CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Dapat Duit Dari Follower, Sanggup Buat Live Tayang Vagina

19-7-2021 03:12 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 3977| Komen: 14

Description: BEIJING – Seorang wanita di China ditahan polis selepas melakukan aksi tidak senonoh menayang bahagian sulitnya secara langsung di platform penstriman ketika menaiki kereta api bawah tanah, lapor akh ...
BEIJING – Seorang wanita di China ditahan polis selepas melakukan aksi tidak senonoh menayang bahagian sulitnya secara langsung di platform penstriman ketika menaiki kereta api bawah tanah, lapor akhbar Daily Star, kelmarin.


Perbuatan Liu, dari Bandar Huazhou dirakam oleh sistem  televisyen litar tertutup ( CCTV) yang menunjukkan dia mengangkat gaun dan menampakkan seluar dalamnya ketika menaiki kereta api bawah tanah pada Mei lalu.

Rakaman yang dikeluarkan oleh polis itu menunjukkan penumpang berusia 38 tahun itu duduk di sebelah dua penumpang dalam gerabak yang agak sesak.

Kredit foto: Agensi


Dia mengarahkan kamera telefon pintarnya ke celah kakinya sebelum mengangkat gaun dan memusingkan kamera ke bahagian alat sulitnya.


Liu kemudian memberitahu penonton siaran langsungnya untuk memberikan dia ganjaran kerana berani menayang bahagian suitnya kepada mereka.

“Saya berasa gembira selagi anda semua menikmati pertunjukan ini,” kata Liu menerusi video tersebut.

Menurut Polis Nanning Metro, Liu ditahan di Daerah Luchuan, Guangxi pada 27 Mei lalu dan didakwa dengan satu tuduhan memperbanyak, menerbitkan, menjual atau menyebarkan maklumat elektronik pornografi demi mengaut keuntungan melalui internet. -CARI

Sumber: Kosmo

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote edayildiz 19-7-2021 03:15 PM
ada plak yg bayar ye
Quote nakkomenjugak 19-7-2021 03:21 PM
tengok je mana2 site pr0n. free je kot
Quote damsel_fiji 19-7-2021 03:25 PM
masalah nampak ke..bukan geng oriental ni berselirat ke hutan belantara x ditebas
Quote TomyamPuteh 20-7-2021 09:54 AM
Kencing tak basuh
Quote Skuau 20-7-2021 10:08 AM
spesis drng ni.....tak heran.
Quote I.K.A888990 20-7-2021 05:16 PM
haha yg xphm ada pulak yg sangup byr kan
Quote dua_chzy 20-7-2021 05:19 PM
edayildiz replied at 19-7-2021 03:15 PM
ada plak yg bayar ye

Ye le. Macam OnlyFans tu. Senang2 boleh dapat ribu2 jika poplar.
Quote slyfynx 20-7-2021 06:04 PM
Mende ni terjadi sbb customer ade.
Selagi ade SIMP, selagi tu diorang akan amik kesempatan
Quote Meiizu 21-7-2021 10:43 AM
hanya lelaki yg paham...we ollss fomfuan rasa buerrrrkkkkkk kot
Quote Redskin 21-7-2021 01:43 PM
Hahaha...sanggup sepet ni selak skirt tayang
kodok melalui hp cam utk followers.

Ehhh. senangnya selak skirt, tak pakai panty kaa
senang2 buleh tunjuk kodok.

Sepet will do anything for money, lain kali
Followers suruh amoi ni melancap depan camera pulok...

Mula2 kali pertama ajer malu.   Kali kedua dah tak malu lagi...legs wide spread open.
will do anything for money.
Quote white_musk 21-7-2021 03:20 PM
Redskin replied at 21-7-2021 01:43 PM
Hahaha...sanggup sepet ni selak skirt tayang
kodok melalui hp cam utk followers.


Ada juga lobai saparti ini. Betul juga kata Maideen dot.
Quote brego 21-7-2021 03:24 PM
korang dalam forum ni pun boleh buat part time.

tayang vagina dalam site Only Fans.

dapat gak duit, dari mencapub dalam forum  
Quote dani-rox 21-7-2021 03:39 PM
i'm gonna introduce an onlyfans video like it’s a youtube video. “What’s up guys, today I’m gonna be showing you my pussy-”



Quote Redskin 21-7-2021 05:10 PM
white_musk replied at 21-7-2021 03:20 PM
Ada juga lobai saparti ini. Betul juga kata Maideen dot.

Ehh..ehh..butthurt paneh pungkok pulok ko..

Amoi sepet yg tayang pantat dn yg nengoknya
juga sepet2 ahbeng yg sogok bagi duit.

Cam lahanat ajer lobai pulok yg nak
dipersalahkan...

Aku paham la ko malu, kaum ko yg buat perkara tak senonoh khenn tapi agak2la nak tudoh lobai.

Mana tok guru kapiaq ko lama menghilang
Pader Meden Vaticanus Al Kulop...

Loyar bahalol  buat simple english translation pong kantoi bodoh ada hati temberang kononnya ada firma guaman sundrik...

Lihat semua komen(14)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-2-2023 11:29 AM GMT+8 , Processed in 0.089557 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top