CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Emas Kau Tak Ke Mana Dik" - Ning Baizura Tuju Pada Siapa?

19-7-2021 03:05 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 10747| Komen: 32|Original author: Oleh: LilRose

Description: "Kau tak peka dan sensitif ke apa? Kau duduk kat Malaysia ke kat overseas? Aku doakan aku taklah se-desperate kau."
"Kau tak peka dan sensitif ke apa? Kau duduk kat Malaysia ke kat overseas? Aku doakan aku taklah se-desperate kau."

Nampak marah betul Ning Baizura dalam satu kemas kininya di Instagram, semalam.



Kredit foto: IG

"Emas kau tak ke mana dik. Baik share dengan orang yg tak ada job, tak ada makanan, tempat tidur, duit.

"Produk kau tak kemana weiiii setakat nak glamour, kau nak mengalimkan mata masyarakat. Konon kau baik, kau dan berubah.. Konon konon laaaa.


Kredit foto: IG


"Sudah-sudah lah buat-buat tak tahu, tak peka.. Penjualan kau tu boleh membantu orang lain yang merempat.

"Jangan buta mata, buta hati. Biar puteh tulang, jangan puteh mata dan semangat!" tulisnya.

Di ruangan komen, ramai tertanya-tanya, siapa kepada siapa post itu ditujukan.


Kredit foto: IG

Malah, ada yang meneka Zarina Anjoulie atau Caprice individu dimaksudkan Ning itu, namun semuanya masih menjadi teka-teki.

Bagaimanapun, Ning kemudian menegaskan hantaran itu bukan ditujukan buat individu tertentu.





Kredit foto: IG

Pun begitu, ada netizen mendakwa perkataan PUTEH yang ditulis Ning adalah klunya. Siapa yang dikaitkan dengan PUTEH itu? - CARI
1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak

Bosan

Friends Rank (2 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote LadyCarefree 19-7-2021 03:23 PM
Hasmiza kot
Quote nakkomenjugak 19-7-2021 03:24 PM
hihihihih tok bida muda lagi dari neng ke? dikk oh dikkk tu
Quote Skuau 19-7-2021 03:54 PM
biarkan3...begitu saja....biarkan begitu saja.
Quote doubleharmonic 19-7-2021 04:17 PM
dan2 tu terus claim bukan ditujukan untuk org2 tertentu? dah tu yang kau mention emas lah tak ke mana lah bukan tuju kat tuan punya emas tu ke?
Quote sleepandream 19-7-2021 04:36 PM
tokbida derma produk sheols ke?
Quote MFR_IN 19-7-2021 05:00 PM
Dah decode clue nanti iols masuk semula

Roger n out
Quote beni_nikaido 19-7-2021 05:24 PM
udah berbaris2 awak menulis. bila org speku2 terus la kata x ditujukan kepada org2 tertentu.
penakut rupenye
Quote solarlunar 19-7-2021 05:26 PM
Kalau statement "konon kau baik dan berubah" tu mcm tak kene dgn DSV.

Lagi satu "shout out" tutorial tu pun tak mcm DSV. DSV rajin IG and FB Live jah.

Quote Crymynal 19-7-2021 06:13 PM
hmmm  noted
Quote Suchi 19-7-2021 06:24 PM
Kenapa tidak anda terus DM saja individu yang anda maksudkan itu?

Nak ngata kat si A tapi BCDEF plak kang yg terasa hati
Quote macikkohijau 19-7-2021 09:31 PM
beni_nikaido replied at 19-7-2021 05:24 PM
udah berbaris2 awak menulis. bila org speku2 terus la kata x ditujukan kepada org2 tertentu.
penaku ...

Takut kena saman kekdahnya
Quote rain2169 19-7-2021 09:49 PM
walau mungkin tak ditujukan ke Vida tu... tapi bila I tertengok Vida tu mengomen dengan
barang kemas besar bagak kat jari, kat leher, kat tangan.... My God!!!!!
I tak boleh nak komen.....

Quote AyaqMeloSuam 20-7-2021 10:18 PM
Ayat mcm speku ioolls kpd dsv.. tp dsv tu hadek ke ? Bukan pulak..
Quote Duriand24 20-7-2021 10:31 PM
I teka anju.
Quote PinkyPie 20-7-2021 10:43 PM
Ooo dia ni kuat merempan gak ke
Quote Carcosa 20-7-2021 10:57 PM
Mula2 mmg meols speku Qu Puteh, sbb dia dok kata emas n produk kan.
Tapi kata berubah, mcm bukan.
Kenapa tetiba meols syak dia ckp kaka Faz.
Kalau betul Kaka Faz, meols nak whoareyous akan aje Ning Lift ni. Lu sapa?? #meolsKaratKakaFaz
Quote fair_iza 21-7-2021 12:24 AM
Carcosa replied at 20-7-2021 10:57 PM
Mula2 mmg meols speku Qu Puteh, sbb dia dok kata emas n produk kan.
Tapi kata berubah, mcm bukan.
...

Knp kaka faz?
Quote Perk77 21-7-2021 12:46 AM
Dia nk ckp founder product kat msia ni ke...yg dok reward emas kat agent2 kalau Jual brg depa ? ..gitu la Aku faham
Quote annadonna 21-7-2021 01:23 AM
Teruknya BM dia.

Lihat semua komen(32)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 07:58 PM GMT+8 , Processed in 0.093562 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top