Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Pakar Bedah Dakwa Isterinya Ratu Cantik AS Jadi 'Elite Call Girl' Sepanjang Perkahwinan

Oleh: Cari-Azza|28-7-2021 10:31 AM Komen: 107



Pakar bedah tersohor mendakwa isterinya yang juga bekas Ratu Cantik Amerika Syarikat menjadi pelacur kelas atasan sepanjang perkahwinan mereka.

Dr.Han Jo Kim, 41 yang berkahwin dengan Regina Turner, 32 sejak tahun 2015 lagi menegaskan yang dia baru mendapat tahu isterinya mendapat imbuhan sebanyak  500,000 iaitu kira-kira RM2.9 juta dalam tempoh tersebut.

Foto : FB

Pakar bedah tulang belakang itu telah memfailkan penceraian dengan dakwaan Regina telah melakukan pekerjaan tersebut sebelum dan ketika perkahwinan mereka berlangsung seperti yang dilaporkan New York Daily News.

Dokumen tersebut menyebut yang Regina telah menipu Dr.Han dengan menyatakan ianya hasil dari perniagaan syarikat teknologi barunya.

Walaupun Dr.Han meragui lalu mempersoalkan bagaimana mampu mendapat duit sebanyak itu, Regina menyatakan ianya adalah hasil pemberian neneknya sebagai modal permulaan.

Foto : IG

Selain itu, Regina juga telah menipunya dengan berkata perlu ke luar negara untuk menyelesaikan urusan bisnes.

Penipuan terbongkar apabila Dr.Han menemui mesej daripada seorang lelaki di komputer bimbit isterinya yang menunjukkan aliran wang tunai antara tahun 2015 hingga 2020 berjumlah lebih RM2 juta.

Ianya turut membongkar rahsia Regina yang mendakwa belajar di Universiti Connecticut sedangkan hakikatnya dia menamatkan sekolah menengah sahaja. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 107
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Dwdrum 22-8-2021 08:14 AM
menjad replied at 21-8-2021 03:42 PM
Rate harga xmasuk akal... Buang masa 5 thn dpt 2 juta jehhh.

Alang2 gadai bodi sakau lah lebih2

Rasa nya rate yang di bank in bukan real deal rate....mostly yang buat kerja begini depa ambil cash.... Avoid irs....

Lain-lain Komen

Quote JohnyEnglish 28-7-2021 10:32 AM
2b kah?                  
Quote tuttt 28-7-2021 10:38 AM
Bininya lawo
Quote jahcomel 28-7-2021 10:40 AM
Sian kna tipu idup2
Quote bakingsoda 28-7-2021 10:44 AM
JohnyEnglish replied at 28-7-2021 10:32 AM
2b kah?

mungkin betul. sbb ciknek kpop dikatakan terkecil didunia siap kalau perempuan buat gesture tertentu  dituduhnya menghina ciknek dorang
Quote matchstick 28-7-2021 10:46 AM
Laki nye leluhur Korea ke..akak syak 2b la kot
Quote matchstick 28-7-2021 10:46 AM
Laki nye leluhur Korea ke..akak syak 2b la kot
Quote syamzana 28-7-2021 10:46 AM
kesian doc.
bini dia meletop jugak dgn body gitu meleleh2 jantan miang tgk, tabur plak duit apa lg. bab edu taknak kalah, dan lg tipu masuk uni
Quote insulin 28-7-2021 10:46 AM
bakingsoda replied at 28-7-2021 10:44 AM
mungkin betul. sbb ciknek kpop dikatakan terkecil didunia siap kalau perempuan buat gesture terten ...

Tak mungkin. "Dikatakan" tidaklah mewakili semua rakyat lelaki korea.
Quote 3480 28-7-2021 10:49 AM
Cantik.. ni baru nma ratu cantik
Quote exclusive_vvip 28-7-2021 10:58 AM
tringat citer Desperate Housewives..ada jiran diorg, masa laki gi keje, buat bisnes jual badan
Quote ellejo 28-7-2021 11:03 AM
Edited by ellejo at 28-7-2021 03:06 AM

lima tahun 500K je? so setahun dapat 100k, sebulan 8.3k sajork.

edit
ai baca news laki doktor ni kaya yah. ada apartment 6.5 juta, rumah 2.5 juta. apa lagi nak takat 500k for 5 years.

Quote matamata 28-7-2021 11:04 AM
Kalau sabit dakwaan,  tak dapatla split harta
Quote diknaz 28-7-2021 11:05 AM
Cantik bini dia
Quote nubook 28-7-2021 11:22 AM
Laki dia hot doc sungguh!
Quote wikedsaikel 28-7-2021 11:29 AM
Teruk sangat ke 2b korean ni
Quote mamajawie 28-7-2021 11:34 AM

boleh jadi..

Quote mbhcsf 28-7-2021 11:37 AM
Ianya turut membongkar rahsia Regina yang mendakwa belajar di Universiti Connecticut sedangkan hakikatnya dia menamatkan sekolah menengah sahaja. -



macam mane Pakar orthopaedic US grad ni boleh terpedaya dengan  hamba ALLAH yg  mengucapkan 'Wold peace 'gitu  wow. hebat....sebab he's not so smart is he? hmm...

Quote slavehunter 28-7-2021 11:45 AM
Ada pepatah kata....you cannot make a hoe as a housewife.

Sama juga kalau perempuan kawin player, dah kawin dia laki player tetap cari luar.
Quote naina 28-7-2021 11:47 AM
So shantikkkk. Tapi tak bersyukur
Laki dia pon badan kekar jugakk

Lihat semua komen(107)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top