CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Mati Dibunuh Lepas Jumpa Gambar Lama Bapa Pakai Coli, Makan Najis

19-7-2021 10:39 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 1883| Komen: 4

Description: Seorang lelaki berdepan dengan hukuman penjara 48 tahun selepas didapati bersalah membunuh anak lelakinya apabila remaja itu terjumpa gambarnya sedang memakan najis, lapor akhbar Daily Star hari ini.
Seorang lelaki berdepan dengan hukuman penjara 48 tahun selepas didapati bersalah membunuh anak lelakinya apabila remaja itu terjumpa gambarnya sedang memakan najis, lapor akhbar Daily Star hari ini.


Mark Redwine, 59, dituduh melakukan perbuatan itu kerana hilang kawalan apabila anaknya, Dylan menemui beberapa keping gambar lamanya yang memakai coli serta memakan najis daripada lampin.


Dylan dilaporkan hilang sejak bulan November 2012. – Daily Star

Pendakwa raya, Fred Johnson memberitahu mahkamah bahawa Redwine hilang sabar apabila mangsa menunjukkan gambar yang dijumpai kepada bapanya.

“Sebuah hubungan yang musnah, yang didedahkan menerusi gambar-gambar tidak senonoh di tangan seorang remaja berusia 13 tahun telah mencetuskan keganasan dalam diri tertuduh,” tegasnya.

Dylan sebelum ini dilaporkan hilang pada November 2012, dan empat tahun lalu, Mark telah ditahan, namun perbicaraan ditangguhkan beberapa kali dalam tempoh sembilan tahun lepas.


Hukuman ke atas Redwine bakal ditentukan oleh mahkamah pada 8 Oktober ini. 


Sumber: Kosmo!
1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote damsel_fiji 19-7-2021 10:56 AM
Ewww .. mcm2 fetish la manusia ni
Quote JunkMail 19-7-2021 11:03 AM
Aku rasa itu ialah gambar masa party baby shower lah.. kan diorang suka buat parti2 tu bubuh peanut butter it lampin etc etc.
Tapi kau koyak kenapa pakcik? Kena tinggal bini ke?
Quote pxlbb 19-7-2021 12:24 PM
Pakcik tu attend majlis bibiyusuf kah
Quote nakkomenjugak 19-7-2021 03:12 PM
aihhh ada life lagi satu ke? RIP to the anak

Lihat semua komen(4)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2021 12:22 AM GMT+8 , Processed in 0.085053 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top