CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

"Daripada Tengok Sendiri-Sendiri Lebih Baik Saya Ikut Sekali,"-Ibu Teman Anak Tonton Filem Porno

3-7-2021 10:43 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 11584| Komen: 104

Description: Penyanyi Indonesia, Yuni Shara ternyata mempunyai pendekatan berbeza dalam mendidik dua anak lelakinya yang semakin meningkat dewasa.
Penyanyi Indonesia, Yuni Shara ternyata mempunyai pendekatan berbeza dalam mendidik dua anak lelakinya yang semakin meningkat dewasa.

Jika hal berkaitan seks dilihat taboo dan sensitif dalam kalangan masyarakat Asia, lain pula buat Yuni apabila dia begitu terbuka malah sanggup menonton filem porno bersama anak-anaknya.


Menurut Yuni, 49, yang juga kakak kepada penyanyi Kris Dayanti ini, dia percaya remaja zaman sekarang tidak terlalu 'suci' sebaliknya pasti akan ada yang menonton filem lucah sekali dalam seumur hidup mereka.


Yuni Shara dan 2 anak lelakinya, Kredit foto: Liputan6

"Anak-anak saya memang jenis yang terbuka dan saya pun tidak kisah kalau mereka nak tengok filem lucah, dalam anime pun kadang-kadang ada unsur porno.


"Daripada mereka tengok sendiri-sendiri lebih baik saya ikut serta sekali. Saya malah sempat bertanya kepada mereka, macam mana tengok filem macam ni, seronok tak?, mereka kemudian balas, 'ibu jangan begini' tapi saya terangkan pada mereka benda ini biasa sahaja pada saya," katanya dalam saluran YouTube Venna Melinda.

Yuni sebelum ini pernah melalui dua kali kegagalan dalam rumah tangga. Hasil perkahwinan, dia mempunyai dua anak lelaki, Cavin Obient Salomo Siahaan, 19, dan Cello Obient Siahaan, 17 tahun.

Bagaimanapun, pendedahan berani Yuni itu nampaknya telah menimbulkan kemarahan ramai penduduk republik tersebut yang tidak bersetuju dengan cara didikannya terhadap anak-anak. - CARI

Sumber: mStar/ Liputan6

Bagus
1

Marah

Terkejut
1

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (2 people)

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote SayaSayangMama 3-7-2021 10:55 AM
Euuu... benda paling &@&@@ omputih pun xbuat aih
Quote matbad 3-7-2021 10:56 AM
SayaSayangMama: Euuu... benda paling &@&@@ omputih pun xbuat aih

hahaha. nak open lebih dri open
Quote ellejo 3-7-2021 10:56 AM
“hot mom, teenage sons, watch porn”


you do know that is some brazzers story line………
Quote anony-mous 3-7-2021 10:59 AM
Islam ke dia ni?
Quote miszclassique 3-7-2021 11:03 AM
Dia ni ada ciri2 ni... Malas nak terangkan lelebih tapi better check la anak dia dah pernah try belum
Quote VioletsAre_Blue 3-7-2021 11:14 AM
Bodohnya mak
Quote AbukRokok 3-7-2021 11:14 AM
ayah pink alam disebalik mata
Quote Kurex 3-7-2021 11:17 AM
Ohh Tuhan. Lepas tu ada kejadian anak gomol mak pulak
Quote Daiken 3-7-2021 11:21 AM
orang kafir barat pon tak bagi anak dia tgk citer porno walaupon tv cable dia free jer..bahloo
Quote tagas 3-7-2021 11:25 AM
Bagus sekali jawaban dr anak nya
Quote nakkomenjugak 3-7-2021 11:38 AM
cougar sungguh. ni open minded tahap langit ke tujuh alam brazzer ke camne nii?
Quote noor2 3-7-2021 11:41 AM
Sorry X boleh terima sungguh .....
Quote sukacactus 3-7-2021 11:49 AM
Mak apa ni
Nak kasi bimbingan apa pada ank2nya
Nak ajar gaya gini sedap, gaya gitu pompuan xsuka ke cemana
Quote rain2169 3-7-2021 11:52 AM
apa ke bengong maknyaaaa......
Quote sarah82 3-7-2021 12:01 PM
ellejo replied at 3-7-2021 10:56 AM
“hot mom, teenage sons, watch porn”



Aku baru nak komen yg sama..
Quote Decaffeinated 3-7-2021 12:02 PM
Mungkin dia tengok tanpa nafsu macam TV pendidikan tapi anak bujang berdua tu jantan masa tengok boleh hilang akal. Patut bapaknya lebih faham. Ada bapak tak bebudak tu?

Quote meisapoya 3-7-2021 12:05 PM
Gila la mak macam ni. Ajar anak benda tak bermoral.
Quote edee_91 3-7-2021 12:06 PM
SayaSayangMama replied at 3-7-2021 10:55 AM
Euuu... benda paling &@&@@ omputih pun xbuat aih

well, kenapa mesti ikut cara omputih katanya?
Quote edee_91 3-7-2021 12:08 PM
geli siak bayangkan mesti awkward mak dengan anak tengok scene lucah sama2.

Lihat semua komen(104)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2021 12:36 AM GMT+8 , Processed in 0.100235 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top