CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Bertalu-Talu Ifa Raziah Dapat Offer Suntikan Pfizer Oleh Hospital, Mampu?

16-7-2021 11:27 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 8308| Komen: 72|Original author: Oleh: Saiful

Description: Ifa Raziah kata dia dah menerima mesej daripada beberapa hospital yang menawarkan vaksin Pfizer.
Ifa Raziah kata dia dah menerima mesej daripada beberapa hospital yang menawarkan vaksin Pfizer.

Ifa yang glamour dengan nama Miss Diva itu ada berkongsi mengenainya di Instagram.

Foto: IG

"Bertalu-talu miss Diva dapat mesej. Hebat tak, rezeki jangan ditolak," tulisnya.

Sebelum ini Ifa Raziah dikecam sebab dikatakan memilih!

Kecoh jadinya vila Ifa tolak dos pertama dan membatalkan temujanji sebab tak dapat Pfizer.

Alasanya dia ada alan dengan pelbagai jenis ubat dan doktor menyarankan Pfizer sahaja yang sesuai untuknya.

Tambah Ifa, dia bukan senagja menolak atau mengada-ngada seperti yang dituduh netizen.

Wah untunglah, hospital sendiri berebut tawarkan pada Ifa. Betul ke propa je tu? -CARI

Bagus

Marah
1

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Terkejut

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote newyork 16-7-2021 11:32 AM
Haihh.. vaksin pun nak berkasta.
Quote pasubungaa 16-7-2021 11:33 AM
Hahahaha kau mammpoooo
Quote makadek 16-7-2021 11:38 AM
Diva apo dia malu sikit laaa.
Retis gred e je dia ni
Tokti chill2 retis bernombor tk do nk riuh
Yekk
Quote teen_angelJB 16-7-2021 11:46 AM
Double standard ape sumbangan dia kat Malaysia pun x tau la .
Wajib di reportkan kat sprm je ni..guna kabel
Quote pencintaABC 16-7-2021 12:02 PM
makadek replied at 16-7-2021 11:38 AM
Diva apo dia malu sikit laaa.
Retis gred e je dia ni
Tokti chill2 retis bernombor tk do nk riuh

Kan self-proclaimed DIVA...
Quote bored_atticus 16-7-2021 12:04 PM
A'ah bagus sangat la perangai mcm tu.. g promote-promote lagi kat IG, show off kat orang ramai. Biar la kena siasat dia dan hospital-hospital tu..
Quote annehuda 16-7-2021 12:09 PM
btul ke suntikan pfizer ntah2 suntikan botox je
Quote fadz84 16-7-2021 12:14 PM
Hospital yg offer? Cmne tu?
Quote mawardia 16-7-2021 12:21 PM
Edited by mawardia at 16-7-2021 12:22 PM

Aiyoooo Kavitha Siddhu bekas ratu pun tak memilih nak Pfizer. Perasan diva padahal sendu & kertu.
Quote ckenj 16-7-2021 12:21 PM
skrg memg da vaccine guna pfzer yg baru masuk haritu. sinovac da abis. apa nk kisah. mana2 pun da pfizer.
Quote kaseh80 16-7-2021 12:22 PM
Blh offer offer mcm tu je ke

Hospital tak ada hak utk offer vacinne
Hanya KKM melalui MY SEJAHTERA saja yg blh keluarkan vaccine pada rakyat

Propa much ingat cucuk BOTOX KE BLH di offer offer
Quote namr 16-7-2021 12:24 PM
Tu offer suntik lain tu sis
Quote mamajawie 16-7-2021 12:27 PM
sembang otak kosong cam botok kat muka ko tu..bodo supo nate babi
Quote LadyCarefree 16-7-2021 12:33 PM
kaseh80 replied at 16-7-2021 11:22 AM
Blh offer offer mcm tu je ke

Hospital tak ada hak utk offer vacinne

Harap ada yg buat laporan polis la. Hospital salahguna vaksin.
Quote nakkomenjugak 16-7-2021 01:29 PM
tak mampooooooo
Quote September14 16-7-2021 01:32 PM
Mnyampah aku dia ni mcm diva aa dgn sohai
Quote scarflicious 16-7-2021 01:36 PM
Plastic much.
Quote laksmanabentan 16-7-2021 01:50 PM
over nak mamp@#

pirahhhhh..... jijikkkk
Quote Lydiawie 16-7-2021 01:51 PM
Adakah ini berita yang sahih??

Lihat semua komen(72)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-10-2021 07:38 AM GMT+8 , Processed in 0.072496 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top