CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Hampir Separuh Peserta Pertandingan Ratu Cantik Positif Covid-19

9-7-2021 02:45 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 1639| Komen: 10

Description: 15 daripada 32 peserta Ratu Cantik Mexico 2021 positif Covid-19 menyebabkan pertandingan itu dipendekkan.
15 daripada 32 peserta Ratu Cantik Mexico 2021 positif Covid-19 menyebabkan pertandingan itu dipendekkan.

The Sun melaporkan, Setiausaha Kesihatan Chihuahua, Eduardo Fernandez Herrea berkata, kesemua mereka negatif Covid-19 sebelum acara bermula.


Difahamkan, kesemua peserta melawat sebuah sekolah dan menyampaikan bekalan peralatan sekolah dan bergambar bersama kanak-kanak di situ sebelum acara bermula.


Kredit foto: The Guardian Nigeria News

“Sekembalinya dari lawatan, sekurang-kurangnya 10 peserta mula menunjukkan simptom,” kata sumber tersebut seperti dipetik Kosmo.

Katanya, peserta dari negeri Zacatecas dan Yucatan mula disahkan dijangkiti virus berkenaan sebelum merebak kepada peserta lain termasuk peserta dari Chihuahua, San Luis Potosi, Mexico City, Nuevo Leon, Puebla, Tlaxcala dan Queretaro.

Bagaimanapun, penganjur melarang mereka daripada merungut walaupun mengalami simptom batuk dan peningkatan suhu badan.


Lantaran itu, pihak penganjur dituduh tidak memberi kerjasama dan cuba menyembunyikan kejadian tersebut. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Raline 9-7-2021 01:19 AM
apa yg korang faham ttg berita ini??
Quote fatinandreanna 9-7-2021 02:30 AM
Raline replied at 9-7-2021 01:19 AM
apa yg korang faham ttg berita ini??

1) sblm bermula contest semua -ve.
2) contestants pegi skolah sampaikn bantuan
3) Balik dr skolah, ada yg start bergejala.
4) penganjur xendahkn rungutan contestant pasal gejala2 yg diorng alami lepas balik dr skolah tu.
5) authority buat ujian besar2an lepas terima tip off tentang hal ni.
6) hasilnya 15org +ve.
7) Maka gov menuduh penganjur Cuba sweep case bawah carpet.
8) pertandingan merebut gelaran ratu cantik dipendekkan.

Inilah yg Sy faham. Ratu2 dpt jangkitan masa event kt skolah tapi penganjur ignore dan suruh diorg shut up.

Quote nakkomenjugak 9-7-2021 02:50 PM
ahhhh sudahhhh... jangkit dari budak sekolah kaaa?
Quote mclaren 9-7-2021 02:55 PM
OT pic atas yang pakai merah2 tu perempuan tulen ke celup? Lain macam je muka masing2.
Quote mclaren 9-7-2021 03:09 PM
Aik mana hilang pic pakai bikini merah tu?

Kenapa tukar pic?
Quote LadyCarefree 9-7-2021 03:58 PM
mclaren: OT pic atas yang pakai merah2 tu perempuan tulen ke celup? Lain macam je muka masing2.


Baru nak tanya ni ratu trans ke
Quote nononcrux 9-7-2021 04:03 PM
LadyCarefree replied at 9-7-2021 03:58 PM
Baru nak tanya ni ratu trans ke

mexico jrg nak trans sgt laki tulen & gay ramai
Quote sukacactus 9-7-2021 04:29 PM
Pemenang2 ni rupa semua nak sama je even kampung lain2
Quote kiah_mai_pulak 9-7-2021 07:49 PM
masaklahhhh… kuarantin lah ramai2 sana
Quote Buritan 9-7-2021 09:09 PM
Ape ke bodo tunjuk punai tunjuk kopek nak menang miss world.. agsknya kalo suh bogel pun sggup..murah sungguh hangpa.. kucing

Lihat semua komen(10)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2021 06:13 PM GMT+8 , Processed in 0.076626 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top