CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Mak Mentua Nora Danish Berseronok Di Perancis, Ramai Marah Sampai Doakan Pesawat Terhempas

2-7-2021 04:45 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 105554| Komen: 699|Original author: Oleh: Saiful

Description: Nama Datin Seri Haflin Saiful tengah panas sekarang, ramai sungguh yang marah dengan mak mentua Nora Danish ni!
Foto: IG


Nama Datin Seri Haflin Saiful tengah panas sekarang, ramai sungguh yang marah dengan mak mentua Nora Danish ni!

Mana taknya, Haflin dilihat berseronok tayang berjalan ke Perancis.




Sedang rakyat Malaysia menderita dan banyak dalam kesusahan sekarang ini, isteri pak menteri elok pula merentas negara kata mereka.

Alasan yang diberikan adalah untuk mendaftar anaknya bersekolah di sana.




Di Twitter memang teruk netizen hentam isteri kepada Dato' Seri Mohamed Nazri bin Abdul Aziz yang juga merupakan Ahli Parlimen Padang Rengas itu.

Samapai ada yang mendoakan agar pesawat yang dinaiki terhempas.


Baca sendiri luahan-luahan rakayat marhaen di Twitter:








Sedar dirinya dihentam, nampaknya Haflin seolah-olah mengejek kembali dengan memuat naik status, "Kecamlah orang yang powerful, kita kan tak ada power. Ada powderpuff je."

Bunyi macam terlampau bongkak sebab ada duit agaknya. Mungkin sebab itu juga suami Nora Danish tak suka dengan ibu tiri sendiri?

Okay, ada yang nak tambah tak? Komen yang murni-murni ya. -CARI
1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (4 people)

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kaseh80 2-7-2021 04:52 PM
MeRIAKNya  
Quote bintangct 2-7-2021 04:54 PM
emangnya kita ni kalau nk ke luar negara mmg tak boleh ke kalau negara tu dah buka sempadan dia?
rasanya reason utk g kerja & study masih je boleh travel kan?
Quote airmineral 2-7-2021 04:56 PM
vavi betul perangai macik ni{:freak
Quote slyfynx 2-7-2021 04:58 PM
X tau nk komen ape sbb mmg aku dah lama benci family ni.
X terzahir rase kebencian tu dah.
Quote CiskekYumm 2-7-2021 04:58 PM
Besar punya Sial makcik kerak verangan ni
Quote akies 2-7-2021 04:59 PM
Pesal la nama anak dia macam jenama cadar
Brw, kalau balik nanti terkena covid ka...
Tiada simpati untuk dirimu
Quote heyitsmelola 2-7-2021 05:05 PM
Siap update anak dia lahir di France tu ketentuan tuhan,  Siapa ler kita netizen marhaen nak mengata anak dia ye kome
Quote KIM.K 2-7-2021 05:07 PM
Bataknya..gi obersi kena tayang satu mesia
Quote noor2 2-7-2021 05:08 PM
Tuanya laki beliau. .dah mcm bapak dgn anak
Quote bluebutter 2-7-2021 05:12 PM
Tuanya tok laki dia. Kuad lagi ke tu... Tua dah lembik lembik kulit tu.
Quote miszclassique 2-7-2021 05:14 PM
Jean pierre bermuka tempe...sian
Quote lumie 2-7-2021 05:14 PM
Ooo dia rupenye bini menteri yg diperkatakan.... tgk iglive Mike td dok bini menteri bini menteri....
Quote haruslah 2-7-2021 05:15 PM
Sorry x bpernah berkenan family ni
X follow pun tp politik NA ni mcm lalang
Btw, nanti dia teman anak dia kat frwnce sampai abis study ke camne????
Sape tahu
Quote manehnya 2-7-2021 05:17 PM
Lahir ja kt france, bkn ada blood genetic france punn... Darah tetap lah padang rengas mix klate

Eksyen gila minah ni, padan lah dgn laki dia
Quote jfq 2-7-2021 05:18 PM
Alahai skrang tgh peak summer
Mana ada school session skrang
Agak2la konon nak daftar anak sekolah
Quote ira_229 2-7-2021 05:26 PM
Edited by ira_229 at 2-7-2021 05:27 PM
heyitsmelola replied at 2-7-2021 05:05 PM
Siap update anak dia lahir di France tu ketentuan tuhan,  Siapa ler kita netizen marhaen nak mengata ...


Undang2 france kalau anak lahir sana walaupun ibubapak berkerak kerakyataan malaysia kira rakyat franch ke? Setau i klu ibubapa orang luar anak itu ikut kerakyataan bapa?
Quote KIM.K 2-7-2021 05:28 PM
jfq replied at 2-7-2021 05:18 PM
Alahai skrang tgh peak summer
Mana ada school session skrang
Agak2la konon nak daftar anak sekolah

Lahir kat france dapat citizenship ke macamana?
Quote one_aiman 2-7-2021 05:31 PM
menteri lagi ke dia?
Quote krustykrab 2-7-2021 05:32 PM
noor2 replied at 2-7-2021 05:08 PM
Tuanya laki beliau. .dah mcm bapak dgn anak

Koreksion..mcm atuk dgn cucu tino

Lihat semua komen(699)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 08:50 AM GMT+8 , Processed in 0.084687 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top