CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Keluar Air Mata Jantan Fizi Terkenang Issey Pinjamkan Ribuan Ringgit Masa Anak Lahir

19-7-2021 05:41 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 9100| Komen: 61|Original author: Oleh: LilRose

Description: Fizi Ali terkenangkan banyak kenangan indah bersama rakan setugas, Issey yang menamatkan kontrak dengan Suria FM.
Fizi Ali terkenangkan banyak kenangan indah bersama rakan setugas, Issey yang menamatkan kontrak dengan Suria FM.


Kredit foto: IG


Tiga tahun mengendalikan segmen Team Pagi Suria (TPS) bersama, banyak kenangan indah yang mereka cipta dan ia membuatkan Fizi terkesan apabila Issey 'meninggalkannya'.



“Saya dah anggap dia macam abang saya sendiri... antara kenangan yang saya tak boleh lupakan semasa kelahiran anak pertama dahulu, semasa itu saya tak ada duit... duit tak banyak tapi Issey sanggup bagi pinjaman untuk pembedahan isteri.



“Dia tak banyak tanya, terus dia transfer... sampai sekarang saya ingat momen itu. Terlalu banyak kenangan kami bersama.

“Saya susah nak menangis sebenarnya tapi itulah terkeluar pula air mata jantan... Issey dan Ajak tahu saya suka elakkan benda-benda sedih tapi terlepas pula," katanya kepada mStar.


Kredit foto:


Fizi juga kelihatan menangis sebak ketika membuat ucapan terkahir buat sahabatnya itu apabila Issey membuat pengumuman pengunduran berkenaan pada Jumaat lalu.



Jasamu dikenang Issey! - CARI
1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote slyfynx 19-7-2021 06:15 PM
Pasni cr komen DJ lain lak ye.
Byk sikit leh buak thread
Lepas la kuota thread bulanan
Quote Mizlyn 19-7-2021 06:21 PM
Aik.. Serentak ke dgn mark adam..  Tgk2 dua2 ni tukar stesen je haha
Quote nakkomenjugak 19-7-2021 06:25 PM
hospital kerajaan pakai duit ke kalau bedah?

neway.. alaaaaaa udah2 laa tuuuu, nangis macam member tu dah ke alam kuburan pulak, tak kerja situ lagi je pun.... hoverrrrr. kat luar boleh je kot lepak huha2
Quote white01whale 19-7-2021 06:33 PM
Bukan fizi ni dulu ker hadiahkan iphone untuk bini dia lepas beranak? Ke aku salah orang?
Quote Mary_jane 19-7-2021 06:34 PM
Mizlyn replied at 19-7-2021 06:21 PM
Aik.. Serentak ke dgn mark adam..  Tgk2 dua2 ni tukar stesen je haha

Mark adam dah quit hot ke?
Quote SANKURIANG 19-7-2021 06:44 PM
Issey masuk Hotfm, Mark Adam pegi semula ke ICSYVMY TV3.
Jangan
A nak nangis2 sangat...awak kan jantan....
Quote ajinomotonosuga 19-7-2021 06:58 PM
Melayu pondan poyo dayus...podahhhh ptuihh
Quote Acikgomen 19-7-2021 07:06 PM
Tak pasai2 pecah rahsia bini nak beranak takdak duit simpanan
Quote whadda 19-7-2021 07:27 PM
Aikk bukan ke bini si fizi ni pelakon.. si fizi ni pon dah lama jadi dj.. takkan takde simpanan takat bini nak czer
Quote kuzaime 19-7-2021 09:08 PM
Beranak czer kalau kat hospital swasta bil memang boleh buat terbeliak bijik mata melainkan kau memang have2. Beranak kat hospital gomen aje sudahh, bil x banyak manapun. Tapi retis katanya, jatuh kot standard kalau beranak kat hospital gomen
Quote ghalibboy 19-7-2021 09:27 PM
kuzaime replied at 19-7-2021 09:08 PM
Beranak czer kalau kat hospital swasta bil memang boleh buat terbeliak bijik mata melainkan kau mema ...

Tak ceaser pun mahal...my sis bersalin kat gleneagles tidur semalam je pun rm8 ribu, bil nya. Padahal bersalin biasa je...
Quote macikkohijau 19-7-2021 09:28 PM
Acikgomen replied at 19-7-2021 07:06 PM
Tak pasai2 pecah rahsia bini nak beranak takdak duit simpanan

Tulah tu. Macik pun dengar aritu. Terfikir bini dia beranak spital mana.
Quote inspektoremos21 19-7-2021 09:38 PM
nakkomenjugak replied at 19-7-2021 06:25 PM
hospital kerajaan pakai duit ke kalau bedah?

neway.. alaaaaaa udah2 laa tuuuu, nangis macam memb ...

Tergelak pulak baca part alam kuburan tu haha.. tapi betul la. Menangis mcm orang tu pergi selama-lamanya pulak..
Quote LadyCarefree 19-7-2021 10:05 PM
nakkomenjugak: hospital kerajaan pakai duit ke kalau bedah? neway.. alaaaaaa udah2 laa tuuuu, nangis macam member tu dah ke alam kuburan pulak, tak kerja situ lagi j ...


Setujuuuuuu. Xde duit watper branak swasta? Xmampu ada anak, jgn beranak.
Quote Mizlyn 19-7-2021 10:53 PM
Mary_jane replied at 19-7-2021 06:34 PM
Mark adam dah quit hot ke?

Betul.. Ada kat thread sebelah
Quote kuzaime 19-7-2021 10:55 PM
ghalibboy replied at 19-7-2021 09:27 PM
Tak ceaser pun mahal...my sis bersalin kat gleneagles tidur semalam je pun rm8 ribu, bil nya. Pada ...

Tu yg aku cakap beranak czer kat private boleh terbeliak bijik mata tgk bil alangkan bersalin biasa pun mrmang dah ribu riban
Quote matjerk 19-7-2021 10:59 PM
Jgn lah kutuk sesiapa pun yg terpaksa pinjam duit sbb nak beranak czer... aku x kenal.mamat yg kata pinjam duit tu..tp.tgk ke gaya mcm muda lagi... baru nak idup bekeluarga... biasa la..simpanan x byk sgt kot.... beranak ceaser koman2 7-8k... silap2 belasan n puluhan k..
Anda akan paham apa yg mamat tu rasa.. sekiranya anda diuji hal yg sama....
Quote CatMiow 19-7-2021 11:14 PM
Alahai tak yah la cite tak de duit dekat2 isteri bersalin. Mcm buka pekung pula.

Zaman sekarang semua nak duit, nak2 duduk kat bandar2 besar.
Quote opie5662 19-7-2021 11:18 PM
Gaji puluh ribu sebulan.... Tp. Bini beranak takde duit.... Puiiiii... Buat malu dgn marhaen saja... Org gaji kecik dr kau pon mampu c-sec kat private...

Lihat semua komen(61)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 05:44 PM GMT+8 , Processed in 0.084433 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top