CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Pandang Apa Tu Cik Erra?" - Usikan Hans Isaac Buat Primadona

7-8-2021 04:14 PM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 18983| Komen: 125|Original author: Oleh: Cari-Azza

Description: Memandangkan stesen televisyen kini menayangkan cerita-cerita lama, maka filem Persona Non Grata turut tersenarai untuk ditonton. Aktornya, Hans Isaac turut mengimbas kembali lalu memuat naik di IG St ...


Memandangkan stesen televisyen kini menayangkan cerita-cerita lama, maka filem Persona Non Grata turut tersenarai untuk ditonton. Aktornya, Hans Isaac turut mengimbas kembali lalu memuat naik di IG Story nya.

Tidak lupa, turut menyebut akaun Erra Fazira di setiap kemas kininya.

"Pandang apa tu cik ErraFazira?" antara yang comel di tulis oleh Hans. Kemudiannya ia direpost kembali oleh Erra Fazira sebelum ia dipadam semula.

Eh! Ada apa-apa ke?

Foto :Ig Story

Filem Persona Non Grata yang diterbitkan pada tahun 2006 ini antara filem yang didakwa oleh segelintir peminat filem hampir 90 peratus sama dengan February atau Gumpapan namun tidak begitu diperkatakan di zaman yang tiada media sosial.


Foto : IG

Bagaimanapun, usikan mesra daripada Hans Isacc terhadap Erra Fazira kemudiannya Erra sendiri merepost juga, comel.

Kalau jadi, pun apa salahnya. Dua-dua masih single kan? - CARI
1

Bagus
1

Marah

Terkejut
1

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (3 people)

  • Marah

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Namasayaomel 7-8-2021 04:17 PM
yang ni sekufu..hihi..sama2 cantik..sama2 tinggi..sama2 sedap mata dipandang..bgai pinang di belah doblas..
Quote Tinot7 7-8-2021 04:18 PM
Citer ratu dgn penasehat tak betui ka? Awat palit dgn tokhans pula?
Quote Burong_Hantuk 7-8-2021 04:20 PM
Choyyy...dua2 sendu kertu.bye
Quote tagas 7-8-2021 04:21 PM
Nak tgk balik citer gemilang

hans jadik bodyguard erra
Quote nura19 7-8-2021 04:26 PM
Suka tgk erra..biarlah ape pon org ckp psl die...
Quote bambimo 7-8-2021 04:28 PM
Erra ni dia baik dgn semua ex dia kan.. Even dgn awie pun dia ingt lagi makanan favourite awie... Bagus Erra ni...
Quote Ieqa140388 7-8-2021 04:29 PM
i minat erra dr kecik sbb die lawo giler. wajah melayu gitteww
Quote katakauu 7-8-2021 04:32 PM
kwn aku pun minat die dr kecik. tiap kali open house raya erra die dtg. sanggup mak pak die bawa. aku tgk gambau die dgn erra je ler...  mmg lawa erra ni kan.. lembut je bercakap.. walau dgr yg xbest tp hati putih aku memutihkan yg xsedap tu hahahah
Quote cikgojesss 7-8-2021 04:32 PM
euw jantan masam kulup berkepam bau hanyir ni asyik la menempel pompuan cantik hujung2 looser nan hado.. sedar diri la wey kelamin bersampah pergi muhasabah dasar takda masa depan
Quote newyork 7-8-2021 04:37 PM
Hans tak convert punya lah..
Quote anony-mous 7-8-2021 04:53 PM
bambimo replied at 7-8-2021 04:28 PM
Erra ni dia baik dgn semua ex dia kan.. Even dgn awie pun dia ingt lagi makanan favourite awie... Ba ...

I nk tau mcm mana mak pak dia didik dia. I suka sgt org mcm ni. Biar lah menyeksi tp sopan n dia seksi waktu yg betul. Dekat ig x ada gmbar seksi , masa masuk jd ratu je kan seksi? Dlm majalah semua elok x ada tersembul2.

Then dia ni jenis mcm tau dia salah, dia ambik pendekatan utk diam. Smpai skrg xtau kenapa dia cerai dgn yusri n adakah gosip dia almost jd madu kwn baik sendiri tu betul?

Plg best, ank dia pon nampak sopan mcm dia jugak.
Quote 4cupcakes 7-8-2021 05:01 PM
Tinot7 replied at 7-8-2021 04:18 PM
Citer ratu dgn penasehat tak betui ka? Awat palit dgn tokhans pula?

Penasehat 25 % yg mana pulok.. tatau pon
Quote mawarika 7-8-2021 05:09 PM
Suka erra.. tp i x restu kalau dia kawin lain.
Quote irvene 7-8-2021 05:11 PM
knp i tgk lubang hidung kak erra belah kanan mcm pelik? mcm ada isi lebih sikit.
Quote bakingsoda 7-8-2021 05:18 PM
4cupcakes replied at 7-8-2021 05:01 PM
Penasehat 25 % yg mana pulok.. tatau pon

ex mb negeri silver, tapi aku pon tak caya sbb ex2 ratu semua boleh tahan, takkan la tibahhh ngan yg begitu. dah la setakat jd punahsehat gomen yg goyah, bila2 je boleh tergolek
Quote Tinot7 7-8-2021 05:19 PM
4cupcakes replied at 7-8-2021 05:01 PM
Penasehat 25 % yg mana pulok.. tatau pon

Aritu org speku.. tapi lepas tuh iols tak larat nak tgk benang tuh balik..
Quote miracle_forever 7-8-2021 05:24 PM
kerna filem ini laaaa kan abam yuci ambush the set. mana mungkin dorang berdua boleh lupakan kot
Quote 311gurl 7-8-2021 05:25 PM
sesuai erra n hans dulu

now hans ni apa cite?bukan ke forumer ckp dia dh tunang, xde apa pun now..takkan putus lagi, mesti dia rasa loser sgt now, dulu childish gak hans ni ..jenis laki yg bangga gf semua cun tapi hujung2 nan hado pun hans
Quote nakkomenjugak 7-8-2021 05:26 PM
sepadan sangat deme ni.
sampai sekarang berkawan
yelaaa industri malaya ni besar mana je pun

Lihat semua komen(125)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-10-2021 12:45 AM GMT+8 , Processed in 0.184049 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top