Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Bertudung Pakai Ketat-Ketat- "Fesyen Nate Gapo Ni Ameera?"

17-7-2021 01:58 PM|Oleh: Saiful| Komen: 94

Ameera Khan memang dah penuh dengan kontroversi sebelum ini. Dari hal keluarga, peribadi sehinggalah cara pemakaiannya.

Lebih-lebih lagi sekarang dah berhijab, memang gerak-geri adik Neelofa ini sentiasa menjadi perhatian.


Foto: IG

Sebelum ini kecoh bila Ameera muat naik gambar pakai baju tidur ketat dan menampakkan bahagian tubuhnya yang menggiurkan.

Kali ini dia tampil mengundang kecaman orang ramai lagi.


Di Instagram, Ameera memuat naik gambar mempromosikan kasut namun ramai yang kurang senang tengok bajunya yang ketat.

Baca sendiri komen:



Macam tak ikhlas pula bertudung kata mereka. Kakak Neelofa dan abang ipar, Haris tak nak tegur adik ke tu? -CARI



Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
2
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
1
Komen: 94
Komen

Previous : "Ustaz Ebit Liew Terpaksa Melutut, Cium Kaki Menteri Di Gaza," - Caprice

Next       : "Di Dunia Kita Boleh Berlakon,"- Ustaz Firdaus Wong Teguh Sokong Caprice

Komen Terbaru

Quote dewi_rina 23-7-2021 04:07 PM
Acikgomen replied at 17-7-2021 04:01 PM
Terserlah kebanglaan heshe tgk gambo ni

Sebiji hingya kat bukit tu

Lain-lain Komen

Quote ninnamina 17-7-2021 02:02 PM
Nasib kau la mira oi terkena sebab femes {:smile
even kat luar sana ramai je netizen pakai macam kau and even worst lagi tapi aman2 saja..
Quote Tinot7 17-7-2021 02:15 PM
Kasut apa tu? Selamat nak pakai utk jalan ke?
Quote sukacactus 17-7-2021 02:22 PM
Kenapa kat sini
Dia bkn retis pun
Takde bakat
Quote nakkomenjugak 17-7-2021 02:25 PM
pesen 50% muslimah 50% idok gitu.
Quote galleria23 17-7-2021 02:35 PM
Huduhnya. Dengan perut buncit, tak cover.
Quote kiah_mai_pulak 17-7-2021 02:37 PM
dia ni mmg dibayar utk promote barang2 branded ke? kalau ya. mmg xda org lain dh ke? fendi. gucci. LV. balenciaga. etc semua dia sapu. masyukkk minah ni
Quote nazzse 17-7-2021 02:42 PM
Wauu bahasa Sepul.. Very harsh ya tajuk tuh
Quote kukukatablog 17-7-2021 03:27 PM
agak2nya panas ke sejuk perut ibu mengandung
Quote otai_g 17-7-2021 03:29 PM
Who cares? Artis da melambak kat msia ni. Next je lah.
Quote tunangku 17-7-2021 03:35 PM
kiah_mai_pulak replied at 17-7-2021 02:37 PM
dia ni mmg dibayar utk promote barang2 branded ke? kalau ya. mmg xda org lain dh ke? fendi. gucci. L ...

brand tu nk target prospect umur baya2 dia kot...
Quote orkidorkido 17-7-2021 03:46 PM
Alooh aloohh umur baru berapo perut dah boncit mek weii pakai pulok ketat ketat malu mek weiii
Quote orkidorkido 17-7-2021 03:46 PM
kiah_mai_pulak replied at 17-7-2021 02:37 PM
dia ni mmg dibayar utk promote barang2 branded ke? kalau ya. mmg xda org lain dh ke? fendi. gucci. L ...

Dia yang sendiri buat konon nak pancing this big company untuk hire dia jadi model .. tu je sis kiah ooii
Quote misc 17-7-2021 03:54 PM
Kalau perut slim cantik je baju tu. Kesian baju.
Quote immaryjane 17-7-2021 03:56 PM
kiah_mai_pulak replied at 17-7-2021 02:37 PM
dia ni mmg dibayar utk promote barang2 branded ke? kalau ya. mmg xda org lain dh ke? fendi. gucci. L ...

Syok sendiri kak kiah oii. Kdg2 ade butik msia yg hntr, dia amik la gmbr konon2 brand tu sponsor. And dia jd model.
Amik gmbr tungging terbalik, dr half bogel ke hijab masih tk ade model agency yg pndang.
Selebih nye kebanyakkan rembat brg jahlop.
Quote Acikgomen 17-7-2021 04:01 PM
Terserlah kebanglaan heshe tgk gambo ni
Screenshot_20210717_160019.jpg
Quote zidane2011 17-7-2021 04:03 PM
Sejak dia pakai tudung iols dah pelik pakai tudung pesyen apo nampak jambul kat depan tu. Motif?? Kenapa nak kena tarik tudung tu smpai ke belakang nak mampus nampak abes rambut n kulit kepala. Smh. Bengong abadi.
Quote cha-cha 17-7-2021 04:04 PM
Kenapa dia pakai tudung balik? Dah bukak, bukak je lah, tua nanti pakai lah balik. Nak seksi tapi pakai tudung balik dah kenapa.
Quote GegarVaganja 17-7-2021 04:05 PM
Ok je tengok dia pakai camtu.
Sundal kan. Biasa la.

Quote anilanil 17-7-2021 04:11 PM
Photoshoot ni mmg ada fotographer ke bibik yg tlg snap gambar?

Lihat semua komen(94)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top