Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Rakyat PKP, Ahli Parlimen Tambah Isteri

4-7-2021 02:43 PM Komen: 437
PETALING JAYA – Dakwaan mengenai seorang ahli parlimen menambah isteri ketika rakyat sedang bergelut dengan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) penuh kini berlegar di laman sosial.

Menurut sumber, majlis akad nikahnya diadakan secara dalam talian dengan seorang imam dari Narathiwat, Thailand.


Foto: KOSMO

Majlis yang diadakan di masjid sebuah negeri di pantai timur pada Khamis lalu itu turut dihadiri oleh dua saksi.

Jelasnya, ahli parlimen yang mempunyai jawatan dalam kerajaan itu turut menyerahkan mas kahwin sebanyak RM11,111 kepada isteri mudanya yang dikatakan berasal dari Selangor.

“Dia berkahwin menggunakan wali hakim dari Thailand dan pendaftaran kahwin pun di sana,” katanya kepada Kosmo! sebentar tadi. –CARI

Sumber: Kosmo

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
2
1
1
Komen: 437
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote IcyQueen 23-7-2021 12:30 PM
Tak cukup ke 2 insteri dah? kekeke

Lain-lain Komen

Quote Orix 3-7-2021 10:52 PM
Edited by Orix at 3-7-2021 10:54 PM

Sampai sekarang iols x leh brain ummah yg menyokong pas pis pus ni. So far xde sekor pun muntri dari pas pis pus ni yg berguna. Yg x berguna semua nya. Dgan takiyudin buat statement mcm org mabuk todi, menteri sawit gila janda bunga ros, nik buduh suruh angkat tgan berdoa instead of bendera putih, muntri besar kedah test drive kereta buatan kafir dikala PKP, timbalan muntri PAS kata jgan takut covid kerna mati itu pasti….. hmmmm. X terbayang kalo Malaysia ni PAS yg fully tadbir, jahanemmmmm………….. yg ini gila bur*t… nk termuntah iols bc ws dia psal bur*t… dasarrr lobai penonggang

Utk spe yg xtahu, ni ahli parlimen tumpat serambi makkah al mukaromah
Quote pxlbb 3-7-2021 10:53 PM
Aiseh menyesal masuk awal sgt mana kak tipah kak gayah semua mari la tumpahkan teh, iols is sangat haus tekak
Quote menjad 3-7-2021 10:53 PM
Sapo... Kawin retis ker
Quote Buritan 3-7-2021 10:53 PM
Anwar muse ke
Quote LoveSungmin 3-7-2021 10:53 PM
ada jawatan dalam kerajaan? another useless minister ke?
Quote Buritan 3-7-2021 10:54 PM
Anwar muse ke... ke bf mawar
Quote Carcosa 3-7-2021 10:55 PM
Menteri tu takut kena lockdown dgn bini 1st tu, buhsannnn katanya Tu yg kawin baru. Lockdown 6 bulan terus pun ok pada dia
#doneTaburPitenah
Quote kakikuDibibirmu 3-7-2021 10:55 PM
Edited by kakikuDibibirmu at 3-7-2021 10:57 PM

Dalam zaman yang serba mencabar ini, kita hendaklah permudahkan lagi syarat untuk berpoligami
Quote nikaido 3-7-2021 10:55 PM
YB Pas ka?
Quote Friska 3-7-2021 10:55 PM
Poligami itu halal, koq harus nikah di Thailand?
Quote aechae 3-7-2021 10:56 PM
Tepek gmbar muka trus jelah
Quote Tinot7 3-7-2021 11:01 PM
Ni kira kawen kat telen, kan? Tak kena denda ka?
Quote LoveSungmin 3-7-2021 11:03 PM
okay, dah google gambar orangnya.. geli i tengok..
Quote Makcik.Kiah 3-7-2021 11:03 PM
Edited by Makcik.Kiah at 4-7-2021 12:52 PM

Ni ha, dah kecoh dalam WA group geng makcik




[fbvlink]https://www.facebook.com/Kongsi-Segala-Info-102908607941062/videos/pcb.338322551066332/200526881987480[/fbvlink]

Link video nikah: https://www.facebook.com/syd.syed.5/videos/1592893230900384
Quote Orix 3-7-2021 11:04 PM
LoveSungmin replied at 3-7-2021 11:03 PM
okay, dah google gambar orangnya.. geli i tengok..

Khuenstttt bini 4 katanya
Quote MissYouSayang 3-7-2021 11:10 PM
Lobai gile bughit.
Quote kuchenta_81 3-7-2021 11:17 PM
Dah 61yrs pun gatai lagi. Tak cukup lagi ke dah ada 2 isteri?
Quote EJALTI 3-7-2021 11:21 PM
Masa pandemik Covid-19 nih sepatutnya lebih tumpukan masalah rakyat marhein, ini lebih tunmpukan masalah konek sendiri.  Dah ada lebih sorang bini pun, masalah konek tak selesai lagik.  Besar sgt ke konek tuh sampai terpaksa tambah bini lagik nak selesaikan masalah konek?
Quote meteorspeed 3-7-2021 11:26 PM
Orix replied at 3-7-2021 10:52 PM
Sampai sekarang iols x leh brain ummah yg menyokong pas pis pus ni. So far xde sekor pun muntri dari ...

Kan.. Aku, pun pelik tp penyokong dia jgn memain panas buntut kalu komen..

Lihat semua komen(437)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top