CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Lelaki Uzbekistan Tak Mengaku Rogol Wanita Di Tempat Duduk Penonton Stadium Olimpik

19-7-2021 11:49 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 4181| Komen: 32

Description: Seorang lelaki Uzbekistan berusia 30 tahun ditahan polis hari ini kerana disyaki merogol seorang wanita di dalam Stadium Olimpik Tokyo minggu lalu, beberapa hari sebelum bermulanya temasya sukan terbe ...
Seorang lelaki Uzbekistan berusia 30 tahun ditahan polis hari ini kerana disyaki merogol seorang wanita di dalam Stadium Olimpik Tokyo minggu lalu, beberapa hari sebelum bermulanya temasya sukan terbesar dunia itu.


Lelaki berkenaan, seorang penuntut universiti bernama Davronbek Rakhmatullaev, didakwa merogol seorang mangsa berusia 20-an selepas mereka menyaksikan raptai acara pembukaan sukan Olimpik di stadium itu.


Stadium Olimpik Tokyo

Media tempatan melaporkan suspek mengenali gadis Jepun itu pada hari kejadian dan kemudiannya bertindak merogolnya di tempat duduk penonton di stadium itu.

Kyodo News berkata, kedua-dua mereka adalah pekerja sambilan berkaitan dengan temasya itu dan sudah melakukan kerja-kerja yang berkaitan sebelum menonton acara raptai bersama.

Suspek bagaimanapun menafikan tuduhan itu dan menyatakan perbuatan itu adalah atas kerelaan wanita berkenaan, lapor stesen penyiar tempatan, NHK.


Majlis pembukaan rasmi akan berlangsung Jumaat ini.

Penganjur tidak membenarkan kehadiran penyokong di semua acara sukan dekat bandar itu termasuk majlis pembukaan rasmi di stadium yang mampu memuatkan seramai 68,000 penonton.


Sumber: Harian Metro

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote famri7 18-7-2021 10:31 PM
Cyka blyat sungguh sis
Quote Carcosa 18-7-2021 10:36 PM
Haiyo. Nyempat ya dia.
Tak ramai ke yg tgk raptai tu?
Quote sharlenetexas 18-7-2021 10:46 PM
Terlebih vaksin ke?

Quote supernaturalee 18-7-2021 10:59 PM
Pernah baca mn tah
Bekalan kondom sgt tgi during Olympic season dikalangan yg terlibat dgn Olympic



Quote Firenzza 18-7-2021 11:06 PM
supernaturalee replied at 18-7-2021 10:59 PM
Pernah baca mn tah
Bekalan kondom sgt tgi during Olympic season dikalangan yg terlibat dgn Olympic ...

Dkt braziil 2016 mmg diorg supply sbb x mau keturunan brazil jd international cocktails sis
Quote Tinot7 18-7-2021 11:09 PM
Punah masa depan pi buat keje tak berpekdah
Quote ifanonline 18-7-2021 11:11 PM
lelaki uzbek tu kuat sangat tengok maria ozawa
Quote sharlenetexas 18-7-2021 11:19 PM
supernaturalee replied at 18-7-2021 10:59 PM
Pernah baca mn tah
Bekalan kondom sgt tgi during Olympic season dikalangan yg terlibat dgn Olympic ...

Masa sukom98 kokesen nak beli kondom tapi sayangnya saiz kecik.
Quote sharlenetexas 18-7-2021 11:20 PM
Firenzza replied at 18-7-2021 11:06 PM
Dkt braziil 2016 mmg diorg supply sbb x mau keturunan brazil jd international cocktails sis

Tapi bapak sammy kaytie miss tersesat kat malaysia.

Quote bintangct 19-7-2021 12:31 AM
takkan la dtg negara org nak buat onar.. iols rasa mcm rela je tu
Quote Cik_jantung 19-7-2021 12:39 AM
Rogol kat kerusi penonton .. sama2 sukarelawan.. kejadian selepas hbs menonton raptai.. hmmm
Quote pxlbb 19-7-2021 12:23 PM
Yg paling aku tak boleh brain lg is lepas kissing2 raba2 then perempuan boleh kata tak on. Mmg la salah kalau jantan tu proceed tp ciknet awat hang pun layan pada awalnya. Bodo. I is baidewai perempuan juga.
Quote hashashes 19-7-2021 12:45 PM
supernaturalee replied at 18-7-2021 10:59 PM
Pernah baca mn tah
Bekalan kondom sgt tgi during Olympic season dikalangan yg terlibat dgn Olympic ...

Memang ler yang berkumpul kt sana tengok la para atlit2 yang hormon2 tengah hike up due to diorang punya intensive training tu, tunggu masa Dan orang sesuai je nak me lepas kan hajat
Quote nononcrux 19-7-2021 02:46 PM
ifanonline replied at 18-7-2021 11:11 PM
lelaki uzbek tu kuat sangat tengok maria ozawa

uzbek bangsa macam mana? mix arab arab ke
Quote edayildiz 19-7-2021 02:53 PM
uzbek muka hnsem gak kalau kwn uni i dlu..muka mcm cina..korea gituh..best tak eh g sana? tbyg bukit bukau jer byk situ..
Quote edayildiz 19-7-2021 02:54 PM
nononcrux replied at 19-7-2021 02:46 PM
uzbek bangsa macam mana? mix arab arab ke

mcm korea campur cina..mongolia..i xjmpa lagi yg jnis mcm arab..mayb ada kot
Quote Decaffeinated 19-7-2021 02:54 PM
Dah nama pun sukarelawan
Quote nakkomenjugak 19-7-2021 03:01 PM
ahhh sudahhhhh
Quote nononcrux 19-7-2021 03:17 PM
edayildiz replied at 19-7-2021 02:54 PM
mcm korea campur cina..mongolia..i xjmpa lagi yg jnis mcm arab..mayb ada kot

oh ingt mcm pakistan..

Lihat semua komen(32)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2021 11:40 PM GMT+8 , Processed in 0.079581 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top