CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Nourul Depp Sedih Diumpat - "Bukan Tanggungjawab Saya Memaafkan Kalau..."

6-8-2021 02:05 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 1903| Komen: 17

Description: Penyanyi Nourul Depp berlapang dada untuk memaafkan semua pihak termasuk seorang individu yang memohon maaf selepas mengaku pernah mengumpat dan berburuk sangka terhadap dirinya selama ini.
Penyanyi Nourul Depp berlapang dada untuk memaafkan semua pihak termasuk seorang individu yang memohon maaf selepas mengaku pernah mengumpat dan berburuk sangka terhadap dirinya selama ini.


Kredit foto: IG Nourul

Menerusi satu hantaran tangkap layar dikongsikan Nourul atau nama sebenarnya Noorul Huda Abdul Wahab dalam Instagramnya, penyanyi berusia 44 tahun itu menerima kiriman mesej daripada seseorang yang ingin memohon maaf apabila mengakui pernah bercerita perihal tidak baik tentangnya.

Menjawab kiriman mesej tersebut, Nourul memuji tindakan berani individu terbabit untuk mengakui kesalahan yang pernah dia lakukan, namun pada masa sama dia berasa sedih kerana kerana perkaran itu berlaku (diumpat).

Kata pelantun lagu Kerana Terluka itu lagi, dia sudi untuk memaafkan kesalahan individu terbabit kerana Allah SWT memandangkan dia juga manusia biasa yang pernah membuat salah.




Pada masa sama, Nourul juga menitipkan nasihat untuk pengikutnya dalam Instagram supaya menjadikan perkongsian tersebut sebagai pengajaran untuk berbuat baik sesame manusia.



“Saya puji awak sebab awak letakkan ego awak jauh-jauh. Semoga Allah SWT lindungi selalu,” tulisnya.



Sumber: K! ONLINE
1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Burong_Hantuk 6-8-2021 02:31 PM
Attention seeker... sorry Kao dah x relevant..dah Lama x relevant
Quote nakkomenjugak 6-8-2021 02:35 PM
apa lagiiii acik depp oiiiii... moga di bali hanya tenang2 tengok laut
Quote Belibis 6-8-2021 02:38 PM
Burong_Hantuk: Attention seeker... sorry Kao dah x relevant..dah Lama x relevant

Haaa...ni bila nak dm minta maaf??
Quote Kurex 6-8-2021 02:53 PM
Chat diri sendiri ke???
Quote TabletSusu 6-8-2021 03:05 PM
tgh isu nana kena umpat ni.. dia pun nak menyelit nak updiri jgk
Quote slyfynx 6-8-2021 03:18 PM
Time2 org susah, ko still nk berlagak pindah la, hidup di luar negara la.
What do you expect people to feel?
Happy for you?
Baik la ko diam je.
Lg byk bunyi, lg orang meluat
Quote slyfynx 6-8-2021 03:20 PM
And BTW
Bukan truth hurts, lies worst...
Salah tu.
Superlative kene ade the sblm die untuk ayat mcm ni.

Ayat yang orang biase gune...
Truth hurts, a lie's worse.
Quote Whitepinkrider 6-8-2021 03:50 PM
all the best ahkak
Quote noodle.baby 6-8-2021 03:51 PM
Dia ni pumpang pumpang positive thinking tapi balik2 duk buat story serupa attention seeker
Quote dejure 6-8-2021 03:51 PM
slyfynx replied at 6-8-2021 03:18 PM
Time2 org susah, ko still nk berlagak pindah la, hidup di luar negara la.
What do you expect people ...

Dah produk laki dia x laku kat sini..cuba jual pula kat org bali sana tu..
Quote RatuDunia94 6-8-2021 04:27 PM
Bila nya nak pindah Malaysia?
Quote incess.my 6-8-2021 09:42 PM
Lerrr... Tak pegi laggikkkk????
Quote ellieya 6-8-2021 09:49 PM
Kkdg layan juga IG dia dgn anak dia..nampak jujur bgtau amek/jual product utk kurus..
Quote faraway1 6-8-2021 10:31 PM
slyfynx replied at 6-8-2021 02:18 AM
Time2 org susah, ko still nk berlagak pindah la, hidup di luar negara la.
What do you expect people ...

Tapi orang kat board gossip ni tiada beza me gossip masa zaman Pandemic atau tidak...

Obviously kita semua tahu orang kat board gossip ni semua kaya raya yang tidak terjejas masa pandemic..
Quote budaktua 6-8-2021 10:34 PM
org dh minta maaf tu....

tk yh la panjang2 cite pulak..
Quote rosannazmia 7-8-2021 10:12 AM
Edited by rosannazmia at 7-8-2021 10:14 AM

Er.. dia dah maaf ke tidak? Muda juga lagi mrs deep ni ye.. kenapa ai rase dia jauh tua dr ai.. probably dia lama sgt menyanyi kot n lagipon ade anak dewasa dah. Satu lagi dia kawen awal, ms dia kawen tu iols tgh huha huha, xterpikir pon nak kawen awal.. enjoi dulu haha..(haa amik ko iols late 20s nak msk 30 baru kawen )
Quote mmett 7-8-2021 10:21 AM
Untung la ade yg ngaku ngumpat..bese ramai da ngumpat wat dek je haha

Lihat semua komen(17)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2021 06:42 AM GMT+8 , Processed in 0.084408 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top