CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Bercinta Dengan Artis Seberang Pula, Boyfriend Ke Berapa Ni? Harap Mama Restu

6-8-2021 04:11 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 17584| Komen: 136|Original author: Oleh: Saiful

Description: Ameera Khan katanya sekarang ini tengah bercinta dengan pelakon kacak Indonesia, Jefri Nichol.
Ameera Khan katanya sekarang ini tengah bercinta dengan pelakon kacak Indonesia, Jefri Nichol.

Gosip dah bertebaran sekarang ini apabila katanya mereka sering berhubungan.


Di Instagram Jefri, dia ada memuat naik gambar hitam putih dan kapsyennya seperti ditujukan untuk seseorang.


Foto: IG

"Posting this because she loved this one,"tulisnya.



Di ruangan komen, adik Neelofa ini ada meninggalkan komen yang mengundang pelbagai sepkulasi.

"My favourite person,"tulis  Ameera.


Malah seorang rakan artis Adipati ada bertanya siapa pula yang menyukai foto tersebut dan ramai pula yang petik nama Ameera.



Bukan itu sahaja, Ameera juga dilihat banyak beri like di gambar-gambar Jefri, dan begitu juga sebaliknya.



Disebabkan itu ramai yang merasakan seperti ada sesuatu di antara mereka berdua.


Bagi yang tak kenal, Jefri mula berlakon pada 2013 dan antara filem popularnya adalah Dear Nathan, Jailangkung, Habibie & Ainun 3 dan Sperti Hujan Yang Jatuh Ke Bumi. 

Boyfriend ke berapa ni? Nampaknya  keluarga Neelofa bakal dapat menantu jauh dari seberang. Mama Tini restu tak tu? -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Acikgomen 6-8-2021 04:17 PM
Kesahhhhh pulak mama tiais setakat yindon mari jek
Laki sheols ponnn Bangla mari kauuuuuu
Quote slyfynx 6-8-2021 04:17 PM
Retis ke die ni Sepul oiiii
Salah bod
Quote Taniajingga 6-8-2021 04:19 PM
Hmmm #tilljannah dikkkk
Quote nakkomenjugak 6-8-2021 04:21 PM
dah tukar selera dah? dulu ngetaste bam2 kaya
Quote sukacactus 6-8-2021 04:21 PM
Whoareyousss!
Quote navyna 6-8-2021 04:25 PM
Tak lama terbang semula la penutup rambut dek mira
Quote Tinot7 6-8-2021 04:26 PM
Mamat ni kaya ke dak?
Quote malaygirl 6-8-2021 04:34 PM
Kaya tak? Kalau kaya wajib la mama restu
Quote lasagnaklcc 6-8-2021 04:36 PM
Yg ni tak teddy bear. Hensem jgk.
Quote pinky46 6-8-2021 04:37 PM
Halahhh adik retis pun nk menempel jugak..dah la nk bg limelight kt family ni
Quote mummydarling 6-8-2021 04:39 PM
sepul buat hal lagi...
Quote minah_selekeh 6-8-2021 04:39 PM
Berkenalan online ke? Jep ni tau tak adik jahlop ni gambar2 kat IG semua macam catfish?
Quote TabletSusu 6-8-2021 04:42 PM
gambar itam putih tu dah mcm rupa syazwan zulkifli versi kurus sikit pulak aku nampak
Quote Cintakapuri 6-8-2021 04:43 PM
Woahhh jefri ni ade nama gak kat indon. Tapi he kaki dadah. Aritu masuk lokap pon sbb dadah. Gluck la beb if nak cipta nama kt indon mmg cerdik la, sbb he ada nama. Tp hati2 bebe media indon ni xde maaf taw, hbs kne londeh if u buat hal. Gdluck beb
Quote heythere123 6-8-2021 04:44 PM
entah2, dia ni saje je. Benda tak kait pon
Quote heythere123 6-8-2021 04:44 PM
Tinot7 replied at 6-8-2021 04:26 PM
Mamat ni kaya ke dak?

tak sure, tapi yg pasti kuat mendadih. Haritu dah kantoi and dah pernah masuk penjara dah pon
Quote Cintakapuri 6-8-2021 04:45 PM
minah_selekeh replied at 6-8-2021 04:39 PM
Berkenalan online ke? Jep ni tau tak adik jahlop ni gambar2 kat IG semua macam catfish?

Retis indon ni kn mcm western skit. Level catfish lemak ni just average kt sinun
Quote heythere123 6-8-2021 04:46 PM
OP pon, kalau nak post, make sure la bukti kukuh. Ini setakat komen yang indirectly, itupun disokong oleh fans si pompuan ni. Buat malu je
Quote makadek 6-8-2021 04:47 PM
Hjunng2 dgn mamat yindon kerja kontrak pasang batu jer ke ko mampu dek
Kalau aku rejek

Lihat semua komen(136)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2021 06:17 AM GMT+8 , Processed in 0.080274 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top