Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Fizo Omar Kahwin Hujung Tahun Ni, Siapa Bakal Isterinya Tu?

19-7-2021 02:07 PM|Oleh: Saiful| Komen: 87

Fizo Omar menyambut hari ulang tahun kelahirannya yang ke-36.

Menariknya pelakon ini ada menyatakan bila dia akan menamatkan zaman dudanya.


Foto: IG

"Sebelum semua tanya bila nak kahwin Abe Joe jawab siap-siap. Insyaallah hujung tahun," tulisnya.

Wah tak ada sembunyi-sembunyi, cakap terus terang betul.



Namun tak pasti pula Fizo serius atau sekadar bergurau je.

Di ruangan komen ramai yang dah mula ucap tahniah kepadanya.


Siapa agaknya wanita tu ya? Mesti bertuah dapat menawan hati Fizo Omar. Tak gitu? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 87
Komen

Previous : Caprice Minta Maaf Dengan TMJ, Mengaku Terlalu Emosi

Next       : Lima Bulan Jadi DJ, Mark Adam Tinggalkan Hot FM

Komen Terbaru

Quote cantthinkofany1 1-8-2021 12:37 PM
totokreturn. replied at 24-7-2021 11:08 AM
so jadi ka tak ni nak kawen?

baru nak tanya soalan yg sama.....jadi ke tidak???

Lain-lain Komen

Quote ellejo 19-7-2021 02:12 PM
takziah bakal isteri.
Quote krustykrab 19-7-2021 02:14 PM
"kawin" dgn mak hang je la fizo...
Quote Kitty_catz 19-7-2021 02:17 PM
dapat tangkap jutawan mana plop tu abe?

timbang kilo ke? hew hew hew
Quote naina 19-7-2021 02:17 PM
Semoga dapat duduk sendiri tanpa ibu Fizo Omar
Berani ke bakal isteri tu nak cakap nak privacy kita2 sahaja
Quote Cleocatra 19-7-2021 02:19 PM
Abe pijo pakai RR ke tu?
Banyak pitih sskjp....
Quote ajinomotonosuga 19-7-2021 02:25 PM
Dari sumber yg ble di picayai...Amelina asyik asyik..
Quote royaldanish 19-7-2021 02:28 PM
Quote wak_lu 19-7-2021 02:35 PM
ajinomotonosuga replied at 19-7-2021 02:25 PM
Dari sumber yg ble di picayai...Amelina asyik asyik..

biar betik
Quote nakkomenjugak 19-7-2021 02:38 PM
hihiihh moga belajar kesilapan lalu
Quote meteorspeed 19-7-2021 02:38 PM
Edited by meteorspeed at 19-7-2021 02:41 PM
ajinomotonosuga replied at 19-7-2021 02:25 PM
Dari sumber yg ble di picayai...Amelina asyik asyik..


Sapa amelina asyik asyik.. Cer tag ig or twitter.. Kalu yg tue mcm tak caya jer.. Jauh benor umur
Quote edayildiz 19-7-2021 02:42 PM
br ingt adik i dlu suka nau ngn pijo ni..ptt i ckp kt dia kau tamo try pijo lg ke
rasa dia dh xmnt pijo kot.zaman bbnu dlu punya cite
Quote bakingsoda 19-7-2021 02:42 PM
harap dah siap2 bagitau abe jo nak tinggal asing dari mertua
Quote drivethru 19-7-2021 02:46 PM
Fizo ni aku suka jugak dari segi wajah dan badan. Tapi bab bercakap tu mmg out. Boleh kendur balik kopek bila dgr suara dia.
Quote awanysss 19-7-2021 02:50 PM
ajinomotonosuga replied at 19-7-2021 02:25 PM
Dari sumber yg ble di picayai...Amelina asyik asyik..

omg.. kalau betul ni tak tahu nak komen apa..
Quote makneng 19-7-2021 02:55 PM
royaldanish replied at 19-7-2021 02:28 PM

Kaka @CiliPadiSedap ke yg akan nikoh dengan abe pijoh?
Quote mamajawie 19-7-2021 03:09 PM
drivethru replied at 19-7-2021 02:46 PM
Fizo ni aku suka jugak dari segi wajah dan badan. Tapi bab bercakap tu mmg out. Boleh kendur balik k ...

Ya Allah terbahak2 aku gelak baca komen ko ni...ahahahhahaha


Quote Meiizu 19-7-2021 03:10 PM
siapakah fomfuan vodo vodo itu pengikutt doktor materr ke
Quote Masukkeluar 19-7-2021 03:12 PM
hujung tahun..tp tahun bila tak tahu.. lol.  korg ni takkan tak pernah dgr joke ni
Quote menjad 19-7-2021 03:14 PM
Azar kot

Lihat semua komen(87)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top