Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Lelaki Ceroboh Masuk Kandang, Kesian Kuda Kena Rogol

22-7-2021 11:30 AM Komen: 29
NORFOLK, Massachusetts – Pemilik pusat ekuestrian di Amerika Syarikat terkejut apabila mendapati seorang lelaki menceroboh masuk dan melakukan hubungan seksual dengan salah seekor kuda di situ, lapor akhbar Daily Star, kelmarin.

Perbuatan menjijikkan itu dikesan menerusi rakaman televisyen litar tertutup (CCTV) yang terdapat di kandang tersebut.

Kejadian tersebut berlaku pada Khamis lalu dan pelaku sedang diburu.


Foto: Turner Hill Equestrian Center

Pusat ekuestrian menemui rakaman tersebut dalam salah satu sistem keselamatan yang cuba dirosakkan oleh suspek.

Lelaki itu cuba menyembunyikan perbuatannya dengan mencabut wayar pada salah satu kamera tetapi ada kamera dari sudut lain yang masih berfungsi.

“Saya melihat individu ini sebagai pemangsa seks. Ia merupakan satu ancaman kepada komuniti kecil,” kata pemilik Pusat Ekuestrian Turner Hill, Hillary Swarr.

Sebaik sahaja melihat rakaman itu, Swarr terus menuju ke arah kandang kuda itu namun lelaki tersebut telah melarikan diri.

Swarr berkata dia akan menjejaki lelaki terbabit dan membawanya ke muka pengadilan. -CARI

Sumber: Kosmo

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 29
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote I.K.A888990 22-7-2021 10:38 PM
apa jela kepuasan yg kau dpt dik

Lain-lain Komen

Quote MontanaHannah 22-7-2021 11:35 AM
takziah kepada kuda
Quote Mulotkoyak 22-7-2021 11:38 AM
Sebenarnya Malaysia pun ada..  Ak prnah nmpk sorg mamat ni die main dgn anjing and lembu. Patut ke ak report polis?
Quote SecretLuv 22-7-2021 11:38 AM
Kesiannya kuda tu. Nafsu binatang betul. Harap dapat ditangkap
Quote dua_chzy 22-7-2021 11:39 AM
Mulotkoyak replied at 22-7-2021 11:38 AM
Sebenarnya Malaysia pun ada..  Ak prnah nmpk sorg mamat ni die main dgn anjing and lembu. Patut ke a ...

Report aje dengan ketua kampung.
Quote dua_chzy 22-7-2021 11:41 AM
Antara video paling wtf aku pernah tengok di Yutuiub adalah video seorang lelaki dewasa yang describe bagaimana dia menjalankan hubungan cinta berahi terlarang dengan seekor dolfin betina. Siap claim dolfin tu enjoi ngesek dengan dia hingga kuarkan loud shrieking voice bila kedua mereka klimaks bersama. Enjoi kepala bana kau syaitan, dah sah2 dolfin tu menderita dirogol ngkau tu yang sampai kuar bunyi shrieking! Boleh kau interpret konon tu bunyi dia klimaks, puih!
Quote rospinki 22-7-2021 11:44 AM
tu aku ckp onglaki ni 2 benda je 1) poen
2) point

pokok kaktus dipakai gaun pun dia kata seksi

Quote xpdckelate 22-7-2021 11:48 AM
rospinki replied at 22-7-2021 11:44 AM
tu aku ckp onglaki ni 2 benda je 1) poen
2) point

lain mcm betul....pokok kaktus tu berduri weh,tercucuk karang naya pak karim
Quote mdhelmi 22-7-2021 11:50 AM
video mana video?
Quote Mulotkoyak 22-7-2021 11:51 AM
dua_chzy replied at 22-7-2021 11:39 AM
Report aje dengan ketua kampung.

Xmau laaa aku... Tp ni mmg citer btol tau...
Quote any42 22-7-2021 11:56 AM
menakutkan
Quote Artemesiaa 22-7-2021 12:02 PM
Mana2 negara ada je yang mental macam n
Quote hashashes 22-7-2021 12:14 PM
Rasa kuda tu punya lagi panjang dari dia punya. Sekali kuda tu sondol kau, hah pengsan
Quote rospinki 22-7-2021 12:16 PM
xpdckelate replied at 22-7-2021 11:48 AM
lain mcm betul....pokok kaktus tu berduri weh,tercucuk karang naya pak karim

sentuhan berbisa..ouchh pak karim
Quote cicicumel 22-7-2021 12:17 PM
mesti kuda tu kata 'alah, pensel 2B je? ' standard kuda 1 meter ok
Quote Jitu 22-7-2021 01:33 PM
gila
Quote tumpanglalu74 22-7-2021 01:39 PM
Edited by tumpanglalu74 at 22-7-2021 01:42 PM

Kat kude tu dulu kot..  Maunye kude tu sudi kat pensel 2B dia tu.

Ni ha somi kude tu:



Amekkaw..
Quote EJALTI 22-7-2021 01:42 PM
Jantan bahalol kemaruk seks...
Quote kasibiman 22-7-2021 02:53 PM
dua_chzy replied at 22-7-2021 11:41 AM
Antara video paling wtf aku pernah tengok di Yutuiub adalah video seorang lelaki dewasa yang describ ...

wtf???!!!


and dabel wtf how you got there in the first place
Quote mamajawie 22-7-2021 02:56 PM
rospinki replied at 22-7-2021 11:44 AM
tu aku ckp onglaki ni 2 benda je 1) poen
2) point

ekzos motor pakai skirt pun org jantan onnzz je kalu da gila babi nih

Lihat semua komen(29)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top