CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Ustaz Abu Syafiq Baru Tahu Sharnaaz Ahmad Maki Dirinya

23-7-2021 03:14 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 5179| Komen: 27|Original author: Oleh: Saiful

Description: Kemelut yang melanda Cparice dan Ustaz Ebit Lew baru-baru ini dah buat ramai pening kepala!
Kemelut yang melanda Caprice dan Ustaz Ebit Lew baru-baru ini dah buat ramai pening kepala!

Ramai yang ulas isu ini termasuklah Sharnaaz Ahmad.



Foto: IG
Namun apa yang diperkatakan pelakon tersebut nampkanya mengundang rasa kurang senang pendakwah Ustaz Abu Syafiq.

Melalui Instagram, Abu Syafiq ada membuat teguran terhadap Sharnaaz.

Menurut Abu, dia baru sahaja tahu video makian Sharnaaz kepada dirinya.



Walaupun video tersebut dah lama tapi dia baru tahu sebab alasannya tak follow ramai artis.

"First saya baru sahaja diberikan video makian Sharnaaz Ahmad terhadap diri saya. Pelbagai makian dan ugutan diluahkan olehnya terhadap diri saya secara salah," tulisnya.

Abu Syafiq menjelaskan yang dia tak penah menghalang Ustaz Ebit Lew melakukan kerja membantu rakyat Malaysia.



Malah dia tak pernah langsung melabel Ebit sebagai seorang yang riak dan tak ikhlas.

Dalam masa yang sama, Abu meminta agar Sharnaaz peka dengan fitnah.

"Saya dengan ini memohon agar saudara @sharnaazahmad memahami fitnah boleh berlaku ke atas sesiapa sahaja sehingga mungkin tindakan boleh diambil ke atas sesiapa yang termakan fitnah dan melakukan ugutan."

Kita tunggu pula apa kata Sharnaaz lepas ni. Perang Abu Syafiq dengan Sharnaaz pula ke lepas ni? -CARI

Bagus

Marah

Terkejut
1

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (2 people)

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote msel 23-7-2021 03:20 PM
Nanas bersikap selektif tnjuk gangster maki hamun.
Quote beni_nikaido 23-7-2021 03:21 PM
punya lama vid tu. bru ustaz kacang ni perasan?
Beni ni kalo tengok ustaz kacang ni tetiba teringat Ustaz Salman tu tu men'debat' dia
Quote lavendernovella 23-7-2021 03:22 PM
Muahahahahahaha !!!!!
Quote nakkomenjugak 23-7-2021 03:32 PM
gasakkkkkk la koranggg. kasi meriah lagi.
Quote Kurex 23-7-2021 03:55 PM
Tak habis lagi ke kes ostad2 & pondan2 cover yakni caprice & sharnazina ni?
Quote makadek 23-7-2021 04:15 PM
Ok gaduh ..part ni aku mmg suka kalau nanas kena tutuh dia ni teruk sgt dh
Quote cmf_premierleag 23-7-2021 04:43 PM
dgn family ex mertua ko kemain lg menikusss
bangsat punya jantan
acah2 sgt drama juvana tu in real life
harap semua org boikot je bisnes babelbabi dia ni and producer sume takyah la amik dia belakon lg
better producers semua amik HISYAM HAMID jd hero.sedap mata memandang
Quote tikusmontok 23-7-2021 04:50 PM
Sesama haprak dilarang maki memaki
Quote KBW2 23-7-2021 04:57 PM
cmf_premierleag replied at 23-7-2021 04:43 PM
dgn family ex mertua ko kemain lg menikusss
bangsat punya jantan
acah2 sgt drama juvana tu in real ...

YAssss         
Quote ellejo 23-7-2021 05:25 PM
walau aku rengsa dgn golongan ketayap, kalo ketayap gadoh dgn mamu aku sokong ketayap

kunyah dia ustat!
Quote None68 23-7-2021 05:26 PM
Gengster kg pisang..isu ex wife terus kecut telur
Quote annadonna 23-7-2021 05:39 PM
Aku suka juga pesanan abu syafiq di akhir supaya sharnaaz memahami bahawa fitnah boleh berlaku ke atas sesiapa saja. Dan netizen tugasnya makan popcorn.
Quote pooh~key 23-7-2021 07:57 PM
Kat malaysia ni ada tiga golongan anjing perasan senantiasa bagus dan betul sis. Tapi antara tiga tu, sharnazz ni la yang paling hanjeng dek.
Quote sugarlovebutter 23-7-2021 08:05 PM
I bc komen2 kt page usta Nie kdg2 kesian gak, netizen nie mmg kuang ajo sggh mcm da xletak respect lgsg ke dia…, tp die ttpla buat mcm bodo jeee…lg la lsl isu el nie, lg die menganjing jee…kdg tgk kelakor gakkk…tp part sanaz nie kasi balun de setat tgk ape si parpu ni jwb…
Quote scarflicious 23-7-2021 08:07 PM
Ambil kesempatan je lah
Quote dudaberhias 23-7-2021 08:30 PM
berbeza betul rupa sharnaaz lepas cerai dan lepas ex wife dia kahwin baru...

selepas cerai tu masih ada rupa manusia lagi... yang sekarang ni dah macam sabut kelapa kering... penat nak kena gigih mengopek2 cari mulut untuk comolot... tu pun kalau jumpa mulut... last2 mouth to nose jah bagi oksigen... choiii! buang masa jah... baik aku pergi masak nasik...
Quote LadyCarefree 23-7-2021 09:26 PM
Zaman2 kobid ni lagi mau simpan janggut besar.
Quote samshik 23-7-2021 09:29 PM
Aisehh.. Sibuk la sume pun nk samannnn.. Apo dah xder kije sgt ker time covid ni?? G jd sukorelawan la haiii.. Semak kan muko bumi je laaa
Quote MadameOnion 24-7-2021 07:37 AM
Hahaha siap letak no telepon..haà samseng parpu basi...apa lagi??? Call la..kata samseng sgt

Lihat semua komen(27)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-10-2021 08:05 AM GMT+8 , Processed in 2.708947 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top