CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Anzalna Jual Baju 'Preloved' Anak Untuk Bantu Golongan Memerlukan

9-7-2021 02:16 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 8011| Komen: 69

Description: Pelakon Anzalna Nasir mengambil inisiatif tersendiri dengan menjual baju terpakai (preloved) anaknya, Mohamad Eidrees dan hasil pembelian akan dikongsi bersama golongan yang memerlukan.
Pelakon Anzalna Nasir mengambil inisiatif tersendiri dengan menjual baju terpakai (preloved) anaknya, Mohamad Eidrees dan hasil pembelian akan dikongsi bersama golongan yang memerlukan.



Menjual pakaian berjenama anaknya dalam harga berpatutan, finalis Dewi Remaja sezaman Neelofa ini turut mendedahkan, sesi jualan tersebut lazimnya akan ‘sold out’ dalam tempoh 10 minit sahaja!

Sementara itu di Insta Story, Anzalna memaklumkan sesi penjualan prelovd yang dilakukan sudah pun habis terjual dalam tempoh 5 minit sahaja.


Kredit foto: IG


“Di atas permintaan, Anzalna usahakan juga dan dapat kumpul baju-baju Eidrees untuk dijual preloved supaya duit itu sedikit banyak dapat menolong mereka yang memerlukan dan I tau followers @prelovedbyeidrees tak sabar!" tulisnya.


Sumber: Media Hiburan

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Lydiawie 9-7-2021 02:35 PM
Aku follow ig @prelovedbyeidrees.bapak Mahal rege..
Quote nakkomenjugak 9-7-2021 02:53 PM
"Anzalna memaklumkan sesi penjualan prelovd yang dilakukan sudah pun habis terjual dalam tempoh 5 minit sahaja."

Untung jadik retis. Jual mahal pun laku. Kalau marhaen baru 1 viewer. Mungkin baju2 preloved tu dah disembur dengan perfume dior
Quote haruslah 9-7-2021 02:53 PM
Kalu mahal, geng2 sendri je la beli
Quote bakingsoda 9-7-2021 02:57 PM
2 in 1 boleh tunjuk kaya dan dermawan
Quote mamajawie 9-7-2021 03:04 PM
Lydiawie replied at 9-7-2021 02:35 PM
Aku follow ig @prelovedbyeidrees.bapak Mahal rege..

bape hengget rega baju2 tu?iollss malas nk folo sbab private ig

Quote msdummy.2018 9-7-2021 03:14 PM
Lydiawie replied at 9-7-2021 02:35 PM
Aku follow ig @prelovedbyeidrees.bapak Mahal rege..

Berapa uolsss?
Quote September14 9-7-2021 03:22 PM
Sapa la yg bnyk duit beli baju tu.. brand bkn cikai2
Quote hashashes 9-7-2021 03:37 PM
Average berapa selai dia let go baju2 branded tu? Mesti dia fikir tak kan lah nak sedekah umah anak2 yatim kan baik dia jual dapat gak duit nak menderma katanya
Quote LadyCarefree 9-7-2021 03:38 PM
Kerja macam hasben dia tu boleh kaya raya eh?
Quote Lydiawie 9-7-2021 03:40 PM
Edited by Lydiawie at 9-7-2021 03:41 PM
msdummy.2018 replied at 9-7-2021 03:14 PM
Berapa uolsss?


Iols xpenah beli brand2 ni.mampu padini.h&m utk anak2.tu pun beli time sales jer..rm100++..mmg rege ni kira murah ke kalau preloved..huhu
Quote msdummy.2018 9-7-2021 03:44 PM
Padini pun i cuma mampu beli time sales and hrga rm30 ke bwh....huhuhu...bhkan level akulah nk beli baju2 preloved tuh..
Quote kakakgarang 9-7-2021 03:47 PM
beli baju anak tak yah kot memahal.. anak cepat je membesar.. kalau dia da bedar mcm berbaloi la juga. bole pakai lama..

alah takpe la.. anzalna kan orka... huhuhuhuhuhuhuhihihaha
Quote miemiecha 9-7-2021 04:03 PM
laki xde rambut dia tu keje ape smpai kaya kemain?
Quote KelisaOren 9-7-2021 04:22 PM
Sambil2 nak menderma boleh la riak sekali
Quote helicornia 9-7-2021 04:31 PM
comel la anak anzel.kecik2 lagi rambut dh ke belakang sama mcm bapak hahahaha
Quote SayaSayangMama 9-7-2021 04:49 PM
Tah tah xde sape beli pun saje nk tunjuk kaya kot
Quote nazzse 9-7-2021 04:56 PM
nakkomenjugak replied at 9-7-2021 06:53 AM
"Anzalna memaklumkan sesi penjualan prelovd yang dilakukan sudah pun habis terjual dalam tempoh 5 m ...

Tak nampam ke caption sheols harga beli lagi mahal. Tu dah kira murah utk dia wlpun untuk marhaen seratus boleh makan 2 3 hari. Sejenis humblebrag jgk dia ni.
Quote irvene 9-7-2021 05:03 PM
tak minat dia ni and rambut dia menakotkan sbb panjang sgt
Quote jemahjacjon 9-7-2021 05:07 PM
Hahahaha. Kosser la aku nk beli baju memahal pakainya kejap je. Baik beli kat common sense tu. tshirt comei2 elok je nmpk

Lihat semua komen(69)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2021 06:24 PM GMT+8 , Processed in 0.087894 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top