CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Selitkan Namanya Dalam Doa Kita" - Neelofa Tiup Semangat Buat Siti Sarah

6-8-2021 02:38 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 6981| Komen: 54|Original author: Oleh: LilRose

Description: Ramai pihak kini bimbang akan keselamatan penyanyi Siti Sarah Raisuddin yang kini bertarung nyawa melawan wabak Covid-19.
Ramai pihak kini bimbang akan keselamatan penyanyi Siti Sarah Raisuddin yang kini bertarung nyawa melawan wabak Covid-19.


Kredit foto: IG


Ia turut mendapat perhatian selebriti dan usahawan sensasi Neelofa yang meminta orang ramai berdoa untuk penyanyi itu.

"Selitkan nama Siti Sarah dalam doa kita, inshaAllah," tulisnya di Instastory.


Kredit foto: IG

Kredit foto: FB


Sebentar tadi, suami Sarah, Shuib memaklumkan isterinya akan menjalani pembedahan bagi mengeluarkan bayi selepas dimasukkan ke unit rawatan rapi (ICU) berikutan tahap oksigen tidak stabil.




Kredit foto: IG

Semoga Sarah dan bayi selamat dan diberi kesembuhan. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut
2

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (3 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Miss_LoveLeen 6-8-2021 02:51 PM
Kisah ni meolss sedih sbb baby jd korban. Semoga sihat seperti sediakala siti sarah
Quote misshero 6-8-2021 03:04 PM
Semoga dipermudahkan segala urusan.
Quote gadisbunga91 6-8-2021 03:10 PM
Semoga dipermudahkan segala urusan
Quote KIM.K 6-8-2021 03:11 PM
Betul ke kandungan umur 7 bulan. Dah besar sangat perut sarah tu..layak beranak dah.
Diorg ni duk diam2 tup2 sekeluarga kena kobit. Masa kuarantin anak beranak ni siap berpeluk2?
Im sure anak dan ibu selamat pasni
Quote mrsamz 6-8-2021 03:13 PM
KIM.K replied at 6-8-2021 03:11 PM
Betul ke kandungan umur 7 bulan. Dah besar sangat perut sarah tu..layak beranak dah.
Diorg ni duk d ...

32 minggu sis..maknanya 8 bulan dah..kan mula2 demam si maid..lepas tu baru tau covid..berjangkit la kat semua
Quote slyfynx 6-8-2021 03:14 PM
I don't like both of them,
Tp... itu hal perasaan aku. Ni just rimas and meluat. And that's just me.
Dalam time2 cmni, esp orang yang sakit, elok la kite doakan kesembuhan untuk sarah.
Lain la kalau die aniaya aku.

And if Neelofa is really pregnant, I hope everything goes well.
But seriously, WARTAWAN CARI x perlu la up mende berulang2 dari Neelofa ni.
Orang yang on the fence pun lama2 jadi meluat.
Pasal korang.
Quote Anamia 6-8-2021 03:15 PM
KIM.K replied at 6-8-2021 03:11 PM
Betul ke kandungan umur 7 bulan. Dah besar sangat perut sarah tu..layak beranak dah.
Diorg ni duk d ...

Dahtu siapa beli barang? Kalau maid kat rumah tu takut ada yg membawang dgn maid jiran. Kalau si soib beli barang lglah possible
Quote Masukkeluar 6-8-2021 03:19 PM
bukti si sarah ni org yg baik sbb ramai retis buat special pos kt ig doakan dia. bkn niqabis je..lol.
Quote KIM.K 6-8-2021 03:31 PM
mrsamz replied at 6-8-2021 03:13 PM
32 minggu sis..maknanya 8 bulan dah..kan mula2 demam si maid..lepas tu baru tau covid..berjangkit  ...

Theyol kata 32 minggu kat wartawan tapi gambar raya haji aritu dah besar sangat kandungan macam 40 minggu.iols tak pasti ini cerita simpati lagi ke..diorg ni mmg terkenal dgn drama camtu.
Lagipun semasa kuarantin boleh peluk cium anak macamtu ke?
Quote aemon 6-8-2021 03:33 PM
semoga cepat sembuh sarah.risau pulak iols.usia kandungan lebih kurang
Quote mesmerize 6-8-2021 03:36 PM
tak bole sambung kat thread Siti Sarah ke? perlu ke sebab neelofa yang ajak berdoa so kena bukak thread baru?
Quote Masukkeluar 6-8-2021 03:38 PM
mesmerize replied at 6-8-2021 03:36 PM
tak bole sambung kat thread Siti Sarah ke? perlu ke sebab neelofa yang ajak berdoa so kena bukak thr ...

bkn niqabis sorg je berdoa..ramai retis lain siap buat special post kt si sarah ni doakan dia..lol.
Quote tikusmontok 6-8-2021 03:44 PM
mesmerize replied at 6-8-2021 03:36 PM
tak bole sambung kat thread Siti Sarah ke? perlu ke sebab neelofa yang ajak berdoa so kena bukak thr ...

Haruslah bukak baru..tt kan lobenaks
Quote mesmerize 6-8-2021 03:47 PM
Masukkeluar replied at 6-8-2021 03:38 PM
bkn niqabis sorg je berdoa..ramai retis lain siap buat special post kt si sarah ni doakan dia..lol ...

patutnya bukak la thread.. "rakan2 artis mendoakan kesembuhan untuk Siti Sarah" pastu paste entry ig retis2 tu semua kat thread tu.. perlu ke nak specific kat jah sorang
Quote mesmerize 6-8-2021 03:48 PM
tikusmontok replied at 6-8-2021 03:44 PM
Haruslah bukak baru..tt kan lobenaks

terpaling diberi perhatian .. artis lain yg ajak berdoa dipandang sepi
Quote mawardia 6-8-2021 03:50 PM
KIM.K replied at 6-8-2021 03:31 PM
Theyol kata 32 minggu kat wartawan tapi gambar raya haji aritu dah besar sangat kandungan macam 40 ...

Adekah anak2 nye dan si soib positive covid?
Quote nakkomenjugak 6-8-2021 03:51 PM
moga cepat sembuh keduanya
Quote KIM.K 6-8-2021 03:54 PM
mawardia replied at 6-8-2021 03:50 PM
Adekah anak2 nye dan si soib positive covid?

Satu family kena covid kan? Dapat dari maid..
Quote mrsamz 6-8-2021 03:54 PM
KIM.K replied at 6-8-2021 03:31 PM
Theyol kata 32 minggu kat wartawan tapi gambar raya haji aritu dah besar sangat kandungan macam 40 ...

Dah mmg satu famili semua positif..takde masalah nak peluk2 pun

Lihat semua komen(54)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-1-2022 07:03 PM GMT+8 , Processed in 0.623279 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top