CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Padah 'Main' Blued, Budak 14 Tahun Trauma Jadi Mangsa Lelaki Nafsu Songsang

23-7-2021 06:07 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 6472| Komen: 39

Description: Remaja lelaki trauma menjadi mangsa lelaki nafsu songsang yang dikenalinya melalui aplikasi Blued, awal bulan ini.
Remaja lelaki trauma menjadi mangsa lelaki nafsu songsang yang dikenalinya melalui aplikasi Blued, awal bulan ini.

Bimbang dengan keselamatannya, mangsa berusia 14 tahun itu tampil membuat laporan di Balai Polis Ampang Jaya, pada Selasa lalu.



Kredit foto: Gambar hiasan

Sumber berkata, dalam kejadian pada 10 pagi itu, mangsa bersama adik perempuannya berusia 13 tahun dikatakan bertemu dengan suspek di sebuah medan selera.

"Mereka kemudian dibawa menaiki kereta ke kawasan parkir di Jalan Dagang sebelum suspek meminta adik perempuan mangsa keluar sebentar.

"Ketika mereka berdua berada di dalam kereta, suspek melakukan perbuatan tidak senonoh dan mangsa yang ketakutan hanya berdiam diri dan mengikut arahan lelaki itu," katanya.

Katanya, selepas melakukan perbuatan itu, suspek menghantar dua beradik terbabit pulang.

Sementara itu, Ketua Polis Daerah Ampang Jaya Mohamad Farouk Eshak mengesahkan menerima laporan berhubung kejadian dan siasatan lanjut sedang dijalankan.



Sumber: Harian Metro

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Tinot7 23-7-2021 06:14 PM
Beraninya.. deme tak diajar psl #strangerdanger ke?
Quote nakkomenjugak 23-7-2021 06:16 PM
Mak ayah nya mana???????
Quote Ciktiekus 23-7-2021 06:22 PM
Kau boleh bwk adik pompuan lak aishh..nsob xjd mangsa sama {:dot
Quote bluebutter 23-7-2021 06:26 PM
Laaa kat malaysia ke????.

Igtkan oversea. Bahayanya pada budak2. Now all budak ada fon for pdpr.
Quote Kurex 23-7-2021 06:44 PM
Aku tau budak tu pun songsang jugak. Takkan la tak tau apa tu blued.. Tapi amat celaka ye gayah tu kau pergi rosakkan budak tu
Quote Artemesiaa 23-7-2021 06:50 PM
Kenapalah mudah sangat percaya dengan orang yang baru kenal
Quote imransulaiman 23-7-2021 07:13 PM
Nasib baik jumpa gay.. Selamat adik perempuan dia
Quote makneng 23-7-2021 07:35 PM
Makpak budak ni idup lagi tak? Kalau idup ngape tak pantau anak2 korang?
Quote kelapaparut 23-7-2021 07:44 PM
safiey ilyas pun skrg tgh lps bebas slps grooming sex budak jantan, inikan pulak gayah pedo tepi jln yg xde ape2 signifikan, buat repot tp mesti lps bebas kkurangan bukti mcm2
Quote isbritneybich 23-7-2021 07:48 PM
ala sedangkan ada la benda yang tak dapat tu kan. takde maknanya TER TER. takkan terdownload blued, terchat, terbawak adik, terbiar adik keluar kereta jap, TERkesima diratah. bau ikannn
Quote Skuau 23-7-2021 07:49 PM
Artemesiaa replied at 23-7-2021 06:50 PM
Kenapalah mudah sangat percaya dengan orang yang baru kenal

nak berlagak ngn kawan..."tadi aku jumpa kawan baru...dia ajak naik ferrari..dia belanja mkn kat hotel 5 bintang...ko hada".
Quote Skuau 23-7-2021 07:51 PM
imransulaiman replied at 23-7-2021 07:13 PM
Nasib baik jumpa gay.. Selamat adik perempuan dia


kan...laki xpe..xde la istilah...pompuan xnk kawen..sb dh 'tebuk dek gayah'....
Quote syamzana 23-7-2021 07:59 PM
byk nye lahh apps pelik2 ni. nak kene pantau lebih anak2 skrg. gigih plak ko bawak adik jmp stranger. org bg data, bg gadget suh pdpr, ko pergi buat benda tak senonoh.
lagi satu, bukan awal bulan ni masih pkpd ke selangor/kl. blh plak pergi jumpa org.
Quote mikasa 23-7-2021 08:05 PM
Nama apps pun dah sangsi

Camana dia boleh download app tu?
Quote Punat_button 23-7-2021 08:30 PM
budak jantan umur 14 dah birah ya.

nasib lah dia songsang, senang cari pasangan.

Quote MissYouSayang 23-7-2021 08:38 PM
Dalam byk2 app,app gay jgk dia download mesti budak ni nak try suke2 je, sekali amek ko kena toron bontot bebetul
Quote sambaldurian 23-7-2021 08:53 PM
imransulaiman replied at 23-7-2021 07:13 PM
Nasib baik jumpa gay.. Selamat adik perempuan dia

dh terang2 blued gay app. mmg jumpa gay jela. apa bdk ni ingat gay stand for synonim word 'happy', 'joy' tu. msti gay x hensem, letak dlm blued gmbar 6 pax, realiti muka x mandi, x shave. skg gay pun x semestinya hensem2, jaga badan.
Quote Jitu 23-7-2021 10:25 PM
tak pernah tahu pulak ada app blued
bunyi pun dah mcm citer porn je
mcm2 ye zaman skrg ni
Quote kaedahnya 24-7-2021 12:13 AM
patut baling je tablet YES dekat jantan tu biar meletup. ada la guna jugak.

Lihat semua komen(39)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 04:48 PM GMT+8 , Processed in 0.096077 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top