CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Mula-Mula Urut, Lepas Tu...Pendakwah Terkenal Cabul Budak Lelaki

6-8-2021 05:04 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 11356| Komen: 89

Description: KOTA BHARU – Seorang pendakwah terkenal direman bermula hari ini bagi membantu siasatan melibatkan kes cabul dan melakukan amang seksual terhadap seorang remaja lelaki berusia 13 tahun di Tanah Merah ...
KOTA BHARU – Seorang pendakwah terkenal direman bermula hari ini bagi membantu siasatan melibatkan kes cabul dan melakukan amang seksual terhadap seorang remaja lelaki berusia 13 tahun di Tanah Merah, Selasa lalu.


Perintah reman enam hari sehingga Rabu depan dikeluarkan oleh Penolong Pendaftar Mahkamah, Nor Faezah Abdullah di Mahkamah Majistret, di sini pada Jumaat.

Ketua Polis Kelantan, Datuk Shafien Mamat berkata, dalam kejadian jam 8 pagi di sebuah rumah di Tanah Merah itu, suspek dikatakan mengadu sakit badan kepada mangsa.


Foto: Sinar

“Pada mulanya mangsa mengurut suspek di bahagian ruang tamu dan kemudian mengajak mangsa masuk ke dalam bilik kerana takut orang nampak.

Ketika di dalam bilik, berlaku sesuatu yang tidak diingini menyebabkan mangsa terkejut dan memberitahu suspek mahu ke bilik air.

“Ekoran kejadian tersebut, mangsa datang ke balai untuk membuat laporan polis dan suspek ditangkap di rumahnya di Machang jam 1 pagi Jumaat,” katanya.

Suspek direman selama enam hari bagi membantu siasatan mengikut Seksyen 14(a) Akta Kesalahan-Kesalahan Seksual Terhadap Kanak-Kanak 2017.-CARI

Sumber: Sinar Harian
1

Bagus
1

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (2 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Fortiori02 6-8-2021 05:12 PM
Lepas satu, satu kena tuduh. Bila ko nak insap?
Quote lolipopmanish 6-8-2021 05:12 PM
Sape pulak ni
Quote elzy 6-8-2021 05:14 PM
Pelawak terkenal laa, pendakwah terkenal laa.. Time pandemic ni macam-macam perangai org tekenal ea..
Quote makadek 6-8-2021 05:16 PM
Sasa abam pulis
Totey ko tk reti duk diam ke lebai hanat
Quote sukacactus 6-8-2021 05:18 PM
Biar betul2 terkenal
Jgn terkenal ke hulu popular ke hilir last2 diwhoareyouskan jg nnt
Ntah sapa2
Quote Kurex 6-8-2021 05:24 PM
Dapnyehhhh polis tu
Quote edayildiz 6-8-2021 05:26 PM
kalau yg sorg tu kena gini msti kecoh kan..btw sapa pendakwah ni..bahaya yach ada anak teruna skrg
Quote syamzana 6-8-2021 05:28 PM
‘Uztaz Budak’ charged with gross indecency in Kelantan ...
www.malaymail.com  news  malaysia
Dec 21, 2020 · KOTA BARU, Dec 21 ― A preacher, known as “Ustaz Budak” was charged in the Magistrate’s Court here today with committing gross indecency with a man at a hotel here. However, Syamsul Zaman Sukri, 32, pleaded not guilty to the charge before Magistrate Mohd Ibrahim Mohammad Ghulam.
Quote MeghanK 6-8-2021 05:29 PM
sohai kah
Quote orglama 6-8-2021 05:29 PM
Lebih tertarik melihat sosok abam polis
Quote budaktua 6-8-2021 05:30 PM
elzy replied at 6-8-2021 05:14 PM
Pelawak terkenal laa, pendakwah terkenal laa.. Time pandemic ni macam-macam perangai org tekenal ea. ...

kalau dh mcmni yg tk terkenal jd terkenal....
Quote edayildiz 6-8-2021 05:31 PM
korg yg ckp polis tu sedap..sedap kt mana..xberani nk ckp sedap selagi xtengok muka disebalik mask..
i pernah  jmpa polis gamaknya yg escort raja mana nth dulu..nmpk kacak bethol luarannya bawak moto bsr..pastu heshe stop la tepi
jalan  dpn keta i nk kawal bg keta vvip jalan dulu..bkk helmet muka tua gilerrr
bukan biasa2 tua
Quote heythere123 6-8-2021 05:41 PM
syamzana replied at 6-8-2021 05:28 PM
‘Uztaz Budak’ charged with gross indecency in Kelantan ...
www.malaymail.com  news  malaysia
Dec ...

oh, ustaz tuh. dahsyat punya perangai, harapnya kena hukuman berat la
Quote syamzana 6-8-2021 05:43 PM
heythere123 replied at 6-8-2021 05:41 PM
oh, ustaz tuh. dahsyat punya perangai, harapnya kena hukuman berat la

glamer ke dia ni? iols gugel tak pernah tgk muka dia.muda lg ustaz ni. td bc komen2 ada 2org lagi bdk tmpil mengaku dicium ustaz pedo ni.
Quote heythere123 6-8-2021 05:44 PM
syamzana replied at 6-8-2021 05:43 PM
glamer ke dia ni? iols gugel tak pernah tgk muka dia.muda lg ustaz ni. td bc komen2 ada 2org lagi  ...

dulu nama dia pernah la naik sebab muda2 lagi dah boleh bagi ceramah. La ni tak sangat la, kecuali dekat kelantan je la
Quote cha-cha 6-8-2021 05:54 PM
edayildiz replied at 6-8-2021 09:31 AM
korg yg ckp polis tu sedap..sedap kt mana..xberani nk ckp sedap selagi xtengok muka disebalik mask.. ...

Badan heols kot sedap.. sedap lah jugak dari syuk walaupun rebutan saiko2  
Quote cha-cha 6-8-2021 05:58 PM
syamzana replied at 6-8-2021 09:28 AM
‘Uztaz Budak’ charged with gross indecency in Kelantan ...
www.malaymail.com  news  malaysia
Dec ...

Ni reman kes lama ke kes baru? I google 'ustaz budak' mcm dah lama kes since last year. Ke dia buat lagi? Ke ni berita lama? Atas tu kata amang seksual selasa lalu..  
Quote syamzana 6-8-2021 06:03 PM
cha-cha replied at 6-8-2021 05:58 PM
Ni reman kes lama ke kes baru? I google 'ustaz budak' mcm dah lama kes since last year. Ke dia bua ...

aah erk betui gak. td gugel kuar news malaymail yg ni.ke org yg berlainan??kalo silap info sy nak delete.ampunnn
Quote mxsssgi81 6-8-2021 06:43 PM
Kerat ko**k dia..

Lihat semua komen(89)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2021 05:24 AM GMT+8 , Processed in 0.069603 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top