CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Dah Lama Dengar Ura-ura, Nana Tuntut Permohonan Maaf Dalam 48 Jam

23-7-2021 05:27 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 44726| Komen: 213

Description: Konflik antara penyanyi Lan Solo dan Syura dengan Siti Nordiana nampaknya membuka episod baharu apabila penyanyi lagu Angkara itu membuat laporan polis pada pagi Jumaat.
Konflik antara penyanyi Lan Solo dan Syura dengan Siti Nordiana nampaknya membuka episod baharu apabila penyanyi lagu Angkara itu membuat laporan polis pada pagi Jumaat.

Siti Nordiana, 37, menamakan lima individu kerana didakwa memfitnah selepas mengaitkan namanya menerusi Instagram live baru-baru ini.



Kredit foto: IG Nana

Selain Lan Solo dan Syura, Siti Nordiana turut menuntut isteri Lan Solo iaitu Sheila Hashim serta dua individu lain iaitu jurusolek Aida G dan Pengurus Perhubungan Awam (PR) FMC Music, Sam Samin tampil membuat permohonan maaf secara terbuka dalam tempoh 48 jam.

"Satu notis permohonan maaf akan dihantar kepada lima individu terbabit dan anak guam kami menuntut mereka membuat permohonan maaf dalam tempoh 48 jam selepas ia dihantar pada hari Isnin ini (26 Julai).

"Menerusi sesi Instagram Live yang diadakan mereka itu jelas kenyataan berbaur fitnah dan ia memberikan satu imej kurang menyenangkan buat Siti Nordiana.



Kredit foto: mStar

"Selepas mereka minta maaf baharu kami akan berbincang untuk tindakan selanjutnya... kalau tiada (permohonan maaf), kami akan proceed dengan saman," katanya kepada mStar.

Terdahulu, penyanyi itu diiringi peguamnya, Abang Azlan Abang Ariffin dari Abang Azlan & Associates membuat laporan polis di Ibu Pejabat Polis (IPD) Cheras pada kira-kira pukul 9.42 pagi Jumaat.

Sementara itu, Siti Nordiana berkata dia menyerahkan segala-galanya kepada pihak peguam malah tiada sebarang komunikasi antara dia dengan lima individu terbabit.

"Saya serahkan segala keputusan kepada pihak peguam, saya tidak berhubung dengan mereka kerana terkejut sangat (dengan tuduhan mereka)... jadi saya perlukan nasihat orang lebih pakar dalam hal ini.


Kredit foto: mStar

"Saya dah lama dengar ura-ura mengenai perkara ini daripada pengurus saya, Anas. Tapi saya tidak ambil peduli sangat sebab kalau mereka nak bercakap fasal saya, saya masih boleh tutup mata.

"Tapi apabila mereka bawa perkara ini masuk media sosial, saya tidak boleh bersabar sebab ia boleh menjatuhkan kerjaya saya," katanya.


Sumber: mStar
2

Bagus
1

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak

Bosan

Friends Rank (4 people)


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote GegarVaganja 23-7-2021 05:33 PM
Jangan hujung2 korang bertiga keluar single duet sudah.

Quote ad_hoc79 23-7-2021 05:36 PM
Mengumpat alaf baru...  Hahaha hadaplah saman
Quote annadonna 23-7-2021 05:37 PM
Kerana mulut...
Quote Lelli 23-7-2021 05:39 PM
Kerana terkurung...
Quote namieamuro 23-7-2021 05:40 PM
kes tak puas hati sesame sendiri settle sendiri la. mohtip bwk ke public. nti dh berbaik, netizen dipersalahkan mcm bini syuk bile dh berbaik

dlm ni terus nampak syura sejenis mulut puaka dok slhkan org psl job. dan tak psl2 org sume tau lan jenis kaki pau gak. malu oiii

Quote rosmahisham 23-7-2021 05:41 PM
Lantak korang la..x de sorang pon yg aku minat kat derang ni!!tp kn klu dh org FMC pon joined membawang  aku rasa sesuatu jgk tu..
Quote Pixie902 23-7-2021 05:41 PM
Bagus nana ambil tindakan segera...suka suki je geng berlima tu membawang live...dah tua pun bodoh...dah la muka sorang2 muka mintak penampar.
Quote MatDeghem 23-7-2021 05:43 PM
Go Nana goooo


kasi pau dengan retis2 rempit ini.....

Quote Mary_jane 23-7-2021 05:46 PM
Habislah geng 5.
Quote MatDeghem 23-7-2021 05:51 PM
[ig]https://www.instagram.com/p/CRiRdNgNph4/[/ig]

anak2 nya rambut blonde


Quote MatDeghem 23-7-2021 05:57 PM
[ig]https://www.instagram.com/p/COj-KxPMgnk/[/ig]


Betul ke ada orang DM DM ....... atau sendrik buat.




Quote Lelli 23-7-2021 05:57 PM
MatDeghem replied at 23-7-2021 05:51 PM
anak2 nya rambut blonde

Bang mat kenapa ni bang mat?
Sah2 akan terpesong komen section lps ni..hihi
Quote matbad 23-7-2021 05:57 PM
5org cakap pasal sorg kan. hihihi. sapa yg pnah kena ja tau hihi
Quote ajinomotonosuga 23-7-2021 06:00 PM
Uihhhh garunk nyaaaa mak jan niiii

Ni sure ganeh ni..mcm cigu chazey
Quote Pixie902 23-7-2021 06:04 PM

Dah kulit sawo matang berkerak rentikan la rambut blonde...hodoh tau.
Quote cikperiukkera 23-7-2021 06:13 PM
MatDeghem replied at 23-7-2021 05:51 PM
anak2 nya rambut blonde

Haihhhhhh....dari ceruk msna plk bdk2 tu dorg bawak sekali bgambar?!!!! Sorry dekkkk...speechlesss!
Quote RLC is RLC 23-7-2021 06:18 PM
saman nana jangan tak saman... eyyyyy geram pulak kite

mohon jugak nana mntak semua yg mencapub komen kat igl tu menyerah tampil mohon maaf sebelum  kena panggil polis..
Quote Fazdnoah 23-7-2021 06:19 PM
Kesiannye...sbb mak xdpt nak kaler rambut sbb bertudung,dia buat kat anak2 dia...serupa mcm ape ntah
Quote nakkomenjugak 23-7-2021 06:20 PM
kenapa retis fmc join membawang nana? sebab nana paling meletz antara mereka?

Lihat semua komen(213)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-10-2022 02:25 AM GMT+8 , Processed in 0.065447 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top