CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Bukti Rakyat Malaysia Dah Tak Marah Neelofa Lagi!

2-7-2021 02:55 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 15371| Komen: 87|Original author: Oleh: Saiful

Description: Sebelum ini rakyat Malaysia punyalah marah dengan Neelofa dan suaminya, Haris Ismail.
Sebelum ini rakyat Malaysia punyalah marah dengan Neelofa dan suaminya, Haris Ismail.

Bermula dengan majlis pernikahan yang melanggar SOP, bulan madu ke Langkawi, rentas negeri beli karpet dan macam-macam lagi termasuk cerita tak baik tentang Neelofa.


Foto: IG



Namun meninjau ke Twitter baru-baru ini, nampaknya pengacara dan selebriti ini sudah mendapat tempat di hati rakyat Malaysia kembali.





Buktinya ramai yang membalas tweet apabila Neelofa meminta untuk berkongsi gambar matahari terbenam.

Seorang pengguna Twitter yang menggunakan akaun nama @arivinraj_turu menyatakan. "Reply menunjukkan rakyat mudah lupa."



Memang betul, tiada seorang pun yang marah atau mengutuk Neelofa lagi.



Wah, patutlah artis tak takut pun nak buat hal atau kontroversi. Nak boikot konon.

Rakyat Malaysia kan mudah lupa dan pemaaf. Tak gitu? -CARI
1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Orix 2-7-2021 02:56 PM
Ummah bodoh jah terpedaya.
Quote cicicumel 2-7-2021 02:58 PM
Alhamdulillah.. Truth will prevail...
Quote MontanaHannah 2-7-2021 03:02 PM
cicicumel replied at 2-7-2021 02:58 PM
Alhamdulillah.. Truth will prevail...

                      bangsat
Quote laksmanabentan 2-7-2021 03:02 PM
cicicumel replied at 2-7-2021 02:58 PM
Alhamdulillah.. Truth will prevail...

truth yang mana???

dia membongkak??
atau
dia sesuci embun??
Quote twins 2-7-2021 03:05 PM
hhhhmmmmmmm........
Quote KIM.K 2-7-2021 03:07 PM
Berkotak2 hutang dgn aku
Quote laradelara 2-7-2021 03:08 PM
Tgk tajuk thread.. Nnpk nama tt

Patut lah

Retis sejuk beku mintak perhatian mmg sentiasa jadi pujaan tt

Berapa bnyk byrn dpt sepul oiiii?
Quote adra5028 2-7-2021 03:10 PM
sebab 8.5k like tu rangkumkan semua rakyat malaysia ke??
yihhh tak koser nyah..
Quote helicornia 2-7-2021 03:10 PM
ye ke. tk kan sorang dua puji dh ckp semua rakyat malaysia dh terima lopak?
Quote haruslah 2-7-2021 03:14 PM
Rakyat malaysia byk benda lain lg nak hadap bertunggu tangga kat socmed retis
Asik lopak jer
Melainkan mmg rakyat yg x keje lain
Quote sharlenetexas 2-7-2021 03:16 PM
Bila ke mahkamah semula?
Quote nakkomenjugak 2-7-2021 03:16 PM
hehehehehe aihhhh macam tak kenal puleksss kerenah ic biruuu.
Tapi tu mungkin karatz lopak je kottt
Quote missHaidiD 2-7-2021 03:19 PM
Proses penyucian berjaya nmpaknya
Quote sleepandream 2-7-2021 03:19 PM
tp follower IG sheols yg ramai kata fake tu menten jua yach
Quote slyfynx 2-7-2021 03:23 PM
Ye. Mmg kami dah maafkan.

In your effing dreams ye.
Ko dengan bini PU ko tu boleh pegi masuk gaung.

Wah, patutlah artis tak takut pun nak buat hal atau kontroversi. Nak boikot konon.


BTW, ko yang support dgn bukak thread pasal die kan. Nk salahkan orang lain konon.
Korang kan kene bayar untuk sucikan keluarga pakistani x guna ni
Quote edayildiz 2-7-2021 03:35 PM
sbb dia dh diam..so netizen pun melupai
Quote AbukRokok 2-7-2021 03:40 PM
alhamdulillah.... hajjah lambang penentangan terhadap netijin toksik

#donesapot
Quote sharlenetexas 2-7-2021 03:43 PM
missHaidiD replied at 2-7-2021 03:19 PM
Proses penyucian berjaya nmpaknya

Sedekah 300 ekor ayam lah pulak
Quote awex^returns 2-7-2021 03:46 PM
hajjah dah tak relevan dalam industri
menyanyi bukan, berlakon pun dah lama takde
kalau ada pun kayu keranda sangat
mengacara pon takder
so dah tak yah buka thread dia kat sini
dia ngan laki dia yang acah alim tu boleh gi mereput sana

Lihat semua komen(87)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-8-2022 12:36 PM GMT+8 , Processed in 0.082552 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top