off pakaian cantik apa semua.

2. Azwan Ali ni mulut memang lancang. Tahun ni dah jumpa 3 kali? Mungkin bagi dia, kata-kata itu diucap dengan nada gurauan. Tetapi bagi Che Ta, kata-kata itu dilihat sebagai kurang ajar. Itulah, pergi balik haji berulang kali, mulut masih tak jaga. Sebaik-baiknya, berdiam dirilah Azwan jika tiada benda baik yang hendak diucapkan.
Quote ufc148 8-8-2021 02:51 PM
memang sempoi che ta... ada manusia tak perlu buat baik
Quote Kitty_catz 8-8-2021 02:52 PM
sepol ni nyanyuk kut naaa

Quote xpdckelate 8-8-2021 03:03 PM
aiseh man
Quote ketupatnasi 8-8-2021 03:07 PM
Pastu masing2 vc sambil gelak2 baca respons netz n acik porum
Quote edayildiz 8-8-2021 03:17 PM
yeahhh..bgs che ta..i nk tgk diba reply apa pulak pasni..suka hati dia bughit kan org..agaknya jeles xblh bergaya mcm cheta kot..i xde suka cheta tp diba aa apehal nk strt bughit kn org.
Quote lemak_masin 8-8-2021 03:30 PM
Azwan ni kalau org ngata dia tiba2 tau marah. Bila buat kat org takpe pulak.. umur dah tua tu ingat2 laa pada kematian sikit.. jgn nak sedap nafsu je cakap. Badan dah nak berbau kapur barus pun tak insap2 lagi ke pakcik oii..
Quote Fortiori02 8-8-2021 03:38 PM
Tak de pasal, cari pasal AA ni, kan dah mendapat
Quote ekmal_sorrow 8-8-2021 05:18 PM
dengan azmin2 aka encik kitol cik semburit, che bra ni bawak naik. sempoi

#tutupkilang
#semburit
Quote Burong_Hantuk 8-8-2021 05:28 PM
Dah ada thread nih kat board gosip
Quote Ayda89 8-8-2021 06:00 PM
Mesti sujud syukur akak jena tak kawin dgn pon2 ni bila tgk tiap kali dia carik publisiti murehen macamni

Lihat semua komen(58)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-9-2022 06:42 PM GMT+8 , Processed in 0.075164 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top