CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Azad Jasmin Bengang Baru Pindah Rumah Pagar Roboh Dirempuh Pemandu Mabuk

2-7-2021 04:13 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 5970| Komen: 24

Description: Azad Jasmin berang apabila sebahagian pagar rumahnya yang baru didiami roboh dipercayai dilanggar pemandu mabuk.
Azad Jasmin berang apabila sebahagian pagar rumahnya yang baru didiami roboh dipercayai dilanggar pemandu mabuk.


Kredit foto: IG Eira


Menerusi Instagram, isterinya Eira Syazira memuat naik video memaparkan suaminya ‘mengamuk’ dengan meluru masuk ke rumah untuk mengambil kuali sebelum keluar semula untuk ‘bertemu’ dengan si pelaku.

Meskipun berdepan musibah, namun video tersebut bertukar lucu apabila Azad menghayunkan kuali berkenaan untuk bermain badminton dengan anaknya.



Perkongsian tersebut mendapat pelbagai reaksi daripada netizen pada awalnya bimbang melihat Azad seolah-olah mengamuk, tetapi rupa-rupanya lain yang jadi.

Di ruangan komen, Eira berkata, kejadian berlaku itu kes langgar lari, namun kamera litar tertutup dapat menangkap gambar kereta yang terlibat.




Sebelum ini, Azad membuat kejutan dengan membelikan kediaman impian isterinya selepas 13 tahun tinggal di rumah flat.


Sumber: RotiKaya

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote cheezel 2-7-2021 04:39 PM
dulu sendu likes dia. ribu2 je.. skrg dah puluh ribu..
Quote miracle_forever 2-7-2021 04:42 PM
naya! dah la rumah baru. abis pagar! kalau report polis & ada bukti cctv, boleh dpt ganti rugi ke?
Quote bintangct 2-7-2021 04:47 PM
cantiknya laman rumah dia.. best dpt laman besar mcm tu Boleh buat mcm2 Hmmm bila la iols nak kaya hahahha
Quote slyfynx 2-7-2021 04:59 PM
Konon2 spontan la tu nk mengamuk tp main badminton.
Dah terlalu bnyk "spontan" korang smpi malas nk caye
Quote naina 2-7-2021 05:02 PM
Luasnya laman. Syokkk. Aku semi D lama sebelah 10 kaki je. Tu PON bersyukur sgt lah boleh tanam rumput pearl hijau sekata je..i.likeeee.
Quote nazzse 2-7-2021 05:14 PM
Iols fokus laman dia je. Seronok boleh buat mcm2 laman sebesar tu.
Quote spankee_fili 2-7-2021 05:37 PM
Feng shui tak bagus ni
Quote KucingBiru 2-7-2021 05:47 PM
Orang tua kata, lagi menunjuk riak harta, lagi banyak dugaannya.
Quote nakkomenjugak 2-7-2021 07:31 PM
doakan iols bakalan dapat rumah laman besar. aminnn
Quote sitisitu25 2-7-2021 09:55 PM
nakkomenjugak replied at 2-7-2021 07:31 PM
doakan iols bakalan dapat rumah laman besar. aminnn

amin..berazam u..cr jalan..
Quote sukacactus 2-7-2021 10:23 PM
Ishhh…kalau aku pun bengang
Dah la baru pindah
Quote pavlovachoc 2-7-2021 10:58 PM
Best betul laman umh dia
Quote makcun14 2-7-2021 11:03 PM
Iols doakan chuols acik porum yang dambakan rumah dan halaman besar akan dapat merealisasikan impian iteww. Insyaallah , percaya ya sister sister..rezeki takkan salah alamat.
Yang penting chu ols jangan lupa upload kat instagram bagi seluruh negara tau macam pasangan sendu feefeeling terpaling inniehh .
Quote binipopeye 2-7-2021 11:27 PM
rumah baru oiiii... dah lah beribu habis reno umah.. hati tgh panas kita sendiri pun belum tentu bole melawak mcm pakjad ni
Quote ninnamina 3-7-2021 12:48 AM
Rumah dia gate n guarded kan. Mesti la among jiran2 dia jugak la ek..
Quote ina_na 3-7-2021 02:40 AM
ninnamina replied at 3-7-2021 12:48 AM
Rumah dia gate n guarded kan. Mesti la among jiran2 dia jugak la ek..

Aku pun terfikir soalan yg sama..boleh check kete yg rempuh tu mesti kemek nye
Quote Perawankota 3-7-2021 04:21 AM
Tak tau lah knp aku menyampah tgk dorg ni
Quote I.K.A888990 3-7-2021 06:49 AM
hanya mmpu cemburu dlm hati tgk rumah depa
Quote None68 3-7-2021 11:18 AM
Pening kepala gek tu mikio nak ganti tembok baru..

Lihat semua komen(24)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 10:19 AM GMT+8 , Processed in 9.048562 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top