CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Kerusi Terbang Hempap Suami, Kantoi Bawa Kekasih Di Pusat Vaksinasi

31-7-2021 03:10 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 6580| Komen: 67

Description: Suasana tenang di sebuah pusat vaksinasi di Indonesia bertukar kecoh gara-gara seorang wanita mengamuk dengan melempar kerusi ke arah suaminya kerana didapati curang dengan wanita lain, lapor laman be ...
Suasana tenang di sebuah pusat vaksinasi di Indonesia bertukar kecoh gara-gara seorang wanita mengamuk dengan melempar kerusi ke arah suaminya kerana didapati curang dengan wanita lain, lapor laman berita Suara.com hari ini.

Menerusi keterangan pada satu video yang tular, wanita tersebut dijadualkan untuk menerima suntikan vaksin pada hari yang telah ditentukan, namun, suaminya dikatakan tidak dapat menemaninya.

Wanita itu kemudiannya meminta adiknya untuk menemaninya. Sampai sahaja di pusat vaksinasi, wanita itu terkejut melihat suaminya berada di situ sambil memegang tangan wanita lain.

Foto: FB

Wanita itu lantas menuju ke arah mereka dan menyerang suami serta teman wanitanya.

Lelaki berkenaan dilihat cuba melindungi teman wanitanya dan cuba menjauhkan wanita itu daripada isterinya.

Pergaduhan menjadi semakin serius apabila kerusi-kerusi yang disediakan di pusat vaksinasi tersebut mula ‘terbang’ sehingga menyebabkan orang ramai termasuk petugas kesihatan tergamam melihat aksi tersebut.

Tiada seorang pun yang tampil untuk meleraikan pergaduhan itu, sebaliknya mereka hanya menyaksikan ‘drama’ tersebut sambil melakukan aktiviti vaksinasi.

“Wah, drama Korea dan Indosiar pun kalah kalau begini,” komen seorang netizen.

“Mantap kerusi terbang,” tulis seorang lagi pengguna. -CARI

Sumber: Kosmo
1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
2

Lawak

Bosan

Friends Rank (3 people)

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kakalongmu 31-7-2021 03:21 PM
Video mana tt? Nak jugak tengok kerusi terbang iteww
Quote darkness 31-7-2021 03:28 PM
Padan muka dengan lelaki curang..
Quote MissVixen 31-7-2021 03:30 PM
Padan muka. Patut lesing sabit je.
Quote KIM.K 31-7-2021 03:31 PM
Ppv kawasan pulak tu. Kemain ramai orang kampung kat sana
Quote Dovahkiin 31-7-2021 03:32 PM
Lelaki mana ada istilah curang selagi belum cukup kuota.
Quote hasniey 31-7-2021 04:03 PM
Padan muka...mmg la org xtolong.kang ada plk kluster kerusi terbang
Quote Skuau 31-7-2021 04:11 PM
ngapain ngak dimohon injek sampai koneknya layu dihujung mekar.....
Quote mdhelmi 31-7-2021 04:18 PM
mungkin dia bawa nenek dia awet muda
Quote sukacactus 31-7-2021 04:20 PM
Laki dia la bongok
Kenapa xtya bini tu pergi PPV yg mana satu
Kan dah kantoi
Quote 266799eMkaY 31-7-2021 04:35 PM
Haaa sudah {:smile nasib baik lagi tu yg terbang tu kerusi. Kot lah yg terbang tu parang{:cryrun
Quote auntyonion 31-7-2021 04:52 PM
padan muka {:smile bodo tak bertempat {:nose bajet bini dia x pegi kalau dia ckp xdpt teman {:yameteh
Quote MissyMolly 31-7-2021 04:52 PM
Sian bini dia bila mana suaminya bertindak melindungi bakal madu drp serangan kerusi terbang.. jilaker nyer jantan. Bini ko biar yek terkontang kanting g dgn adik. Awek elok plak ko teman siap pgg2 bagai tgn.. rasain loh
Quote I.K.A888990 31-7-2021 04:57 PM
pergh dasyat bini tu
ganas woooo
Quote Olumis 31-7-2021 05:01 PM
Tendang lelew itu laki lepas tu jangan lupa smack down. Biar dia rasa pembalasan si pitung
Quote Herlina 31-7-2021 05:09 PM
Teringin nak  tgk pompuan tu hempuk jantan tu ngan kerusi.
Biar patah riuk jantan tu.

Emang dasarr ...emang dasarr...hey dasar kamu bajingan....
Quote Tinot7 31-7-2021 05:18 PM
[ig]https://www.instagram.com/p/CR6AmELHH33/?hl=en[/ig]
Quote ninja9 31-7-2021 05:35 PM

sinetron ni real lah...
Quote Tinot7 31-7-2021 05:45 PM
ninja9 replied at 31-7-2021 05:35 PM
sinetron ni real lah...

Sbb diorg gaduh gile yg org ramai tak verani nak leraikan..
Quote jazaa100 31-7-2021 05:46 PM
sukacactus replied at 31-7-2021 04:20 PM
Laki dia la bongok
Kenapa xtya bini tu pergi PPV yg mana satu
Kan dah kantoi

Indon pernah cerdik ke?

Lihat semua komen(67)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-10-2021 05:16 AM GMT+8 , Processed in 0.069347 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top