CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Mengamuk Tanggalkan Baju Kekasih Depan Khalayak Kerana Tak Nak Belanja

9-7-2021 02:22 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 2558| Komen: 24

Description: Tanpa memikirkan rasa malu, seorang wanita sanggup bertengkar dengan teman lelakinya di depan khalayak ramai di sebuah pusat beli-belah di China.
Tanpa memikirkan rasa malu, seorang wanita sanggup bertengkar dengan teman lelakinya di depan khalayak ramai di sebuah pusat beli-belah di China.

Ia hanya kerana keinginannya untuk membeli baju dan kasut mahal tidak dituruti.


World of Buzz melaporkan pasangan berkenaan berasal dari Shijiazhuang dekat wilayah Hebei dan insiden berlaku di Plaza Wanda, baru-baru ini.


Kredit foto:


Pasangan itu mulanya berjalan-jalan di pusat beli-belah berkenaan sebelum singgah di sebuah kedai menjual pakaian dan kasut.

Kekecohan berlaku apabila wanita berkenaan berang dan mengamuk selepas teman lelakinya enggan membelikan barangan berharga 1,800 yuan (kira-kira RM1,159).

China Sohu melaporkan lelaki itu menolak permintaan kekasihnya itu berikutan harga barang itu terlalu mahal.

Disebabkan berasa diaibkan oleh teman lelakinya, wanita berkenaan mula memaki hamun kekasihnya sehingga berlaku perang mulut antara mereka.


Rakaman video daripada seorang pengunjung pusat beli-belah menunjukkan pasangan itu mula bertengkar di hadapan salah sebuah premis.

Wanita yang tidak didedahkan identitinya itu juga dipercayai mengheret kekasihnya sebelum menanggalkan baju dipakai lelaki berkenaan secara paksa.

Insiden itu mendapat perhatian netizen di China selepas tular gambar dan video pergaduhan pasangan berkenaan di laman sosial.


Sumber: Harian Metro

Bagus

Marah

Terkejut
1

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Sedih

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Belibis 9-7-2021 02:31 PM
Mungkin baju jantan tu dia yang beli..kira macam mengungkit la tuu..
Quote nakkomenjugak 9-7-2021 02:57 PM
beli je kat taobao sis.
Quote mamajawie 9-7-2021 03:02 PM
untung la dorang dah la pembawa virus covid pastu aman2 je skang hidup x payah pkai mask da bleh hidup normal cm dulu2
Quote Buritan 9-7-2021 03:06 PM
mamajawie replied at 9-7-2021 03:02 PM
untung la dorang dah la pembawa virus covid pastu aman2 je skang hidup x payah pkai mask da bleh hid ...

Kannn siap soppinh sopping lg.. ni nak masuk econsave pungg beratur 1km.. ujung ujung aku balik tak kose..
Quote mamajawie 9-7-2021 03:09 PM
Buritan replied at 9-7-2021 03:06 PM
Kannn siap soppinh sopping lg.. ni nak masuk econsave pungg beratur 1km.. ujung ujung aku balik ta ...

itu la dorang sbenarnya cmne bleh bebas da skang ni?kang aku ckap konspirasi nanti forumer ckap aku ni puak sogay antivaxx..adoii

Quote Buritan 9-7-2021 03:12 PM
mamajawie replied at 9-7-2021 03:09 PM
itu la dorang sbenarnya cmne bleh bebas da skang ni?kang aku ckap konspirasi nanti forumer ckap ak ...

Tak tau laa.. kot depa mmg jaga betul sempadan kot.. tak mcm kita sempadan kita koyak.. bangla negro leh masuk.. pkpd  tp kilang bukak.. wak jemin bg kbnrn.. biarlaa bangla leh koje.. rkyt kita kebuluran angkat bendera putih
Quote ellejo 9-7-2021 04:00 PM
dorang vaksin pastu dah treat covid mcm penyakit biasa.
sapa mati nasibla.

lagi mau tanya apa bangsa gila duit ni buat sampai life jadi normal mcm ni.
Quote SedihPedih 9-7-2021 04:16 PM
tak lockdown pun boleh weng...
Quote sukacactus 9-7-2021 04:23 PM
Mesti dia dah ‘belanja’ dulu dah ke bf tu
Tu pasal harapkan balasan
Quote naina 9-7-2021 04:26 PM
mamajawie replied at 9-7-2021 03:09 PM
itu la dorang sbenarnya cmne bleh bebas da skang ni?kang aku ckap konspirasi nanti forumer ckap ak ...

Asben aku pon macam nak ke arah percaya konspirasi. Jadahnya kes hari naik banyak hari ni 9k..orang semua duduk rumah kot. Dia vaksin pon taknak.
Quote kiah_mai_pulak 9-7-2021 07:50 PM
biar betikk…….. adoiii lahhhhh
Quote Friska 9-7-2021 07:52 PM
Cewek matre ini, ndak cocok dijadiin istri.
Quote budaktua 9-7-2021 08:33 PM
aku ingt yg jantan tu buka baju betina tu....
Quote Tinot7 9-7-2021 08:36 PM
budaktua replied at 9-7-2021 08:33 PM
aku ingt yg jantan tu buka baju betina tu....

hahah.. iols pun paham mcm nih.. hahaha..
Quote I.K.A888990 9-7-2021 08:43 PM
bodohnye la pompuan ni
asal laki tu x terus lari je tinggalkan dia
Quote supernaturalee 9-7-2021 09:32 PM
I.K.A888990 replied at 9-7-2021 08:43 PM
bodohnye la pompuan ni
asal laki tu x terus lari je tinggalkan dia

Ada part plg sedap kt perempuan tu kot

Quote Blackrose87 9-7-2021 09:34 PM
Gila pmpuan ni...
Quote mbhcsf 9-7-2021 09:36 PM
wow legacy Woo Tze Tian ....Last empress ke , girl power gitu. hahaha
Quote Jitu 9-7-2021 09:51 PM
pompuan jenis psiko ni
bahaya ni tengah sedap2 tidur nnt kena potong tuttt

Lihat semua komen(24)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2021 11:22 PM GMT+8 , Processed in 0.072004 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top