CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Digelar Lelaki Paling Jahat Di Dunia, Tergamak Makan Organ Kanak-Kanak

27-7-2021 01:52 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 1722| Komen: 18

Description: Entah apa yang merasuk lelaki ini sehingga dia tergamak makan organ kanak-kanak?
Entah apa yang merasuk lelaki ini sehingga dia tergamak makan organ kanak-kanak?

Begitulah kisahnya mengenai bekas komander pemberontak Liberia yang mengorbankan kanak-kanak ketika perang.


Disebabkan hal itu, Joshua Blahyi yang didakwa sanggup makan hati kanak-kanak turut digelar sebagai lelaki paling jahat di dunia.


Foto: Daily Star

Dia juga turut diberi gelaran General Butt Naked kerana berperang sambil bogel.

Dia percaya ada kuasa ghaib yang membantunya jika dia berbogel ketika perang.

Dia terlibat dengan perang sivil di Liberia sejak 1989 sehingga 1998 dan 1999 sehingga 2003.


Dianggarkan suku juta manusia maut dalam konflik itu. - CARI

Sumber: Dialy Star
1

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (6 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote syidasaleh 27-7-2021 02:21 PM
Sekali kuasa ghaib tak jadi. Mencicit lari bogel2. Elok kena serang ngan gorilla pastu hati dia pulak kena mkn
Quote Ain_h 27-7-2021 02:33 PM
Amboi selera lain mcm
Quote pikah89 27-7-2021 02:36 PM
Sewel ke pe mkn budak
Quote sharlenetexas 27-7-2021 02:37 PM
Kuasa ghaib tu setan lah kan. Sebab tu sanggup makan organ budak.
Quote bictoria 27-7-2021 02:39 PM
mental. helok bagi anjing makan dia
Quote OyenLemas 27-7-2021 02:42 PM
ishhh. dunia semakin gileeee
Quote mamajawie 27-7-2021 02:50 PM
elok bagi buaya n anjing makan daging dia ni..tah2 dorang pun taknak makan sebab muka meloyakan..so sick of you, man!
Quote taji2906 27-7-2021 02:58 PM
sekarang dah jadi preacher..
Quote nononcrux 27-7-2021 03:07 PM
harap sgt org mcm ni dibedah hidup-hidup kasi babi makan
Quote Duriand24 27-7-2021 03:14 PM
Selalunya yg amal ilmu2 hitam je makan2 manusia di zaman sekarang. Ehhh negro pun ade wei kepercayaan gitu.jgn xtahu
Quote nubook 27-7-2021 03:35 PM
Ngerinyaaa
Quote maitang 27-7-2021 04:26 PM
perang dah buat dia jd lain macam..
Quote piep 27-7-2021 04:34 PM
dah mati ke belum dia ni
Quote any42 27-7-2021 04:57 PM
ade ank bini ke dia ni. seramnyeh
Quote nakkomenjugak 27-7-2021 05:51 PM
so ko dapat apa makan budak?
berak lawas teramat?
kuasa magic ala2 hari putar?
kuasa halimunan?
patut dulu disodok je montot dia ni
Quote Plain-tif 27-7-2021 11:45 PM
Kalau berperang waktu malam selamatlah dia
Quote chula 27-7-2021 11:48 PM
Hidup lagi ke dia ni?tu gmbr terkini ke?kemain siap bogel masa perang..makan budak tu giler btol sanggup eh ko
Quote kuchibambam 28-7-2021 01:36 AM
memang jahat pun

Lihat semua komen(18)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2021 06:33 PM GMT+8 , Processed in 0.285398 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top