CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Tersembul Payudara Selambak, Terdesak Ke Tu Sampai Buat Review Produk Lucah?

7-8-2021 10:39 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 12002| Komen: 39|Original author: Oleh: Saiful

Description: Raja Afiq menerima kecaman hebat selepas dia memuta naik posting review lucah di Instagram.
Raja Afiq menerima kecaman hebat selepas dia memuat naik posting review lucah di Instagram.

Ramai yag tak puas hati dan menganggap pelakon tersebut keterlaluan dan tak sensitif.



Foto: IG

Dalam video tersebut, kelihatan paydara seorang wanita selambak dan difahamkan ia adalah bagi memperomosikan produk yang kononnya boleh membesarkan aset tersebut.

Sedar dirinya diserang, raja Afiq segera memadam posting tersebut dan memberi penjelasan wang bayaran yang diterimanya untuk melakukan review tersebut sudah pun dipulangkan.





"Minta maaf fasal posting tadi sebab keterlaluan. Yang urus semua itu PA (pembantu peribadi) saya dan sekarang saya dah padam posting, duit (upah) review pun dah dipulangkan.

"Saya faham kalau korang tak puas hati dengan posting tadi," tulisnya melalui IG Story.



Dalam masa yang sama, pelakon ini juga marah apabila netizen bertindak melemparkan kata-kata kesat terhadap isterinya, Soffwany Yusoff.

"Yang buat saya marah apabila orang sibuk serang IG isteri saya dengan ayat yang kasar.

"Saya tahu anda nak menegur tapi kenapa libatkan isteri saya. Isteri saya tak tahu fasal review tu.

"Saya dah senyap kau saja nak bakar bagi panas, dah tak ada kerja ke?" -CARI

Terlajak posting buruk padahnya. Ramai artis yang buat review produk macam ni, lumayan agaknya tak gitu? -CARI
2

Bagus
3

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
2

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (10 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Carlanani 7-8-2021 10:43 PM
Nasib la wife ada gaji tetap..tak la terasa sgt time2 covid ni..Raja Afiq ni nak tambah pendapatan la tu tapi terlepas pandang review post bukan2{:run
Quote Carlanani 7-8-2021 10:43 PM
[quote]Carlanani: Nasib la wife ada gaji tetap..tak la terasa sgt time2 covid ni..Raja Afiq ni nak tambah pendapatan la tu tapi terlepas pandang review post bukan2
Quote Konahhh 7-8-2021 10:50 PM
Okayla pantas solve kan
Quote misuke 7-8-2021 11:23 PM
Time2 sendu ni pakai PA lg ke?
Quote gorjeous 7-8-2021 11:39 PM
PA yg salah... emmm
Quote Jajabeans 7-8-2021 11:39 PM
Wow ada PA dasyat ehh..
Quote azwanaliori 7-8-2021 11:47 PM
Fuhh comel gila bini nye
Quote alieyrina 7-8-2021 11:49 PM
Aku ingat retis byk job ja ada p.a
Quote ilacantik 7-8-2021 11:52 PM
Ntah- ntah P.A pun freelance handle banyak retis. Damage control lettew.
Quote MisXoXo 7-8-2021 11:55 PM
Tiru alasan mak lopak..apa2 petik PA..sah2 xdak PA....xlogik dia pasang PA ni..ekekekkeke..sendiri yg accept
Quote imransulaiman 7-8-2021 11:56 PM
Yeke dah pulangkan?
Quote Perawankota 7-8-2021 11:58 PM
Ada PA.. Woww sgt
Quote Whitepinkrider 8-8-2021 12:02 AM
Kadang dah review baru tau silap besar.. netijen lak semua garang2 {:run
Quote anony-mous 8-8-2021 12:03 AM
Comelnya wife heols. Umur berapa? Sbb perangai bbbbnu sgt. IRL mmg comel mcm tu ke atau filter sekati? Sesuai dgn heols
Quote caramello 8-8-2021 12:08 AM
Senang jd retis kan..buat salah, pas2 tunggang nama pa je..iyola tu pa ko yg uruskan ig ko..berlakon pun sendu lg nk hire pa bagai..
Quote Shilsbel 8-8-2021 12:13 AM
Woww PA yg dipersalahkan. Betul betul wujud ke PA itteww ko punya tahap sendu tu dah la level dewa sendu semesta alam.
Quote AnnaSendin 8-8-2021 01:02 AM
Zaman now mudah ajer, template mamatinrimauberak dah ada. Tayah susah fenin kepala cari ayat koverina.
Quote haznor 8-8-2021 01:02 AM
Ok la dia dah minta maaf & delete post tu. Netizen ni pun ....
Quote I.K.A888990 8-8-2021 01:34 AM
kecik hati PA sbb tetibe nama diperslahkan

Lihat semua komen(39)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2021 03:17 PM GMT+8 , Processed in 4.258195 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top