CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Polis Siasat Laporan Zarina Anjoulie

2-7-2021 10:27 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 2104| Komen: 17

Description: Polis mengesahkan telah membuka kertas siasatan berhubung dengan satu laporan yang telah dibuat oleh pelakon Zarina Anjoulie.
Polis mengesahkan telah membuka kertas siasatan berhubung dengan satu laporan yang telah dibuat oleh pelakon Zarina Anjoulie.

Ketua Polis Daerah Nilai, Supt Mohd Fazley Ab Rahman berkata, pihaknya telah menerima satu laporan polis dibuat pelakon itu berkenaan dakwaan imej gambarnya telah tersebar di media sosial dikatakan sedang berada di dalam bilik di bahagian siasatan jenayah narkotik IPD Nilai, Negeri Sembilan.



Kredit foto: IG Zarina

“Kertas siasatan telah dibuka dan siasatan dijalankan di bawah Seksyen 509 Kanun Keseksaan kerana mengaibkan kehormatan seseoran dan Seksyen 233 Akta Komunikasi Dan Multimedia 1998  kerana penggunaan tidak wajar kemudahan rangkaian atau perkhidmatan rangkaian.

“Selain itu, siasatan selari oleh pihak Jabatan Intergriti Dan Pematuhan Standard, Ibu Pejabat Polis Kontijen Negeri Sembilan turut dilakukan,” katanya dalam satu kenyataan hari ini.


Jelasnya, pihak PDRM memandang serius terhadap laporan yang dibuat pengadu serta tindakan tegas akan diambil jika siasatan mendapati wujud sebarang bentuk pelanggaran undang-undang dan prosedur siasatan.

“Justeru, PDRM menasihati orang ramai agar tidak mensensasikan fakta isu ini dan memberikan ruang kepada PDRM menjalankan satu penyiasatan yang telus dan adil,” ujarnya.

Sebelum ini, pelakon berkenaan membuat satu laporan polis dan akan mengambil tindakan saman terhadap seorang anggota polis wanita.


Sumber: Suara Merdeka

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote slyfynx 2-7-2021 10:30 AM
Buang masa je layan die ni la
Quote edayildiz 2-7-2021 10:35 AM
kecoh la dia ni..sapa la yg suka sokong dia ni..pastu lelaki berselera lg eh ngn dia ni..i curious jgk la sbb dia ni buruk sgt perangai pun buruk.
Quote 3chanceno 2-7-2021 10:51 AM
TT tak boleh sambung benang yg berksitan crita kena tangkap ke???

Banyak bunyi lah dia nie
Quote reen8601 2-7-2021 12:10 PM
attention seeker manusia ni xyh nak layan sgt
Quote nakkomenjugak 2-7-2021 12:29 PM
whewwwwww anjuuuu dalam setahun tu duduk laa diam2 kejap
Quote lurve82 2-7-2021 12:32 PM
Sapa la percy lg dkt minah hisap dadah…next pls..
Quote Ttaklah 2-7-2021 12:33 PM
serius kaki pusing ni..pandai dia tk mengaku,kononya bukan dia...padahal ko tu positif dadah..lepas tu bila2 kes ko msuk mahkmah..masih ramai mnusia bodoh trmkn kaki pusing dia kaki ice lagi mmg otak gila lh..harap nanti polis dan mahkmah tu jatuhkn hukum pulan bagi lama msuk pnjara,d sabit salah mksimum 2 tahun kan..dia nk lawan sangat
Quote renko 2-7-2021 12:36 PM
Benda remeh ni polis sibuk siasat..yg dia positif dadah g lepaskan apahal..
Quote twins 2-7-2021 12:38 PM
masa pkp 1.0 dulu aku follow ig dia... masa tu aku rasa dia ni sgt telus orang nyer.. mmg betul dia vokal tp rajin tolong org2 susah... masa tu dia masih couple ngan ex-husband dia... tapi tak tau la kenapa makin lama aku rasa dia makin hanyut... atas alasan transparent & jujur dia senang2 maki hamun orang.. tapi bila dia sndri diusik wahhh... dia mengamuk sakan....  semoga dia berubah lah
Quote chinta89 2-7-2021 12:47 PM
Hari tu kemain nafi kata bukan dia. Dang nk bsiap kata nk buat live sb nama tgh trending. Pdhal mmg dia kan?
Quote ufc148 2-7-2021 12:52 PM
jika fathia masih akrab dgn dia.. memang cari nahas
Quote Tinot7 2-7-2021 01:46 PM
silap bod laa..
Quote MontanaHannah 2-7-2021 02:49 PM
orang baik ada indicator  dia

orang tak baik ada senarai  karektornya


baik xdenya sebgitu

kita yg waras , buat xnampak sudah

gasak buat apa dengan celaka tingtong ,mulut puaka ,otak kosong mcm ini.

spesis sampah yg xboleh dikitar semula
Quote Reira77 2-7-2021 06:18 PM
Tak tahu la kenapa forever rasa geli je tgk anju ni. Bukan geli jijik ke apa. Tah geli sbb bibir dia kot huhu
Quote akuman1981 2-7-2021 06:22 PM
x silap aku 10+ tahun dulu ada artis wanita buat report pasal kes baling helmet ke apa. dia buat laporan tapi x cerita kat sesiapa. tapi lepas seminggu keluar kat melodi & berita artis. so x tau la kot reporter gi balai nak cedok if ada artis2 buat laporan pasal apa2 pun
Quote I.K.A888990 2-7-2021 06:39 PM
better polis bukak siasatan kes yg lagi penting dr benda2 remeh mcm ni
Quote hyie 2-7-2021 06:48 PM
edayildiz replied at 2-7-2021 10:35 AM
kecoh la dia ni..sapa la yg suka sokong dia ni..pastu lelaki berselera lg eh ngn dia ni..i curious j ...

maybe untuk stok gegeli kot...sebab ketet dia kan selambak, pastu sesuai untuk lelaki2 yang dahagakan pompuan birah ala pornstar gitulah agaknya banyak je kan lelaki selera macam tu

Lihat semua komen(17)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-1-2022 05:05 PM GMT+8 , Processed in 5.015584 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top