CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Suka Bertukar Duka Bila Isteri Kantoi Hamil Benih Lelaki Lain

28-7-2021 02:05 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 6791| Komen: 28

Description: Peguam Syarie, Amalina Adam menerusi satu perkongsian di Facebook menceritakan kisah lelaki yang kecewa apabila mengetahui isterinya hamil benih lelaki lain.
Peguam Syarie, Amalina Adam menerusi satu perkongsian di Facebook menceritakan kisah lelaki yang kecewa apabila mengetahui isterinya hamil benih lelaki lain.

Kisahnya bermula apabila pasangan berkenaan mendirikan rumah tangga hampir tiga tahun, namun masih belum ada zuriat dan berusaha secara tradisional serta mendapat rawatan dari pakar.



Kredit foto:


Selepas setahun berkahwin, isterinya dikatakan merayu kepadanya untuk mengizinkan dia bekerja di kilang. 

Tanpa berfikir panjang, dia bersetuju membenarkan isterinya bekerja atas alasan dapat membantu meringankan beban dalam tanggungan isi rumah. 

Wanita berkenaan gembira kerana akhirnya dia dapat bekerja dan mempunyai rakan-rakan untuk ‘me time’ nanti.

Disebabkan malas untuk bergaduh, suaminya mengambil keputusan untuk tidak menegur isterinya lagi sehinggalah kawannya memberitahu bahawa isterinya selalu bergaul dengan lelaki yang bekerja satu kilang dengan kawannya itu.


Lebih mengejutkan apabila ada yang mengatakan bahawa isterinya seorang janda. Namun, apabila suaminya bertanya, wanita berkenaan hanya mengatakan bahawa mereka hanya sekadar kawan sahaja.

Pada malam itu, isterinya berasa tidak sihat lalu si suami bergegas membawanya ke klinik berdekatan. Seperti tidak sangka dia mendapat berita gembira bahawa isterinya disahkan hamil dan berasa tidak sabar untuk memberitahu kepada ahli keluarganya.

Namun, kegembiraan itu hanya seketika sahaja apabila dia mengakses telefon isterinya ketika wanita berkenaan sedang mandi dan si suami membaca semua mesej isterinya bersama lelaki lain di dalam aplikasi WhatsApp.


Kredit foto: FB

Remuk hati seorang suami apabila mendapat tahu bahawa isterinya hamil benih lelaki lain dan rupa-rupanya mereka telah bersiap sedia untuk meraikan berita gembira berkenaan setelah isterinya selesai cuti sakit.

Difahamkan, lelaki itu bersedia mengambil tindakan undang-undang dan tidak terburu-buru membuat keputusan secara peribadi.


Sumber: OHBulan
1

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
2

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (7 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote salmon-suki 28-7-2021 02:25 PM
Elok laa tu..drpd duk tanggung anak org lain,biar betina ngn jantan tak guna tu je tanggung hasil zina mereka
Quote misuke 28-7-2021 02:31 PM
Akhir zaman....laki perempuan sama naik
Quote Normabaru 28-7-2021 02:33 PM
Aik lawyer ni siap btelegram bagai..cari client nk cerai berai ke. Huhu
Quote OyenLemas 28-7-2021 02:53 PM
islam keee. Allahuuuuu
Quote nakkomenjugak 28-7-2021 03:09 PM
ughhh kalau aku pun aku sakit hati. duit habis banyak besarkan anak rupanya bukan anak sendiri choyyyyy.
Quote tipahbogs 28-7-2021 03:13 PM
dasar gataaal.
Quote namichan 28-7-2021 03:35 PM
Kesian baby yg tak bersalah tu
Quote bbasir 28-7-2021 04:33 PM
sundal eh betina ni.
Quote RaraLavenda 28-7-2021 04:49 PM
Kesiannya suami. Peritnya perasaan suami dicurangi isteri sampai isteri boleh ada anak hasil zina.
Quote evlinne 28-7-2021 10:34 PM
Sampai cmtu sekali gatal burit jantan n betina tu
Quote pikah89 29-7-2021 12:03 AM
Lols…mesti sedih tok laki
Quote ophillea 29-7-2021 12:26 AM
Semoga kita semua dijauhkan daripada ujian seperni ini... Hancur luluh hati husbandnya...
Quote Adrif 29-7-2021 12:41 AM
banyak kes macam ni

sakit hati aku bila dengar kes macam ni berulang.
perempuan, lelaki, semua sama naik.
isteri orang, suami orang. tak kira status semua terlibat.

dah la berzina, anak-anak lahir lain muka
tapi suami tak tau.
kalau buat DNA test, confirm retak rumah tangga.

tapi satu je yang aku pasti pasal kes zina ni.
kau sorok lah macam mana pun, terbaik macam mana pun, dan selama mana pun.
tahun, belas tahun, puluh tahun?

one day, confirm pecah tembelang. takpun kantoi dengan anak-anak sendiri.
zina, curang, tak pernah tak kantoi.
anak, pasangan, mak bapak, adik beradik, sedara mara ke,
confirm kantoi. bila tiba masanya, nasi dah jadi bubur.
pandai buat, pandai tanggung. kena cerai ke, kena buang family ke, anak-anak hilang hormat, tak mengaku mak bapak ke, amik.. amik semua. it's all on you now.
Quote orangbiasaje 29-7-2021 02:28 AM
Hm..entahlah...tp kalau sy kongsi dgn peguam, at least takmau la peguam tu buka aib secara medsos mcm ni. Kalau ya pun sbg nasihat, biarlah secara peribadi pd klien lain yg menghadapi isu sama, ataupun artikel lebih kpd tindakan undang-undang apa yg boleh diambil sekiranya berlaku perkara ni.
Quote ainashiqa 29-7-2021 08:13 AM
Zaman sekarang ni bendda curang, zina da biasa sangat kan
Quote rainbowrainz 29-7-2021 01:00 PM
akhir zaman..
Quote gideoncross 29-7-2021 09:32 PM
Topik kgemaran jejantz ummah Mulayu Meleis, nnti adalh stock utk dorg mngutuk kaum prmpuan dgn scra ksluruhan.
Quote gideoncross 29-7-2021 09:34 PM
ainashiqa replied at 29-7-2021 08:13 AM
Zaman sekarang ni bendda curang, zina da biasa sangat kan

Mmg bnda biasa pun, klau dlu kmain haram lgi topic camni. Skrg ni laki org pun dh pndai mngaku single, last2 bila dh pcah rhsia, c laki pndai plak mndiamkn diri & c bini plak mati2 mmprtahankan tok laki sdgkn tok laki yg gtal mrenyam dlu.
Quote cucuq 30-7-2021 01:22 AM
Mmg byk pon pompuan curang cuma x digembar gemburkn dlm media

Lihat semua komen(28)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 10:29 PM GMT+8 , Processed in 0.083103 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top