CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Awas! Saya Haramkan Kalian Bertandang Ke Rumah Mak Saya" - Azza Elite

19-7-2021 02:32 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 5112| Komen: 20|Original author: Oleh: LilRose

Description: Sesetengah orang mungkin nekad mahu pulang ke kampung untuk menjenguk ibu bapa yang sudah lama dirindui.
Sesetengah orang mungkin nekad mahu pulang ke kampung untuk menjenguk ibu bapa yang sudah lama dirindui.

Namun, segelintir lagi pasti berfikiran rasional dan bersabar demi memastikan kesihatan dan keselamatan ibu terjamin daripada terdedah pada risiko dijangkiti Covid-19.


Sama seperti Azza Elite yang bertegas dan lantang memberi amaran kepada saudara-maranya dari Selangor dan Kuala Lumpur supaya tidak ke rumah ibunya di sempena Hari Raya Aidiladha.


Kredit foto: IG

"Jangan sesekali datang ke rumah mak Kak Za. Saya haramkan kalian datang ke rumah mak Kak Azza ketika ini demi kebaikan dan kesihatan mak Kak Za.

"Tolonglah, kamu nak balik kamu punya pasal. Tapi, jangan nak bawa balik penyakit dengan merayap rumah saudara mara. Gatal nak bersalam bagai." tulisnya dalam hantaran di Instagram Story.

Ujarnya, kalau mahu berdegil juga, jangan sampai melibatkan orang lain.



Kredit foto: IG

Selain ibunya, dia juga bimbangkan keselamatan anaknya, Marissa dan bapa saudaranya yang berada di kampung.

Semoga tiada ibu bapa, saudara mara atau kenalan yang terkorban angkara kedegilan umat  dalam menyambut Hari Raya Korban. - CARI
2

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
2

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (9 people)

  • Kakopi

  • azurro

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ellejo 19-7-2021 02:39 PM
tak boleh whatsapp ka?
Quote laksmanabentan 19-7-2021 02:47 PM
popular sgt ker keluarga dia ni sampai ramai bebenor nak jumpa mak dia tu....
Quote bungarose 19-7-2021 02:53 PM
Sesetengah orang memang degil
Tak faham bahasa bahaya balik kampung salam menyalam peluk cium
Quote jebatmaspunyer 19-7-2021 02:57 PM

"Nak tumbuk jauh, dekat takut" - Din Beramboi
Quote makadek 19-7-2021 03:01 PM
Poyoo nya la hah
Quote doubleharmonic 19-7-2021 03:13 PM
tu jah benda nak digosipkan? apooo? baik lah ko tepek bideo azza sireh tengah melantak ni lepas tu gosipkan pasal dagu heshe yang nampak horror tu lagi2 time tengah kunyah dalam molot?

[ig]https://www.instagram.com/p/CQiiXUiBp2S/[/ig]
Quote nakkomenjugak 19-7-2021 03:26 PM
boleh je gitau kat wasap group
Quote slyfynx 19-7-2021 03:37 PM
Jap, mende camni kene bukak thread ke?
Setiap thread ade je pendapat retis tentang itu dan ini.
Tu bukan gosip weh.
Lain la pendapat die bertentangan dengan fitrah, macam sohai tu.
Tu baru leh digosipkan.
Yang ni aku nk gosip ape?
Quote ReginaGeorge 20-7-2021 07:51 AM
Perkataan haram tu, eiiii... Apapon please la jangan bertandang rumah sanak sedara ke bff ke.. Eveb adik beradik. Dalam situasi sekarang ni, semua orang adalah "suspect".
Quote kiah_mai_pulak 20-7-2021 08:48 AM
doubleharmonic replied at 19-7-2021 03:13 PM
tu jah benda nak digosipkan? apooo? baik lah ko tepek bideo azza sireh tengah melantak ni lepas tu g ...

sayangnya.. dulu2 zezaman elite punya lah cantik n hot skrg baru masuk 40-an dh rupa nenek sihir duk mngunyah sihir
Quote Zeatyisaac 20-7-2021 12:44 PM
laksmanabentan replied at 19-7-2021 02:47 PM
popular sgt ker keluarga dia ni sampai ramai bebenor nak jumpa mak dia tu....

Dia warning sedara mara dia je ... Itupun masuk forum
Quote uori 20-7-2021 01:13 PM
nak kata takde gigi tapi ada gigi, tapi kenapa rupa macam takde gigi? aneh.

Quote rosmahisham 20-7-2021 01:33 PM
Pelik muka dia..ni sama mcm siti norhaliza ckp mcm org x de gigi..
Quote TomyamPuteh 20-7-2021 02:54 PM
Makan sireh Raya2 ni pun sedap juge.
Quote Fly_over 20-7-2021 03:19 PM
boleh je ckp baik2 kan.. mintak kerjasama sedara mara.
Quote MontanaHannah 20-7-2021 03:25 PM
Buatlah apa yg perlu

Bila jadi apa-apa bukan org lain yg peduli pun

jaga diri sendiri dan keluarga
Quote September14 20-7-2021 06:00 PM
rosmahisham replied at 20-7-2021 01:33 PM
Pelik muka dia..ni sama mcm siti norhaliza ckp mcm org x de gigi..

[ig]https://www.instagram.com/p/CRh3YNWDXa_/?utm_medium=copy_link[/ig]

Pelik kan dah x lawo dah
Quote teen_angelJB 20-7-2021 06:13 PM
September14 replied at 20-7-2021 06:00 PM
Pelik kan dah x lawo dah

A ah..nape lain benor muka mak iti...pelik is real..hihi
Quote rosevelvet 20-7-2021 06:26 PM
Edited by rosevelvet at 20-7-2021 06:27 PM
rosmahisham replied at 20-7-2021 01:33 PM
Pelik muka dia..ni sama mcm siti norhaliza ckp mcm org x de gigi..


Ko jgn... Nanti ada zoners merempan kt sini. Tp mmg yer pun nmpk gigi dah kena telan dek gusi

Lihat semua komen(20)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 02:38 AM GMT+8 , Processed in 0.078988 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top