CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Fazli Zainal pun sedang berjuang lawan Covid-19

7-8-2021 03:36 PM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 4241| Komen: 35|Original author: Oleh: Cari-Azza

Description: Selain Siti Sarah yang telah ditidurkan akibat tahap oksigen yang tidak stabil, seorang lagi penyanyi, Fazli Zainal turut mendapat bantuan pernafasan juga kerana Covid-19.



Selain Siti Sarah yang telah ditidurkan akibat tahap oksigen yang tidak stabil, seorang lagi penyanyi, Fazli Zainal turut mendapat bantuan pernafasan juga kerana Covid-19.

Menerusi laman instagramnya, Fazli mengesahkan dia mendapat covid-19 sejak seminggu lalu dan berterima kasih di atas doa daripada rakan-rakan serta peminatnya.



Dalam status yang sama, Fazli turut menzahirkan kesyukuran kerana berada dalam keadaan stabil dan menerimanya sebagai takdir.

"Tiada kuasa & takdir yang mampu melawan kehendak Nya. Alhamdulilah saya syukur walaupun masih proses penyembuhan."


Foto :IG

Rakan-rakan artis turut mengucapkan supaya cepat sembuh di laman IG Story masing-masing seperti Erra Fazira, Ziana Zain, Liza Abdullah, Shiera Ijoy dan lain-lain.


Foto : IG

Semoga Fazli diberi kesembuhan. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Tinot7 7-8-2021 03:54 PM
Get well soon
Quote ina_na 7-8-2021 04:00 PM
Semoga cpt sembuh..
Quote Lengkong 7-8-2021 04:50 PM
Semoga cepat sembuh
Quote awenda507 7-8-2021 04:53 PM
Get well soon fazli
Quote kelapaparut 7-8-2021 05:13 PM
ramainye artis kne covid ,cube senaraikan..ashira, aeril wawa, siti sarah, rebecca nur islam, fazli zainal. sape lagi etc..sampai ade yg category 4 5
Quote shiraloveyou 7-8-2021 05:17 PM
semoga cepat sembuh
Quote miznora 7-8-2021 05:20 PM
Semoga cepat sembuh. Ya betul covid is real. Sedehh bila berlaku di kalangan ahli keluarga sendiri
Quote nakkomenjugak 7-8-2021 05:40 PM
moga cepat sembuh
Quote imanjannah 7-8-2021 05:42 PM
moga baik2 je, ramai sgt yg terkesan
Quote Mulotkoyak 7-8-2021 05:53 PM
kelapaparut: ramainye artis kne covid ,cube senaraikan..ashira, aeril wawa, siti sarah, rebecca nur islam, fazli zainal. sape lagi etc..sampai ade yg category 4 5

Aliff satar,  puteri ape ntah yg sorg tuh, asyraf yg bini dua org tuh, and byk lg laaa
Quote makadek 7-8-2021 05:56 PM
Gws semoga di permudahkan
Quote syamzana 7-8-2021 06:06 PM
semoga cepat sembuh
Quote slyfynx 7-8-2021 06:14 PM
Lana Nordin, sila tgk retis2 ni.
Ko x terkesan secara fizikal, mmg bunyi banyak.
Dan ko bukan aktivis, bising hanya time ko susah.
Kalau ko sng, x igt pun orang lain.

BTW, maybe tu style aku kot, tp aku idok le pulak terpikior nk update story dgn gmbr muke aku pakai ventilator. Tp tu aku la
Quote Moyangkucing 7-8-2021 06:16 PM
Semoga sembuh segera dan dipermudahkan urusan Fazly...
Quote nsmy 7-8-2021 06:23 PM
Get well soon .. semoga dipermudahkan urusan .
Quote gorjeous 7-8-2021 11:46 PM
moga cepat sembuh..
Quote fealefea 7-8-2021 11:58 PM
Kesian tau Fazli Zainal. Anak yatim piatu. Sakit pon sorang2. Saya doakan awak sihat dari covid 19.
Quote naina 8-8-2021 12:00 AM
Kesiannya...semoga cepat sembuh
Quote ahlisihircute 8-8-2021 12:07 AM
Didoakan diberi kesembuhan ....

Lihat semua komen(35)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2021 03:44 PM GMT+8 , Processed in 2.758391 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top