CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Yatt Hamzah Dapat Anak Lelaki Pertama, Janji Akan Kongsi Pengalaman Bersalin!

5-7-2021 11:08 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 5170| Komen: 60|Original author: Oleh: Saiful

Description: Yatt Hamzah selamat bersalin anak keempatnya pada hari Sabtu, jam 11.16 malam.
Yatt Hamzah selamat bersalin anak keempatnya pada hari Sabtu, jam 11.16 malam.

Yatt kata dia bersyukur sebab dapat melahirkan secara normal walaupun dijadualkan untuk menjalankan pembedahan caeserean.

Foto: IG


"Setelah hampir 3 hari di wad. Pengalaman yg LUAR BIASA.. HEBATNYA KUASA DOA.. ALLAHUAKBAR!" tulisnya melalui Instagram.

Dalam masa yang sama pelakon ini juga berjanji akan berkongsi pengalamannya melahirkan anak lelaki pertamanya.



"In shaa Allah nanti Bonda akan share perjalanan di Labour Room dan betapa besarnya KUASA DOA.
Tapi sekarang Bonda dan baby nak rehat dulu ya.."

Yatt dan suami berkahwin pada 2016 dan dikurniakan 3 orang anak perempuan sebelum ini.






Yatt juga mempunyai seorang lagi anak perempuan  hasil perkahwinan pertamanya dulu. 

Jadi siapa yang tak sabar nak tunggu Yatt cerita pengalamannya bersalin? -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote slyfynx 5-7-2021 11:23 AM
Xde sape suh share aih
Quote Kurex 5-7-2021 11:25 AM
Siapa yg dia berjanji tu? Tahniah & jaga anak betul2 jgn terjatuh lagi
Quote ashilalat 5-7-2021 11:26 AM
Mhon share bideo masa meneran..tu pon kalo ada yg berselera nak tgk
Quote bintangct 5-7-2021 11:31 AM
42yrs old dan masih beranak normal kira hebat juga la eh
Quote ImpianSeroja 5-7-2021 11:32 AM
Congrats Yatt ..suka tgk org ank ramai
Quote Nana_Man 5-7-2021 11:33 AM
Congrats.. lepas pantang buat baby lagi satu.
Quote salmon-suki 5-7-2021 11:35 AM
Harap xde lg kisah baby jatuh katil,baby jatuh kerusi yadayada..
Quote jerukkedondong 5-7-2021 11:39 AM
Letih nya tgk ...gigih ko berhashtag panjang berjela ye yatt..
Quote naina 5-7-2021 11:41 AM
bintangct replied at 5-7-2021 11:31 AM
42yrs old dan masih beranak normal kira hebat juga la eh

What..42 tahun dahh
Ingat baru hujung 30 an
Quote kuzaime 5-7-2021 11:41 AM
# dia aje dah suku dr total ayat2 yg dia karang. Aku scroll laju2 aje, pening nak baca. Ni akan datang mau karangan ala2 cerpen pulak nnti..excited dapat baby boy
Quote naina 5-7-2021 11:41 AM
Cantik plak jubah kaftan Palestin tu..
Btw tahniah Yatt dapat anak lelaki akhirnya
Quote endihesh 5-7-2021 11:58 AM
ada beza ke pengalaman lahirkan anak perempuan dgn anak lelaki??
lepas tu, ada ke orang yang menafikan kehebatan kuasa doa???

Quote Nnasda53 5-7-2021 11:58 AM
Gigih juga dia nak cerita pengalaman bersalin.
Jangan lepas ni citer anak asyik jatuh je.
Quote little_sis 5-7-2021 12:04 PM
Makbul hajat dia....
Quote nakkomenjugak 5-7-2021 12:22 PM
hmmmm suka ko la nyah
congratz btw
Quote bedahmenjuyah 5-7-2021 12:33 PM
Kenapa artikel mention beranak anak keempat tp dlm gambar mmg dah ada 4 dotter.
Quote bondeh 5-7-2021 01:11 PM
Tahniah. Subur ya YattSejadahMelekatDiDahi {:love
Quote imanjannah 5-7-2021 01:28 PM
tahniah Yatt..
Quote red_velvet 5-7-2021 01:31 PM
Dah kenapa kena bentang Kain batik atas selimut sepital Tu?  

Lihat semua komen(60)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-10-2021 09:42 PM GMT+8 , Processed in 0.079260 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top