CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Jumpa Dalam Hutan, Mayat Wanita Tanpa Kepala Dipercayai Rakyat Malaysia

2-7-2021 10:35 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 4221| Komen: 28

Description: London: Polis mengenal pasti identiti seorang wanita yang mayatnya ditemukan tanpa kepala di bandar persisiran pantai yang popular di Devon.
London: Polis mengenal pasti identiti seorang wanita yang mayatnya ditemukan tanpa kepala di bandar persisiran pantai yang popular di Devon.

Mangsa dikenali sebagai Mee Kuen Chong, 67, dan dia sebelum ini dilaporkan hilang dari Wembley, London.


Media sebelum ini melaporkan satu mayat ditemukan di kawasan hutan Salcombe.

Foto: Agensi

Ketika ini, polis masih menyiasat punca kematian wanita itu.

Detektif Superintendan Polis Devon dan Cornwall, Ben Deer berkata, pihaknya masih melakukan siasatan di lokasi kejadian.

Beliau berkata, polis masih tidak mengetahui waktu kematian wanita itu dan pergerakannya sejak 10 Jun, sehingga mayatnya ditemui pada 27 Jun lalu.


Sehubungan itu, pihaknya meminta kerjasama orang awam yang menyaksikan kejadian untuk tampil membantu siasatan.

Pada petang Ahad lalu, banjir kilat melanda Devon Selatan.

Kira-kira 5 petang, satu mayat tanpa kepala ditemukan di dalam kawasan hutan, tidak jauh dari Hotel Salcombe Harbour.

BBC melaporkan, Chong yang turut dikenali sebagai Deborah berasal dari Malaysia dan menetap di London sejak 2004. -CARI

Sumber: Harian Metro

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote tumpanglalu74 2-7-2021 12:49 AM
Edited by tumpanglalu74 at 2-7-2021 01:19 AM

Kesiannye..

304047278.gallery.jpg

Cek out my sign8ure:
https://t.me/covidvaccineinjuries
Quote I.K.A888990 2-7-2021 12:59 AM
harap dpt tau update kes ni. mcm mana boleh jadi mcm tu
Quote any42 2-7-2021 01:05 AM
dikatakn hilang then jumpa kt hutan so kna bnuh la kot ye ? takziah utk fmly mngsa
Quote any42 2-7-2021 01:08 AM
dikatakn hilang then jumpa dlm hutan so agknya kes bunuh la kot ye? takziah utk famly mngsa nk tau jgk update kes ni
Quote haifawehbe 2-7-2021 01:15 AM
takut ada kene mengena dgn asian hate crime
Quote sardintin 2-7-2021 09:34 AM
insurans utk waris? suspicious..
Quote naina 2-7-2021 09:40 AM
Apa.maksud Deborah tu..
Banjir kilat then hanyut lepastu kepala kena makan anjing/serigala?
Kepala dah jumpa Lom
Menarik untuk difollow
Quote 3chanceno 2-7-2021 10:08 AM
Jauh jugak dari wembley tapi jasad ketemu di devon..takziah untuk family
Quote nakkomenjugak 2-7-2021 12:26 PM
RIP... Macam manaaaa boleh jadik camtu?? Harap ada update
Quote Simunggu 2-7-2021 12:31 PM
utk buat jembatan di sana barangkali
Quote mejaputih 2-7-2021 12:34 PM
apa kaitan banjir dgn penemuan mayat ini ye?
Quote Kampungpeoplesz 2-7-2021 01:05 PM
Ngerinya jumpe mayat tanpa kepala
Quote spankee_fili 2-7-2021 02:30 PM
Iols pun rasa sebab asian hate due to covid
Kan recently mencanak naik kes kat UK, ada yg kematian family jadi kurang waras kot
Quote darkness 2-7-2021 02:44 PM
Rip...moga terlerai kes
Quote Rara77 2-7-2021 04:35 PM
Seramnya
habis covid jgn nk gatal melancong
skrg ni dunia terlalu ekstrem dan rasis
better melencong dlm negara jah
Quote sekngucing 2-7-2021 05:01 PM
Simunggu replied at 2-7-2021 12:31 PM
utk buat jembatan di sana barangkali

biasanya kepala. kanak. kanak.. ni dah tua bangka.. berkesan kah
Quote lasagnaklcc 2-7-2021 05:04 PM
Takde family kah? Kesiannya hilang takde org cari.
Quote Tinot7 2-7-2021 05:08 PM
sekngucing replied at 2-7-2021 05:01 PM
biasanya kepala. kanak. kanak.. ni dah tua bangka.. berkesan kah

Yg iols dgr dolu2, semah pakai pompan.. tak pernah dgr pakai semah lelaki. Pompan dewasa.. bebudak ada ke jadi semah?
Quote mama_neko 2-7-2021 07:52 PM
kesian.  maybe dia jatuh sendiri and kepala hilang sbb binatang buas? sbb tgk mayat sorang apek yg hiking sorang2 kat bukit tokun tu, badan elok kepala tggal rangka, sbb binatang dah makan.. harap bukan sbb asian hate crime.. takziah utk family dia .

Lihat semua komen(28)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2021 11:28 PM GMT+8 , Processed in 0.202144 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top