CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Semak Lah Hairul Azreen Tumpang Tuah Atlet Olimpik Lee Zii Jia, Lee Chong Wei

7-8-2021 01:54 PM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 13743| Komen: 81|Original author: Oleh: Cari-Azza

Description: Aktor, Hairul Azreen sekali lagi mengundang kejutan dalam kalangan peminatnya apabila mengajak tiga atlit kebanggaan negara untuk berbual di laman Instagram.


Aktor, Hairul Azreen sekali lagi mengundang kejutan dalam kalangan peminatnya apabila mengajak tiga atlet kebanggaan negara untuk berbual di laman Instagram.

Lee Chong Wei, Lee Zii Jia dan Chan Pe Siong membuatkan trafik meningkat dek kerana penangan sukan olimpik.

Bagaimanapun, ada juga netizen menyatakan yang sebenarnya Hairul sekadar mahu menumpang tuah. Sudahlah perbualan hambar, ianya kelihatan janggal kerana perbualan menjadi tergantung dek Hairul yang tidak bijak mengendalikannya.


Foto :Twitter


Bagi para pengikut Hairul, mereka merasakan yang pelakon Paskal itu bijak kerana memahami apa yang dikehendaki oleh rakyat Malaysia sehingga menjayakan sesi live tersebut. Patutlah Instagram Hairul meningkat ke lima juta pengikut.

Foto : IG

Namun, rata-rata pengguna Twitter merasakan yang Hairul terlalu hambar, tidak pandai bergurau dan banyak awkward moment. Sangat membazir masa apabila tetamunya adalah wira negara tetapi tiada perbualan yang lebih bernas.


Foto : Twitter

Tapi, atlet negara pun okey dengan Hairul Azreen, netizen suka kecoh ya? Atau memang betul ambil kesempatan? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
4

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (7 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • cactuskapi

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Namasayaomel 7-8-2021 01:58 PM
kamu siapaaaaa..kamu siapaaaaaa....(version tik tok)
aahhh merapek laaa jantan ni...
Quote ezacbee 7-8-2021 02:00 PM
Nasib baik xtgk live mau murung
Quote dreamcatcher 7-8-2021 02:03 PM
Itu jer dia bleh buat pun
Quote Mulotkoyak 7-8-2021 02:09 PM
Berlakon pun dh kayu.. Acah2 Hollywood stars... So no wonder laaa jenis suke menempel di mana2 aja budak ni... Laki bini same iols xsuke dan xprnh nak amik tahu.
Quote xastor9 7-8-2021 02:17 PM
so boleh ke nak panggil dia ni artis tempelan?
Quote bebba 7-8-2021 02:22 PM
Tempel lagi boleh
Quote roserouen 7-8-2021 02:22 PM
Who are you kekrul? Acah2 femes ye. Ntah la ai dari dulu xminat depa laki bini. Masing2 cuba menempel.
Quote akumak 7-8-2021 02:27 PM
Sblm followers dia 5 juta, brp jumlah sblm ni? Aku folo tp tak tgk pula jumlah followers
Quote mrsbale 7-8-2021 02:48 PM
Duit byk blh beli rumah, kereta, followers, bini etc sayangnya xboleh beli intelligence
Quote cactuskapi 7-8-2021 03:21 PM
artis tempelan..
Quote alieyrina 7-8-2021 03:33 PM
Masalahnya nak plak atlit2 tu melayan. Kalau aku ..huayuskan ja lah kekrul ni
Quote inspektoremos21 7-8-2021 03:34 PM
Keknis mesti menahan malu je kan Iols rasa lelaki idaman keknis sebenarnya mesti ala2 adik beradik naza mcm tu kan. Have2, speaking 24/7, classy..
Quote Reira77 7-8-2021 03:40 PM
Hanis sila sita handphone laki anda. Bagi limited screen time supaya tidak menempel dan berkelakuan annoying. Sekian
Quote AnnaSendin 7-8-2021 03:46 PM
Hmm mamat nieyh!
Quote awexgaban7 7-8-2021 03:48 PM
Lembam ni mmg annoying pon… sepadan sgt laki bini… dedua bodoh x ngundi aku pangkah terus 2 mangkok ni…
Quote Acikgomen 7-8-2021 04:13 PM
Amboiii tinggi betoi harapan tt @Cari-Azza nih dgn bakat sampah kekrul
Ape laaaaa nak diharapkan dari si kekrul neh TT oiiii
Nak lontarkan skrip dlm drama pilem yg heshe belakon pun ke lautan pasifik
Apetah lagi nak jadi mediator utk hero2 sukan msia neh
Sengih je la yg heshe mampu ponnnnn
Quote bondeh 7-8-2021 04:22 PM
Mencapub lah si encat nih.
Quote katakauu 7-8-2021 04:33 PM
geli kan.. siap bangga 5k tololwer die... sib baik alisya comel
Quote cikgojesss 7-8-2021 04:36 PM
dasar laki bini bebal takda bakat. bodoh

Lihat semua komen(81)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 08:36 PM GMT+8 , Processed in 0.075346 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top