Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Habis Tersembul Bikin Berahi- Adik Neelofa Pakai Baju Tidur Satin Ketat, Motif?

6-7-2021 04:32 PM|Oleh: Saiful| Komen: 196

Kakak dah berpurdah, adik pula dah pakai tudung. Sejuk mata memandang tak gitu?

namun ramai pula terkejut bila adik Neelofa, Ameera Khan tiba-tiba sahaja muat naik gambar memakai baju ketat di Instagram.

Foto: IG

Walaupun hanya peha yang kelihatan tapi cukuplah membuat mata gatal melihat dengan penuh berahi.

Bukan main, terserlah semua  bentuk badan.

Di kapsyen, Ameera menyertakan emoji Teedy Bear dan zzz.


Via beautifulnara

Netizen kecoh bila mendakwa imej yang dimuat naik itu tidak sesuai dengan penampilannya yang bertudung.

Ramai yang mempersoalkan adakah Ameera sengaja atau tersalah?


Bagaimanapun meninjau ke akaun Instagramnya, gambar tersebut telah pun dipadam. 

Setakat ini tak ada penjelasan daripadanya.




Sengaja nak cari perhatian ke tu? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 196
Komen

Previous : Zara Zya Dituduh Makan Duit NGO Sendiri, Salah Guna Dana

Next       : Nak Kahwin Tapi... Dini Dahulukan Rumah Impian Dengan Janna

Komen Terbaru

Quote gideoncross 19-7-2021 03:51 PM
sarah_ary2 replied at 7-7-2021 03:50 PM
Eh Hyunjin pembuli ke? Baru tau berita ni

Hri tu famous kjp psl Hyunjin ni, mngsa pun tmpil ke hdapan, Hyunjin pun mintak maaf pstu agency halt kn activity bliau 100% utk brpa buln kot pstu tiba2 muncul blik dgn dancing video. Iol prcya je bnda cmni sbb Hyunjin tu pun mnusia biasa wlaupn dia tu idol yg bnyk fans & seems sweet, dlu sikit hri pun Hyolyn dri SISTAR pun ada kes knon nya dlu pmbuli tegar msa zmn skolah.

Lain-lain Komen

Quote lattehazelnut 6-7-2021 04:34 PM
Brp rm diorg bayar ko?
Nak carik pekerja tambahan x?
Rm300 sebulan pun i ok je tp shift ptg n mlm je..
Quote pinkzara 6-7-2021 04:36 PM
lawa memangla lawa. Tapi sayangnya... tak cerdik
Nak dibawa kemana je lawa tu?
Quote lasagna 6-7-2021 04:37 PM
haa camtu ke bertudung, tu lebih brpesen sbrnya kan.. apooo bertudung cenggitu?? adehhhh..
Quote fadz84 6-7-2021 04:38 PM
Mmg style tudung tu nmpk anak rambut ye? Trend setter ke?
Quote mesmerize 6-7-2021 04:42 PM
gediknya anak dara pakai baju tido seksi satin pelbagai.. who are u trying to impress? pakai pijama atau baju kelawar sudeh
Quote navyna 6-7-2021 04:43 PM
Pakai tudung pun hanya Tutup kepala.. what do u expect?
Quote BicaraHatiku 6-7-2021 04:44 PM
Attention seeker terlanjang bugil pun dah x terkejut. Anything for publicity.
Quote nazzse 6-7-2021 04:46 PM
Huduhnyo lah budok ni. Muko tuo
Quote kaseh80 6-7-2021 04:47 PM
Sedang mengumpan kalau ada yg teringin??????

Quote Kurex 6-7-2021 04:48 PM
Kimekkkkkkk punya repot belaan acehand jizklongklong! Semua benda nak digosipkan.. puihhhh puihhh puihh puihhhhhhh puihhhhh puihhhh puihhh puihh puihhhhhhh puihhhhh dekat muka korang berdua
Quote friedfishsoup 6-7-2021 04:50 PM
Kurex replied at 6-7-2021 04:48 PM
Kimekkkkkkk punya repot belaan acehand jizklongklong! Semua benda nak digosipkan.. puihhhh puihhh pu ...

Terbaca repot belacan acehand
Quote shinyoung 6-7-2021 04:50 PM
Konsep pakai tudung memang cenggitu ya tudung separuh rambut separuh..
Quote hyunniesSS501 6-7-2021 04:54 PM
pakai tudung apooo
Quote FY08 6-7-2021 04:59 PM
husnuzon...praktis tdg gaya mak datin...tdg tsembul ank rambut kan stail datin2 gitu
Quote yondu 6-7-2021 05:00 PM
buruknya baju satin tu dkt bdn dia. walaupun x tunjuk full terus nmpk baju tu mcm pelacur tua lorong2 blkg ocean melaka pakai
Quote cheezel 6-7-2021 05:01 PM
melayu mmg suka tengok paki ni kan? mengaku jela. kalau berita sampah pasal paki ni je mesti ramai komen. kalau korg buat donno je kn bagus. jgn bg perhatian.
Quote primarikey 6-7-2021 05:05 PM
Aku sorang je ke yg nmpk tektek dia mcm dh londeh
Quote KIM.K 6-7-2021 05:08 PM
Nampok lebor
Quote aechae 6-7-2021 05:09 PM
primarikey replied at 6-7-2021 05:05 PM
Aku sorang je ke yg nmpk tektek dia mcm dh londeh

2 tahun lps lg iols dh nmpak gtu...
Faktor keturunan kot

Lihat semua komen(196)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top