CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Ingatkan Body Shaming Untuk Orang Gemuk Je" - Hafiz Suip

9-7-2021 05:43 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 2567| Komen: 11

Description: Selepas mencetuskan persoalan dalam kalangan peminat berhubung status kesihatannya, penyanyi Hafiz Suip tampil dengan perkongsian terbaru.
Selepas mencetuskan persoalan dalam kalangan peminat berhubung status kesihatannya, penyanyi Hafiz Suip tampil dengan perkongsian terbaru.

Menerusi satu posting di Instagram, Hafiz menyatakan badannya kini semakin berisi dan sedang menantikan pembukaan semula gimnasium.



Kredit foto: IG Hafiz

Tambahnya, dia juga berdoa supaya urusan pengikut di IG dipermudahkan.

Terdahulu, Hafiz menimbulkan kerisauan ramai apabila memuat naik gambar hitam putih dengan keadaan badannya yang susut.



Menerusi hantaran itu, dia tampil memohon maaf dan merayu doa daripada pelayar media sosialnya sambil berpesan tentang azab Allah serta kematian. 

Manakala dalam hantaran terbarunya, Hafiz memberi bayang seolah-olah menjadi mangsa body shaming.



"Bagaimanapun dia memaafkan semua pihak yang 'mengatanya' selama ini. Katanya, dia tidak kisah orang mahu berkata apa, tetapi jangan mengaitkannya dengan orang lain mahupun keluarga.


Sumber: GEMPAK
1

Bagus
2

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
2

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (9 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote annadonna 9-7-2021 06:10 PM
Tapi memang nampak mcm kurus sakit. Atau sebab mendadak berat badan turun so tu nampak tiba tiba lain. Apa pun didoakan semuanya baik2 saja utk hafiz. Suaramu sedap dik.
Quote nakkomenjugak 9-7-2021 06:22 PM
mungkin ada yang tertanya apiz..
Quote aldilla_zahraa 9-7-2021 09:10 PM
Takdelah mendadak sgt. last yr pun dh start kurus dia ni cuma skrg mmg dah susut byk jd obvious kurusnya.
Quote dua_chzy 9-7-2021 11:56 PM
Harap bukan diabetic ya Hafiz.
Quote haruslah 10-7-2021 12:01 AM
Dia lebih sesuai chuby2 sket:lolmatching dgn rambut tu
Quote ImpianSeroja 10-7-2021 12:05 AM
Semoga Dipermudahkn segala urusan hafiz
Quote Kurex 10-7-2021 10:12 AM
Chubby lagi comel la apis soip
Quote Suchi 10-7-2021 11:43 AM
Dulu masa kt AF dia mcm anak manja je. Muka bulat ada baby fat, pastu mcm manja ngn mak ayah dia.
Tak sangka gak dia jd suami orang taktau napa iols asik bygkan dia budak manja anak mak bagai hahaha padahal umur dia pun dah berapa dah skrg ni kan
Quote tipahketipung 10-7-2021 11:50 AM
DO WHAT MAKES YOU HAPPY dek!

The hell engko nak dengor cakap2 makcik bawang.
Respect orang yg berjaya kuruskan badan.
Bukan semuo ada semangat tu.
Lomak2 body engko tu nanti akan menyusahkan organ2 dalam engko sendiri nanti.
Congrats to your jantong!
Quote None68 11-7-2021 05:52 AM
Tolong bgtau dia mmg cantik chubby..selalu rasa dia mcm budak2 aje lagi
Quote CikYaYaYa 11-7-2021 03:56 PM
Tu laa kadang2 aq tertanya gak. if kita panggil orang gemok mcm tong drum dikira body shaming kan..? so kalau orang panggil kita kurus kering mcm blabla xdikira body shaming ka..?

Lihat semua komen(11)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2021 04:48 PM GMT+8 , Processed in 0.200601 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top