Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Caprice Minta Maaf Dengan TMJ, Mengaku Terlalu Emosi

19-7-2021 01:40 PM| Komen: 76

Penyanyi rap, Caprice yang mencetuskan kontroversi Jumaat lalu apabila membuat pendedahan mengenai misi bantuan Ebit Lew di Gaza baru-baru ini tampil memohon maaf kepada Malaysia dan rakyat negara ini.


Kredit foto: IG Caprice

Beliau mengakui apa yang berlaku adalah kesilapannya sendiri dan membabitkan pihak lain.

Dalam hantaran di laman Instagram Caprice atau nama sebenarnya Ariz Ramli mengucapkan terima kasih kepada Menteri Kanan Luar Negeri, Datuk Seri Hishammuddin Tun Hussein, kedutaaan Malaysia di Mesir dan juga kerajaan Mesir di atas layanan yang diberikan terhadapnya termasuk perlindungan 24 jam sepanjang di negara itu.



Caprice akui terlalu emosi tentang pejuangnya demi ummah, demi Palestine, dan demi Rakyat Malaysia. Bagaimanapun, dia menegaskan apa yang berlaku adelah kesilapannya sendiri dan tidak membabitkan pihak lain.


Sumber: MalaysiaGazette


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
2
0
0
Komen: 76
Komen

Previous : Syafie Naswip Dapat Balik Trofi

Next       : Fizo Omar Kahwin Hujung Tahun Ni, Siapa Bakal Isterinya Tu?

Komen Terbaru

Quote lonelymd 21-7-2021 05:45 PM
Team nadir !

Team ebit kekwat semacam dlm video tu.. terlebih sudu dari kuah...

Lain-lain Komen

Quote pagaruyung 19-7-2021 01:43 PM
X tahan dgn jabatan netizen..
Quote Miss_LoveLeen 19-7-2021 01:53 PM
Dah tu.. jadi ke idok live yg katanya isu gempak sgt tu 21hb ni?
Quote sekngucing 19-7-2021 01:55 PM
telur sudah kena pegang daaa
Quote che-cikL 19-7-2021 01:56 PM
Tahniah TT, cukup gaji bulan ni buka thread ikut KPI
Quote MoonRise 19-7-2021 01:59 PM
Aku tertunggu live dia nanti 21hb. Ada ke tak ada nie
Quote irish_ieka 19-7-2021 02:07 PM
gigih die delete n block netizen yg komen kt die. yg elok2 je die tgglkan. fitnah akhir zaman ni bkn biase2. lps fitnah. claim depress n mintak maaf. settle
Quote bulalof 19-7-2021 02:12 PM
sekngucing replied at 19-7-2021 01:55 PM
telur sudah kena pegang daaa

ini yg sebetulnya.

mungkin di pihal dia ada juga yg betul tapi he doesnt have the voice and power.
Quote blythes 19-7-2021 02:18 PM
Ada tak thread yang membincangkan dia kena troll kat clubhouse malam tadi?
Quote mikasa 19-7-2021 02:21 PM
bulalof replied at 19-7-2021 02:12 PM
ini yg sebetulnya.

mungkin di pihal dia ada juga yg betul tapi he doesnt have the voice and pow ...

Lambat laun mungkin akan terdedah jika ada menda yang dia nak kongsi tapi terhalang oleh menda diluar kawalan dia
Quote aint 19-7-2021 02:35 PM
iols tak tau isu sebenar... tp ttp nak komen gak ler...

si caprice ni mmg suka cari isu kan... dulu2 ada jer isu dia dgn bbrp retis kan..

by the way, kalo dah stable... pe hal nak menempel kt dewasayu tu... ko arrange la sendiri nak msk gaza tu...

pelik la... kalo dh mampu nak bg bamtuan kt palestine... nape tak move solo...

caprice ooii... sblm nak ngata kat org, tgk la diri tu... bagus sgt ke ko...

ebit ni iols mmg rengsa dgn cara dia, tp takde la dia merempan cam caprice...

done komen
Quote nakkomenjugak 19-7-2021 02:41 PM
so no the truth this 21 Jul?
yang diplomat nya ayah ko, bukan ko.
tak yah la emosi2 lagi pasni
Quote cmf_premierleag 19-7-2021 02:46 PM
Anak org kaya yg bodoh
Cakap pakai ikut emosi
Dah la merempan time2 EL tu baru hadapi kematian.selayaknyalah kene blok.org takde masa nk layan ko la
I'm not EL supporter..tp aku pernah alami kematian org tersayang.and bila bos provoke2 aku few days lps funeral tu,aku blok je lps tu report terus ke HR.
Quote KIM.K 19-7-2021 03:07 PM
Patung tu isi apew
Quote c===8 19-7-2021 03:14 PM
antara artis yg gua bosan pasal suka mencapub semua isu2 semasa, suka tunjuk dia je betul, dia je pandai, sama la macam haris iskander tu
Quote isteri_ayil 19-7-2021 03:23 PM
Kalo tgk tajuk tu, kata minta maaf dgn TMJ
Nak tau gak, apa yg TMJ sound dia.. Sbb kalo dgn netizen, dia ignore je. Nak kena dgn org besor2 ni, baru dia nk ada akal...
Quote edayildiz 19-7-2021 03:25 PM
pastu takde la live dia nnti..rasa nk carut jer si topinns ni..sbb heols i kena kecam kt group family
Quote lavendernovella 19-7-2021 03:50 PM
MoonRise replied at 19-7-2021 01:59 PM
Aku tertunggu live dia nanti 21hb. Ada ke tak ada nie

Macam tak jer... kalau ada pun , topik lain. Sabar jer lah.

Tapi mmg tertunggu bukti FW tu. Confident dia lain macam.
Quote Raline 19-7-2021 03:51 PM
LUDAH.KAHAK.CIRIT.MUNTAH utk KAU
Quote missus_meow 19-7-2021 03:55 PM
curiouser and curiouser ...

Lihat semua komen(76)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top