CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Komplikasi Jantung, Takiyuddin Masuk Hospital

2-8-2021 11:30 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 1879| Komen: 20

Description: Setiausaha Agung PAS, Datuk Seri Takiyuddin Hassan dilaporkan telah dimasukkan ke sebuah hospital swasta di Lembah Klang sejak Jumaat lalu akibat komplikasi jantung.
Setiausaha Agung PAS, Datuk Seri Takiyuddin Hassan dilaporkan telah dimasukkan ke sebuah hospital swasta di Lembah Klang sejak Jumaat lalu akibat komplikasi jantung.

Difahamkan, Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Parlimen dan Undang-Undang), itu terpaksa menjalani pembedahan selama tiga jam dan akan dibenarkan keluar esok.


Foto: Kosmo

Sementara itu, bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak di laman Facebooknya turut berkongsi kejadian yang telah menimpa Takiyuddin itu.

“Setiausaha Agung PAS, Datuk Seri Takiyuddin Hassan di hospital untuk rawatan.

“Sama-sama kita doakan agar diberikan kesembuhan segera,” tulis Najib. -CARI


Sumber: Kosmo

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote bulalof 2-8-2021 11:33 AM
dan-dan masuk hospital.

moga cepat2 diberikan kesembuhan dan kembali ke Parlimen.

Rakyat semua menanti tindakan selanjutnya utk kepentingan negara dan rakyat.

berkhidmatlah dgn ikhlas dan jujur ya.
Quote white_musk 2-8-2021 11:35 AM
Another wayang
Quote MsPercy 2-8-2021 11:49 AM
Kena heart attack lps agong murka?
Quote auntyonion 2-8-2021 11:53 AM
KAHKAH tetiber masuk spital {:smile
Quote Tinot7 2-8-2021 11:59 AM
KUALA LUMPUR – Datuk Seri Takiyuddin Hassan has been hospitalised since Friday after experiencing a heart problem.

Utusan Malaysia quoted an unnamed source as saying that the PAS lawmaker was forced to undergo a three-hour heart procedure.

“Takiyuddin underwent an angiogram for three hours, as three of his heart vessels were blocked.

“However, he is in stable condition now and will likely be discharged tomorrow,” he told the Malay daily.

According to the source, the law minister was admitted to the iHeal Medical Centre in Kuala Lumpur.

The Vibes is attempting to get an official statement from Takiyuddin’s office pertaining to his hospitalisation.

In a Facebook post, PAS deputy president Datuk Seri Tuan Ibrahim Tuan Man said he had contacted Takiyuddin this morning and was told that the procedure went well.

“He informed me that the doctor had placed stents in the blocked arteries. Alhamdulillah, everything went well and he is expected to be discharged in a day or two,” he said.

Former Prime Minister Datuk Seri Najib Razak also expressed his well wishes through Facebook, praying for Takiyuddin’s quick recovery.

Takiyuddin’s admission comes less than a week after he announced the government’s decision to revoke the emergency ordinances effective July 21, which was roundly criticised by the opposition as well as the public.
Quote otai_g 2-8-2021 12:00 PM
Mula2 aku kecam gak si taki ni. Tp lps do research sbnrnya tindakan dia betul.

Org yg x tau apa akan marah kat dia. Tp x kisah la buat apa nak berdebat dgn org bodo tade ilmu, yer x?
Quote nakkomenjugak 2-8-2021 12:07 PM
Entah lerrrr cepat2 sembuh jelee
Quote zamzam 2-8-2021 12:24 PM
otai_g replied at 2-8-2021 12:00 PM
Mula2 aku kecam gak si taki ni. Tp lps do research sbnrnya tindakan dia betul.

Org yg x tau apa a ...

Tu ler pasal. Xkanlah dia peguam xtau bab undang2 apatah lagi bila gopal sri ram kata tindakan kerajaan betul. Tp biarlah sbb kita takkan menang bila lawan dgn loyau buruk.
Quote famri7 2-8-2021 12:36 PM
Tokoh iseley..contoh terbaik ummah iseleyy
Quote samperit 2-8-2021 12:43 PM
Alhamdulillah


ehhh
Quote otai_g 2-8-2021 12:47 PM
zamzam replied at 2-8-2021 12:24 PM
Tu ler pasal. Xkanlah dia peguam xtau bab undang2 apatah lagi bila gopal sri ram kata tindakan ker ...

Malaysia ni rmi org bodoh sbnrnya. Sng digula2kan. Percaya bulat2 dgn apa yg dibaca tanpa ada semangat enkuiry.

Mn ada undang2 derhaka dlm perlembagaan.
Quote zidane_ziege 2-8-2021 12:49 PM
betul ke pak taki mmg saja buat appointment check jantung hari ini?

sekadar meminta penjelasan drp khabar angin
Quote zidane_ziege 2-8-2021 12:50 PM
Edited by zidane_ziege at 2-8-2021 12:52 PM
otai_g replied at 2-8-2021 12:47 PM
Malaysia ni rmi org bodoh sbnrnya. Sng digula2kan. Percaya bulat2 dgn apa yg dibaca tanpa ada sema ...


Betul la mmg xde..Sultan dan raja ni hanya tangkal yg digunakan kerajaan totok melayu bila kuasa mereka goyah
Quote zamzam 2-8-2021 02:18 PM
zidane_ziege replied at 2-8-2021 12:50 PM
Betul la mmg xde..Sultan dan raja ni hanya tangkal yg digunakan kerajaan totok melayu bila kuasa ...

Patutlah tadi sampai hilang suara geng2 demo ni  jerit daulat tuanku. Mintak ydpa payung gamaknya.
Quote Artemesiaa 2-8-2021 02:25 PM
Makin panjang drama bersiri ni nampaknya kalah drama siri latin
Quote che-cikL 2-8-2021 02:26 PM
thread dah ada kan sebelum ni
Quote angelofish 2-8-2021 02:26 PM
sakit jantung semula jadi ke atau sebab vaksin? atau purak purak saja?
Quote Tunan 2-8-2021 03:14 PM
letak jawatan je la
Quote zidane_ziege 2-8-2021 03:50 PM
zamzam replied at 2-8-2021 02:18 PM
Patutlah tadi sampai hilang suara geng2 demo ni  jerit daulat tuanku. Mintak ydpa payung gamaknya. ...

mintak tangkal backup la tu..macai klu tangkal backup terus melutut akur

Lihat semua komen(20)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2021 06:29 AM GMT+8 , Processed in 0.063264 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top