CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Comelnya, Sedapnya Nama-Dua Bulan Bersalin, Sari Yanti Dedahkan Wajah Anak Kelima

2-7-2021 12:24 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 15397| Komen: 83|Original author: Oleh: Saiful

Description: Selepas dua bulan bersalin, akhirnya Sari Yanti dedahkan wajah anak kelimanya.
Selepas dua bulan bersalin, akhirnya Sari Yanti dedahkan wajah anak kelimanya.

Anak kedua bersama Jep Sepahtu ini diberi nama Abu Bakr Bin Mohd Nadzri.


Foto: IG

"Assalammualaikum semua. Nama saya Abu Bakr bin Mohd Nadzri. Introducing my No 5," tulisnya di Instagram.



Sari melahirkan anak bongsunya pada 15 Mei lepas slepas melahirkan anak keempat 11 bulan sebelum itu.

Tahniah sekali lagi diucapkan kepada Jep dan Sari Yanti.





Lepas ni mungkin anak nombor enam pula? Sama-sama doakan. -CARI
1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote aammyy 2-7-2021 12:30 PM
Kalau anak nombor enam tak jadi la bongsu yg ini. Hahaha. Bongsu interim la jadinyee. Anyway. Tahniah Sari. Suka tengok mommy ramai anak ni. Sebab I tak pandai handle
Quote msel 2-7-2021 12:32 PM
Tahniah. Bestnya anak ramai.
Quote chinta89 2-7-2021 12:42 PM
Laratnya hai beranak ramai semoga bahagia dgn family ye Sari

Btw nak tanya ex husband dia dh kawin blm
Quote kembunghitam 2-7-2021 12:47 PM

walau da bderet anak sheols...walau da almost 40  but sheols ttp nampak muda n remaja yach.

BBNU skrg gigih menuakan diri utk nampak 30's...korg da kenapa yach?
Quote Thunderclouds 2-7-2021 01:12 PM
Respect branak ramai2 & mampu tunaikn hak ank2 dpt kehidupan serba sempurna. InsyaAllah.
Quote CatMiow 2-7-2021 01:19 PM
Sari ni comel, orng bdn kecik ni memg lmbt nampak tua.
Quote makadek 2-7-2021 01:21 PM
Camne nk sebut bakr

Bark?

Bakkkk?
Quote Perils 2-7-2021 01:23 PM
makadek replied at 2-7-2021 01:21 PM
Camne nk sebut bakr

Bark?

Bakrer kot sebutan . Ha5x
Quote nakkomenjugak 2-7-2021 01:33 PM
comelnya kek
Quote md_nana 2-7-2021 01:37 PM
baru perasan bersalin rapat2 kali ni sbb tgk yg no. 4 tu masih kecik
Quote Nana_Man 2-7-2021 01:45 PM
makadek replied at 2-7-2021 01:21 PM
Camne nk sebut bakr

Bark?

Bakri ke bakra ke bakr..

Maksud memang baik tapikn aku tak berani letak nama anak gitu. It sounds like bark... tau2 lah ada budak nakal punya mulut.
Quote Minami2013 2-7-2021 01:48 PM
Nampak jep rajin layan anak2 dia. Elok ler beranak ramai, mak pak mampu. Sari yanti pun maintain je comel.
Quote naina 2-7-2021 01:49 PM
makadek replied at 2-7-2021 01:21 PM
Camne nk sebut bakr

Bark?

Tula aku pon kekok nak sebut bak ke bakar ke. Macam tak sampai macam tak habis sebutannya.
Quote naina 2-7-2021 01:50 PM
Baker kot .hahaha.
Tapi kenapa sari maintain Comey lawa weh. Berapa umur dia ni. Jeless. Dia makan apaaa
Quote Managerara 2-7-2021 01:51 PM
Baker la..ape yg susah sgt.

Quote eely_shana 2-7-2021 01:54 PM
Tahniah sari dan jepp
Quote aireen24 2-7-2021 01:58 PM
abu bakar la kan
Quote Wakefield 2-7-2021 02:12 PM
Edited by Wakefield at 2-7-2021 02:26 PM
naina replied at 2-7-2021 01:49 PM
Tula aku pon kekok nak sebut bak ke bakar ke. Macam tak sampai macam tak habis sebutannya.



Bak. Silent R.

Dulu pernah kenal orang nama abu bakr. Cmtulah dia ajar sebut namanya. Kot dia gebang xtahulah.

Edit : eh boleh jadi barangkali abu bakar sebutan yg mereka mahukan. Ejaan nama anak Awal pun I tersalah sebut jua.
Quote sukacactus 2-7-2021 02:14 PM
Alhamdulillah
Suka tgk family ni

Lihat semua komen(83)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-9-2022 12:52 AM GMT+8 , Processed in 0.168651 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top