CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Kanak-kanak Pun Jadi Mangsa Cabul Kris Wu?

7-8-2021 03:34 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 4956| Komen: 53

Description: Kes cabul membabitkan penyanyi Kris Wu, 30, semakin hangat diperkatakan netizen apabila terbaharu timbul dakwaan mangsa cabul termudanya adalah berumur 12 tahun.
Kes cabul membabitkan penyanyi Kris Wu, 30, semakin hangat diperkatakan netizen apabila terbaharu timbul dakwaan mangsa cabul termudanya adalah berumur 12 tahun.

Sekali gus, bekas anggota kumpulan EXO itu makin dikecam hebat dan berasa jijik dengan perbuatan itu. Bahkan, netizen tidak sangka dia tergamak mencabul golongan kanak-kanak.



Kredit foto: IG Kris

Bagaimanapun, kesahihan mengenai dakwaan itu tidak diketahui sama ada benar atau tidak.

Berikutan liputan penangkapannya pada 31 Julai lalu, nama Kris semakin tercalar selain hilang kepercayaan pelbagai pihak. Di China sendiri, namanya serta-merta digugurkan daripada pelbagai promosi.

Syarikat telekomunikasi di sana juga dikhabarkan berusaha memadam semua pautan yang mengandungi namanya. Mereka berbuat demikian sebaik dia dilaporkan terbabit jenayah rogol itu.

Terdahulu, Kris ditahan polis di sini selepas berdepan tuduhan cabul terhadap ramai wanita serta remaja bawah umur. Dia dikatakan mencabul mereka selepas mangsanya mabuk.


Seorang mangsa yang berada di Los Angeles, Amerika Syarikat mendakwa dia pernah menghadiri parti Kris selepas diajak pembantu penyanyi itu. 


Kredit foto: AllKpop

Menurutnya, parti itu sangat misteri kerana telefon bimbit mereka perlu di simpan penganjur. Beberapa tetamu wanita kemudian mengadakan hubungan seks dengan Kris tanpa mereka sedari selepas memakan pil.


Sumber: Harian Metro

Bagus
4

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (4 people)

  • bebba

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote edayildiz 7-8-2021 04:13 PM
sygnya  chuols herlok jer oppa ..nape nk kena mabukkan gadis2 ..kalau mitak herlok ramai yg sgup bg rasanya
kat malaysia bila lg pedo2 nk kena tangkap
Quote Thunderclouds 7-8-2021 04:25 PM
Muka jambu pn lom tentu leh caya. Ni sama mcm mamat meleis genius math yg kna tgkap polis UK simpan child porn. Wpun muka xjambu,tp tetap dterima kembali dlm dakapan masyarakat ilmiah atas  alasan keGeniusan & boleh mnyumbang pd negara kekdahnya.
Quote lwyl 7-8-2021 04:32 PM
Chinese netizens kata saiz MAC lipstick.

Chronology kes dia macam drama.
Quote kechikchomel 7-8-2021 04:35 PM
Thunderclouds replied at 7-8-2021 04:25 PM
Muka jambu pn lom tentu leh caya. Ni sama mcm mamat meleis genius math yg kna tgkap polis UK simpan  ...

Kat negara kapir pesalah seksual kena banned, cancelled sume. Kat negara kunun islamik ditatang disayang. Aman2 hidup macam takde apa jadi. Mangsa yg kena menyorok, kena keji n kecam 7 keturunan.
Puihhhhh!!!!
Quote Noraniza_Iblis 7-8-2021 04:51 PM
iolss minat ngn heols..
stat tgk heols  blakon cite journey to the west jd sami tu..
hensem je ghope..
x sangke perangai haukk...
cancell
Quote MissYouSayang 7-8-2021 04:58 PM
Dekat malaysia elok ja dai syed bercikcur dgn retis sambil mengajar bahasa ereb geytuhh
Quote scorpionkiki 7-8-2021 05:03 PM
lwyl replied at 7-8-2021 04:32 PM
Chinese netizens kata saiz MAC lipstick.

Chronology kes dia macam drama.

Blh bagi bahasa mudah tak? Makcik tak faham apa tu saiz MAC lipstik...dia juai lipstik ka
Quote kam3n 7-8-2021 05:07 PM
lwyl replied at 7-8-2021 04:32 PM
Chinese netizens kata saiz MAC lipstick.

Chronology kes dia macam drama.

Hari tu nampak orang panggil dia Toothpick Wu
Quote Thunderclouds 7-8-2021 05:11 PM
kechikchomel replied at 7-8-2021 04:35 PM
Kat negara kapir pesalah seksual kena banned, cancelled sume. Kat negara kunun islamik ditatang di ...

Kan?? Dh abeh Phd ke belom mamat tu. Xsangka pulak i lepas dia kna buang sekolah & dhambat blk cni bole pulak smbung kehidupan mcm xde mende blaku. Wasted talent katenye. Dtatang mcm calon nobel prize. Jenayah dia kt sana kira heavy crime ye. Bukan kecik2.
Quote lwyl 7-8-2021 05:12 PM
scorpionkiki replied at 7-8-2021 05:03 PM
Blh bagi bahasa mudah tak? Makcik tak faham apa tu saiz MAC lipstik...dia juai lipstik ka

Pencil 2B versi China.
Quote lwyl 7-8-2021 05:14 PM
Asal ‘rapper’. Sebab kecil mereka keluarkan satu ‘p’. Jadi la ‘raper’.
Quote lwyl 7-8-2021 05:15 PM
kam3n replied at 7-8-2021 05:07 PM
Hari tu nampak orang panggil dia Toothpick Wu

Paling sadis rasa macam guna toothpick korek hidung.
Quote scorpionkiki 7-8-2021 05:17 PM
lwyl replied at 7-8-2021 05:12 PM
Pencil 2B versi China.

Cisssss loglag depa dok describe. Tp tu agaknya dia nak kena rape baru ada thrill
Quote kechikchomel 7-8-2021 05:18 PM
Thunderclouds replied at 7-8-2021 05:11 PM
Kan?? Dh abeh Phd ke belom mamat tu. Xsangka pulak i lepas dia kna buang sekolah & dhambat blk cni ...

Tu lahh...iolss baca haritu ada sebut kategori A ke apa ntah. Something camtu la. Kira antara yg paling berat. Hati hitam berkeladak iolss nak je doa dia kena covid category 5 tu. Mohon mereput!
Quote kam3n 7-8-2021 05:22 PM
lwyl replied at 7-8-2021 05:15 PM
Paling sadis rasa macam guna toothpick korek hidung.

Agaknya sebab tu dia cari yang muda, yang naif, yang kurang pengalaman & kena buat budak tu mabuk dulu. Nak tutup kekurangan.
Quote lwyl 7-8-2021 05:24 PM
Fan Bingbing, Zheng Shuang dan Kris Wu. Kris Wu paling suwey. Brand name drop dia, China padam semua akaun social media dia. Macam tak wujud.
Quote kechikchomel 7-8-2021 05:31 PM
lwyl replied at 7-8-2021 05:24 PM
Fan Bingbing, Zheng Shuang dan Kris Wu. Kris Wu paling suwey. Brand name drop dia, China padam semua ...

Iolss takut nanti dia betul2 hilang. Ermmm...dihilangkan.
Quote dua_chzy 7-8-2021 05:32 PM
scorpionkiki replied at 7-8-2021 05:03 PM
Blh bagi bahasa mudah tak? Makcik tak faham apa tu saiz MAC lipstik...dia juai lipstik ka

Kote dia kecik seropa lipstick MAC ja kak.
Quote dua_chzy 7-8-2021 05:33 PM
lwyl replied at 7-8-2021 05:24 PM
Fan Bingbing, Zheng Shuang dan Kris Wu. Kris Wu paling suwey. Brand name drop dia, China padam semua ...

RIP Kris Wu. You will not be remembered.

Lihat semua komen(53)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-1-2022 11:00 PM GMT+8 , Processed in 0.091467 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top