CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Lima Bulan Jadi DJ, Mark Adam Tinggalkan Hot FM

19-7-2021 02:16 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 14937| Komen: 89

Description: Hampir lima bulan mengendalikan segmen Geng Pagi Hot di stesen radio Hot FM, penyanyi dan pelakon Mark Adam mengucapkan selamat tinggal kepada pendengar dan rakan-rakan penyampai, hari ini.
Hampir lima bulan mengendalikan segmen Geng Pagi Hot di stesen radio Hot FM, penyanyi dan pelakon Mark Adam mengucapkan selamat tinggal kepada pendengar dan rakan-rakan penyampai, hari ini. 


Mark berkata, sepanjang berkhidmat sebagai penyampai radio di stesen itu dia amat berterima kasih kepada rakan-rakan penyampai yang banyak memberikan tunjuk ajar.

Foto: IG

"Selamat tinggal Hot FM. Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada pendengar serta rakan-rakan di Hot FM yang banyak berikan tunjuk ajar sehingga bahasa Melayu saya menjadi lebih lancar," katanya. 



Menurut Mark, dia sangat bertuah kerana diberi peluang untuk bekerja dan menimba ilmu di Hot FM. 



"Teruskan sokongan kepada Hot FM kerana ada benda-benda baik yang akan datang. Selama saya berada di sini, saya sangat bertuah dengan kerjaya yang diberikan tapi hidup harus diteruskan. 

"Tapi apa yang saya nak sampaikan cinta dan sayang saya kepada pendengar dan rakan-rakan di Hot FM," katanya.



Menerusi perkongsian video di Instagramnya, rakan penyampai Mark iaitu Fizie dilihat menitiskan air mata apabila terpaksa mengucapkan selamat tinggal kepada sahabatnya itu. -CARI

Sumber: Harian Metro

Bagus
1

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Marah

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Suchi 19-7-2021 02:18 PM
Dah kenapa kejap benor, dah tu sapa pulak penggantinya?

Issey ke or syuk?
Quote diazzaid 19-7-2021 02:19 PM
x lepas probation period ker?
Quote ajinomotonosuga 19-7-2021 02:28 PM
Mesia je rajin kutip sakai asing..kasik kawin awek mayu masuk islam ..smeeee hebat

Walhal bakat abukkkk ..bakat cari mkn dlm tong sampahhhh je ada

Rimas aku ..sat lai ada ler nigga kurap jadi dj

Mmg patut aku tk bukak radio tv polohan tahun
Quote nakkomenjugak 19-7-2021 02:36 PM
aku tak pernah minat dia so next
Quote mawarkhayalan99 19-7-2021 02:42 PM
sesuai la benti iols tak boleh kalau dgr suara dia dkt hotfm terus bukak channel lain. nyampah dengar dia cakap terpelat2 gitu. harap hotfm boleh cari dj melayu asli ya.
Quote chocobozhere 19-7-2021 02:46 PM
Sori lah aku suka dia ni takde sebab aku tak boleh accept slang dia.
Quote Nozot 19-7-2021 03:00 PM
mmg tak best pun mark adam jadi dj..sekarang dengar nasional fm, lagi best..
Quote haruslah 19-7-2021 03:03 PM
Diorg ni pusing2 je
Hot koool suria sinar
Quote ellejo 19-7-2021 03:08 PM
tolong la carik dj yg betul2 ada bakat dj. menyampah dgr org takde isi melalut berjam2 ditambah pulak iklan berulang-ulang
Quote LadyCarefree 19-7-2021 03:28 PM
Sampai nangis2????? Baguslah berhenti. Xlayak pun sebenarnya.  
Quote orglama 19-7-2021 03:37 PM
Selayaknya lah meninggalkan kerja dj...dah la x fasih bahasa melayu, mcm mana boleh jd dj?
Quote ekselen 19-7-2021 03:37 PM
Iols dulu2 suka la dgr radio ni...lelama jadik huru hara pas terlalu ramai pelawak2 join... Ada yg berbakat tp ramai yg tak layak... Dj2 dulu mostly sgt femes sbb informatif dan tak overlimit... Dedulu suka dgr radio muzik, era, sinar, thr, mix fm pastu frekuensi 97.2 (rtm punya jgk kot), 96.3 (ufm kot), 104.5 (lagu2 inggeris lama)... Now dah xdgr radio sbb pelawak2 ni byk perosak stesen radio ni...iols harap boleh kembali la pd zaman kegemilangan radio dulu kala...
Quote slyfynx 19-7-2021 03:38 PM
Weh, mane leh peluk2
X patuh SOP.
Perlu ke up gmbr yang akan menjerat diri sendiri
Quote Yeehaw 19-7-2021 03:52 PM
So, adakah seperti tiup tiup angin yg berlegar kata issey masuk hotfm?

Dah la i tak suka dia jadi dj, masuk si riena lagi i tak suka. Try hard sangat nak jadi kelakar. So, bila mark keluar ganti dgn issey. Adududu tak lalu wey nak dengar. Baik layan negeri.fm.
Quote lavendernovella 19-7-2021 03:53 PM
Sop mana?
Quote isteri_ayil 19-7-2021 04:03 PM
Setuju, x patuh SOP.. So, netizen... Takkan senyap je.... Kalo artis lain, laju je korang report... Hahaha membatu & api la pulak
Quote chekacheku 19-7-2021 04:05 PM
Harap2 la issey xmasuk sini..downgrade sgt..
Quote paanz 19-7-2021 04:08 PM
tak heran pun mark adam ni berhenti jadi DJ radio
sebab dia ada slang pelat tu
agak susah dan tak sesuai untuk jadi DJ radio.

yang pelik, kenapa si fizi tu pun berhenti juga
mungkin tak dapat renew kontrak ke
Quote sudirmanistas 19-7-2021 04:16 PM
haruslah replied at 19-7-2021 03:03 PM
Diorg ni pusing2 je
Hot koool suria sinar

Kool FM stakat ni masih belum recycle lagi. Tpi kalau consider Linda Onn or  Izwan Azir tu recycle, boleh la. Tpi x pernah la Syuk/Syuib/Ajak/Shahrul/Issey masuk lagi sini.

Lihat semua komen(89)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 10:08 AM GMT+8 , Processed in 0.162091 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top