Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Ukuran Badan Che Ta Tak Berubah Dari 17 Tahun Lepas

25-7-2021 02:48 PM|Oleh: kp5x| Komen: 33

Pelakon Rozita Che Wan atau lebih dikenali dengan panggilan Che Ta, 50 merupakan selebriti pertama yang menggayakan rekaan RizmanRuzaini, RR.



Menerusi kenyataan yang dimuatnaik di laman instagram RR, selain daripada merupakan selebriti pertama yang menggayakan busana RR kira-kira 17 tahun lalu, ukuran badan Che Ta juga tidak pernah berubah hingga sekarang. 

Che Ta juga dikatakan seorang yang lain daripada yang lain, antara selebriti yang tidak mengharapkan 'sponsorship'. Setiap tahun dikatakan Che Ta akan menempah tidak kurang daripada 10 baju raya daripada RR.

Foto : IG Rozita Che Wan

"@rizmanruzaini tengah makan pulut deqeyan, tersedak takut taun depan alignment lagi. thank you @rizmanruzaini sb everytime nk tempah baju, kami hantaq kain ja, tk yah pening pasai design..tau2 dpt letup ja, sepasang dgn mek cah", balas Che Ta di ruangan komen.

Namun, ada di antara netizen yang mempertikaikan kenyataan Rizman Ruzaini kerana sebelum ini mereka pernah memberitahu bahawa Ziana Zain merupakan artis pertama menyarung persalinan rekaan mereka sambil dipertahankan netizen lain yang berkata mungkin maksud RR Che Ta artis pertama  membeli busana rekaan mereka, manakala Ziana Zain pula artis pertama yang memakai pakaian yang di'sponsor' RR.

"Kami tidak menafikan Siti banyak menaikkan nama kami dalam industri fesyen. Begitu juga dengan selebriti-selebriti lain seperti Ziana Zain yang merupakan artis pertama mengenakan pakaian rekaan kami," kata Ruzaini atau nama sebenarnya Wan Ruzaini Wan Jamil di Restoran Istana Bambu, Apang, Khamis lalu" - petikan daripada artikel yang disiarkan mStar pada 7 Ogos 2010.

Nampaknya kenyataan RR pun seperti boleh berubah-ubah seperti umur Che Ta yang sekejap 40 an, sekejap 50 an.


Foto : IG Rozita Che Wan


Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
1
0
Komen: 33
Komen

Previous : "Letak Atau Tidak Orang Tetap Mengata" - Siti Nurhaliza Dah Vaksin

Next       : "Islam Itu Unite Bukan Dalca,”-Sharnaaz Pula Tegur Caprice, Ebit Lew Dan Nadir.

Komen Terbaru

Quote rayna_raynes 31-7-2021 11:43 PM
Hutang MARA bila nak bayar Che Ta?

Lain-lain Komen

Quote nakkomenjugak 25-7-2021 03:06 PM
yeleeee nek ta... teruskanlah
Quote makneng 25-7-2021 03:54 PM
Sama jugak dgn umur dia takat tu jerrr sampai bang jamil mamps
Quote primarikey 25-7-2021 04:11 PM
makneng replied at 25-7-2021 03:54 PM
Sama jugak dgn umur dia takat tu jerrr sampai bang jamil mamps

Mungkin dia kurus sbb ada kencing manis kot...ada baca aritu...kt forum ni jgk
Sori klu salah
Quote helicornia 25-7-2021 05:10 PM
primarikey: Mungkin dia kurus sbb ada kencing manis kot...ada baca aritu...kt forum ni jgkSori klu salah

tu la.ramai je kecut sbb kencing manis.tp aku tk tuduh la che ta kencing manis
Quote anony-mous 25-7-2021 06:26 PM
Agaknya berapa total harga baju sheol? Kalai x beli entah2 dah duduk banglo xsiap tu dah
Quote dudaberhias 25-7-2021 07:37 PM
walaupun tak berubah pun bentuk badan tu...
wajah nenek permaisuri kokdiang ni tetap la macam ikan pekasam...


btw : wah terkesima iols dapat tengok sipi2 background istana kokdiang... surreal gittew..
gigihnya beraya siap berbackgroundkan pagar istana kokdiang...
Quote CapitalE 25-7-2021 08:23 PM
Wow gitew...
Quote Madison00 25-7-2021 09:40 PM
Memang Baka kurus kan
Quote Perils 25-7-2021 11:06 PM
dudaberhias replied at 25-7-2021 07:37 PM
walaupun tak berubah pun bentuk badan tu...
wajah nenek permaisuri kokdiang ni tetap la macam ikan  ...

Katne nak tgk tue ?
Quote HappyGumbira 26-7-2021 01:05 AM
adik beradik dia pun mana ada yg debab. jd wajar la kaki melaram cam dia ni xgemuk pun
Quote Normabaru 26-7-2021 08:45 AM
hahahahaha. lawak bc news ni.. psl ni pon blh jadi news eh.. pekebenda ntah. Ingtkn psl tips ke style maintain body ke. Rupanya RR post appreciation to its customer blurghhhhh sendu sgt article tt..

Nway how come saiz nekta xberubah 17yrs? Masa dia preggy ecah kan smpt raya...time tu boyot selit celah mana? Ayat nak kipas ka econ ka kasi logik sikit next time k RR

TT n RR mmg sama2 bingai.. Hahahaa
Quote redz85 26-7-2021 08:54 AM
ukuran badan mungkin sama.. tapi 17 tahun dulu mungkin ibu jari kaki tak bengkok.. sekarang bengkok #donedengki
Quote puanbintang 26-7-2021 08:59 AM
Untung cek ta.. Lawa, body pun cantik tinggi langsing.. ok, done jeles jugak..
Quote misspokoyo 26-7-2021 09:47 AM
redz85 replied at 26-7-2021 08:54 AM
ukuran badan mungkin sama.. tapi 17 tahun dulu mungkin ibu jari kaki tak bengkok.. sekarang bengkok  ...

dh pakai tudung tak dpt nak tgk leher cheta
Quote black_handbag 26-7-2021 10:24 AM
eh nekta dah 50 tahun ke.. lawa la kalau 50 tahun mcm ni nye rupa..
Quote rain2169 26-7-2021 12:18 PM
relevan lagi ke nak bercakap pasal ukuran badan orang tu di zaman pendemik ni?
rasanya banyak lagi yang lebih penting yang nak dibincangkan.
Quote cmf_premierleag 26-7-2021 12:47 PM
penah baca..che ta cuma makan nasi 3 sudu je sehari ke camtu le
Quote manlipeh 26-7-2021 12:54 PM
Umur pon bakal x berubah ni. Lagi2 covid ni boleh tolak lagi umor tu
Quote None68 26-7-2021 01:00 PM
cmf_premierleag replied at 26-7-2021 12:47 PM
penah baca..che ta cuma makan nasi 3 sudu je sehari ke camtu le

Pasai ada kencing manis ka?

Lihat semua komen(33)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top