Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Lelaki Bangladesh Bunuh Dan Tanam Mayat Kawan Dalam Banglo

22-7-2021 11:40 AM Komen: 37
SEREMBAN – Perbuatan jahat seorang lelaki Bangladesh yang membunuh sebelum menanam mayat rakan senegaranya di tapak pembinaan sebuah banglo terbongkar apabila diberkas polis dalam kejadian di Taman Mutiara Galla di sini semalam.

Suspek berusia 29 tahun tersebut diberkas oleh majikannya ketika cuba melarikan diri sebelum dibawa ke balai polis.

Ketua Polis Daerah Seremban, Asisten Komisioner Mohd. Said Ibrahim berkata, soal siasat membawa polis ke tapak pembinaan itu di mana mayat mangsa berusia 30 tahun yang juga rakan sekerja suspek ditanam.


Foto: Kosmo

“Pembunuhan yang berlaku pada pukul 6.30 petang pada 13 Julai lalu itu terbongkar selepas majikan suspek mengesyaki sesuatu berlaku kepada mangsa pekerja warga Bangladesh yang sudah lama tidak kelihatan.

“Apabila dia pergi ke tempat kerja mangsa di lokasi pembinaan, suspek cuba melarikan diri dan berjaya ditangkap sebelum di bawa ke balai polis.

“Berdasarkan soal siasat, suspek berusia 29 tahun mendedahkan telah membunuh mangsa dan menunjukkan di mana mayat ditanam iaitu di tempat tinggal mereka di sebuah rumah yang masih dalam pembinaan,” katanya pada sidang akhbar di sini semalam.

Menurut Mohd. Said, kes tersebut dianggap selesai susulan daripada laporan polis yang dibuat oleh majikan dan pengakuan daripada suspek

“Siasatan mendapati kejadian berpunca daripada perselisihan faham dan masih dalam siasatan bagaimana mereka boleh bergaduh.

“Suspek juga telah menunjukkan kayu yang digunakan untuk memukul mangsa sebelum mayatnya ditanam di kawasan tempat tinggal itu,” katanya yang memberitahu mereka telah tinggal bersama sejak sebulan lalu.

Kes disiasat mengikut Seksyen 302 Kanun Keseksaan.- CARI

Sumber: Kosmo

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 37
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote imanda 23-7-2021 05:55 AM
cmf_premierleag replied at 23-7-2021 01:18 AM
mmg pun
ms iols keje kat kampeni lama pun, ada satu bos ni katek je...tp dia buat musuh dgn ramai ...


huwaaaa i pon ada knl mamat ni pendek n kalo gaduh dia mesti xnak kalah potpet nk menang mcm harommmmm mencik! yg laki tgi xde pangai gini, kalo gaduh dia wat bodo je xde byk bunyik. yihhhhhhh

Lain-lain Komen

Quote wajaman 22-7-2021 10:09 AM
berhantu la banglo taman mutiara galla itu..
Quote tupaiterbang 22-7-2021 10:11 AM

Babinya ko bangla tengik bawang
Duduk negara orang buat onar busukkan Malaysia jah ko ni
Sialannnnnn


Quote Skuau 22-7-2021 10:23 AM
"1 manggala mati...1 masuk jel...lagi manyak manggala luar sana mau kelija....dia talak munuh wa..talak hal punya..talak kisah....penting mesti mau kelija..kasi wa business jalan...wa kaya"-majikan di Msia
Quote miszclassique 22-7-2021 10:27 AM
Kesian owner rumah dan tanah lot Banglo tu
Quote alinone78 22-7-2021 10:29 AM
Abeh laa tak laku banglo tu
Quote tumpanglalu74 22-7-2021 10:52 AM
Onglaki ketot ney memang dengki dengan onglaki normal atopon tinggi lampai.  Memang hati deme busuk sangat.  Camne aku tau?  Aku terkawen spesis hobbit ney aritu.  He h8ed Snow White.  Dia kata Snow White tak kenang budi dwarfs tu, nampak prince teroih kawen.  That was the curveball for me man..  Takajut aku dia benci kat prince tu.  So an ideal ending to the fairytale was for Snow White to gangbang all the dwarfs?  Kah2.  Sori melalot jauh but U get the idea.

Aku leh bet yang kene katok dengan bangla ketot ney musti bangla tinggi muke hensem..
Quote nononcrux 22-7-2021 10:52 AM
kenapa senang sgt nak membunuh? ingt polis tak dapat kesan ke haish...
Quote otai_g 22-7-2021 10:56 AM
Pembunuh x profesional mcm ni lah. Ada cr nak create story.
Quote Skuau 22-7-2021 10:58 AM
miszclassique replied at 22-7-2021 10:27 AM
Kesian owner rumah dan tanah lot Banglo tu


"itu bukan wa punya hal...penting...asing olang mesti mau kasi kelija sini Msia...sini olang manyak malas"-Tauke Lor
Quote nanasno 22-7-2021 11:02 AM
tumpanglalu74 replied at 22-7-2021 10:52 AM
Onglaki ketot ney memang dengki dengan onglaki normal atopon tinggi lampai.  Memang hati deme busuk  ...

kaka masih kahwin lagi ka dengan hobbit itu?
Quote tungkai 22-7-2021 11:17 AM
Ni musti majikan yg ambik diorang secara sah dgn permit. Kalau haram, memang selamat banglo tu jadi kuburan.
Quote KIM.K 22-7-2021 11:19 AM
miszclassique replied at 22-7-2021 10:27 AM
Kesian owner rumah dan tanah lot Banglo tu

jatuh merkit value
Quote harizs 22-7-2021 11:39 AM
ini la dia istilah apa susah.... mati, tanam.
Quote Mulotkoyak 22-7-2021 11:53 AM
Rebut daging korban ke
Quote Belibis 22-7-2021 11:56 AM
Skuau: "1 manggala mati...1 masuk jel...lagi manyak manggala luar sana mau kelija....dia talak munuh wa..talak hal punya..talak kisah....penting mesti mau  ...

Lagipun manggala rajin kija kannnnn..
Quote Artemesiaa 22-7-2021 11:58 AM
Bila dah ramai2 macam tu ler jadinya mula nak gaduh bertakuk sana sini
Quote MissLana 22-7-2021 11:59 AM
nak tanya je kalau banduan org asing mcm ni akan direman kat lokap polis jgk ke or imigresen je ye
Quote kaedahnya 22-7-2021 12:31 PM
tak padan dengan kecik. dey kalu dah menyampah duduk sekali pindah la pi bunuh kenapa.
Quote Babai 22-7-2021 12:37 PM
Jahat gila mamat ni. Celaka betul bangla pendatang ni.

Lihat semua komen(37)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top