CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Bintang Porno Maut Kemalangan Seminggu Lepas Anjur Parti Pertama Sejak Pandemik

19-7-2021 11:05 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 4258| Komen: 33

Description: Malang menimpa pelakon filem porno apabila dia meninggal dalam kemalangan pada Rabu lalu.
Malang menimpa pelakon filem porno apabila dia meninggal dalam kemalangan pada Rabu lalu.

Kejadian melibatkan Jake Adams, 29, berlaku di Encino, California apabila motosikal dinaikinya berlanggar dengan sebuah kenderaan.




Seminggu sebelum kejadian, Jake turut menganjurkan sebuah parti di kediamannya, lapor Daily Star.

Parti itu merupakan anjurannya yang pertama sejak pandemik Covid-19 melanda.

Jake sebelum ini pernah tampil dalam lebih 700 filem sepanjang lima tahun kerjaya.

Selain itu, dia turut berkecimpung sebagai pengarah dan pengacara.


Sumber: mStar

Bagus
1

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Marah

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote matbad 19-7-2021 11:22 AM
ramai la yg seacrh japgi. termasuk aku hahahaa
Quote nakkomenjugak 19-7-2021 03:16 PM
lepas ni memang buat kajian saintifik la iols
Quote Aikiko 19-7-2021 03:41 PM
Ala...herlokkk{:handsome
Quote sambaldurian 19-7-2021 03:54 PM
tp filem porno ni kn klu ko 'terrrrtgk' ter la kn, msti pelakon dia ntah ape2. klu laki not bad , pmpuan muka makcik2. klu pmpuan not bad, laki atok2 - bersepah image jav youtube cuba tgk rocco - netflix porn documentary, pelakon2 laki mcm not bad, pelakon pmpuan makcik2. tmbah geli sorg je pmpuan vs 3 laki.
Quote Punat_button 19-7-2021 06:43 PM
pelakon porn ni wajib huduh ka?

Quote nuno 19-7-2021 07:07 PM
Jake Adams ni tak silap aku famous dengan siri EXCOGI (Exploited college girls)
Quote doubleharmonic 19-7-2021 10:43 PM
[ig]https://www.instagram.com/p/B0pVXVDF-mZ/[/ig]
Quote doubleharmonic 19-7-2021 10:44 PM
[ig]https://www.instagram.com/p/B5korymlXVR/[/ig]
Quote doubleharmonic 19-7-2021 10:45 PM
[ig]https://www.instagram.com/p/BzpS-ZDl0TT/[/ig]
Quote doubleharmonic 19-7-2021 10:46 PM
[ig]https://www.instagram.com/p/Byl_EPmlq3X/[/ig]
Quote doubleharmonic 19-7-2021 10:46 PM
[ig]https://www.instagram.com/p/Bte9PlOF4PT/[/ig]
Quote doubleharmonic 19-7-2021 10:47 PM
[ig]https://www.instagram.com/p/BsWbzVPFCer/[/ig]
Quote doubleharmonic 19-7-2021 10:48 PM
[ig]https://www.instagram.com/p/BjH7DSan93x/[/ig]
Quote doubleharmonic 19-7-2021 10:48 PM
[ig]https://www.instagram.com/p/BgwafpxB7M-/[/ig]
Quote doubleharmonic 19-7-2021 10:49 PM
[ig]https://www.instagram.com/p/Bge7KZtBK7r/[/ig]
Quote highcastle 19-7-2021 10:54 PM
matbad replied at 19-7-2021 11:22 AM
ramai la yg seacrh japgi. termasuk aku hahahaa

Kah Kah Kah.............
Quote dani-rox 20-7-2021 01:47 AM
kalau tengok muka, ai ingatkan kategori gay porn apapun RIP Jake Adams
Quote naina 20-7-2021 09:43 AM
Muka tak macam bintang porn..
Quote cupu 20-7-2021 11:28 AM
Muka nerd je..xhot lgsg.

Lihat semua komen(33)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2021 11:30 PM GMT+8 , Processed in 0.096506 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top